Csaknem megvan a zsűri: The Voice Mesterek

Alakul a The Voice – Magyarország Hangja nevű tehetségkutató műsor zsűrije, vagyis nem sokára végleges a The Voice Mesterek létszáma. Nézzük meg, eddig mi a biztos:

A TV2-nek igen nagy gondot okoz, hogy megfelelően válogassa ki a tökéletes, álomzsűrit, akik képviselni, bírálni fogják majd a nagyszabású show műsort.

Több ember kiléte szóba került már, többel tárgyaltak, és lett olyan is, aki visszamondta. A régóta ismert Ákos például nem vállalta a szerepet, a magas gázsi ellenére sem.

A korábban szóba került Szinetár Dóra (Bereczki Zoltán felesége) feledésbe merült, és az ő helyébe Malek Andrea lépett. Ami már csak azért is furcsa, mert a konkurens csatornánál testvére (X-faktor, Malek Miklós) a bíra. Talán pont emiatt került rá a választás. Andrea tehát biztos befutónak tűnik már. A másik választott, amin talán már nem fog variálni a TV2, az Molnár Ferenc Caramel, a megasztár egykori győztese lett.

Malek Andrea

Malek Andrea (Malek Miklós testvére) és Caramel már biztosan a The Voice zsűriszékben fog ülni

Volt még néhány jelöltje a TV2-nek, akikkel tárgyalt a csatorna: pl.: Somló Tamás, Hevesi Tamás, Kóbor János, Deák Bill Gyula, Szulák Andrea.

Érdekesség még, hogy a fiatalok körében szintén közkedvelt Mező Misi – a Magna Cum Laude frontembere – is szóba került, és még az is lehet, hogy benne fog ülni abban a bizonyos székben.

A TV2 azért vacilál ennyit, mert a műsor üzletpolitikája alapján, méltán híres és elismert szakembereket kell a székbe ültetni, ugyanis a The Voice erről szól. A hangról, ahol csak az énekhang számít, de annak nagyon jónak kell lennie, nem kevésbé a Mestereknek, akik elbírálják a továbbjutókat.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: