Megvannak az X-faktor 3. mentorai

Talán sokan nem fognak meglepődni, hiszen az x-faktor menorainak létszáma 2012-ben is változatlan maradt az előző évi műsorhoz hasonlóan. A mentorok tehát állandóak.

Vagyis továbbra is nyomon kísérhetjük Keresztes Ildikó nyafogásait, sírásait, Nagy Feró beszólásait, vagy éppen aranyköpéseit, Malek Miklós szakmai értékeléseit, illetve Geszti Péter sztárokká neveléseit.

Az x-faktor első szériája nagy sikert aratott, a 2. is komoly nézettséget produkált, bár az elsőt némileg alulmúlta egy kicsit. Kíváncsian várjuk, hogy 2012-ben milyen lesz az x-faktor, ami ősszel indul a konkurens csatorna, konkurens műsorával, a The Voice show-val.

Az RTL Klub azon a véleményen van, hogy ami egyszer bevált, azon felesleges változtatni, így tehát nem látja szükségesnek azt a lépést, hogy bárkit is lecseréljen az x-faktor mentorai közül.

X-faktor mentorok 2012-ben

X-faktor mentorok 2012-ben: Malek Miklós, Nagy Feró, Keresztes Ildikó, Geszti Péter

Az x-faktor 2012. programja

A megszokott események fognak lezajlani idén is.

 • X-faktor válogatás: több ezer jelentkező közül választanak ki olyanokat, akik a képernyőkön is láthatóak lehetnek már
 • X-faktor tábor: az itteni létszám megfeleződik
 • X-faktor mentorok háza: 24 produkció közül fogják kiválasztani a mentorok, hogy melyik az a 12, amelyik tovább jut az élő adásokba
 • X-faktor Döntő: a legjobb 12 szétosztva a mentorok között 3-3 arányban, aki mentoráltjaikat segítik végig a versenyen

2010-ben az x-faktor nyertese Vastag Csaba lett, 2011-ben pedig Kocsis Tibor vitte el a fődíjat. A 2012-es showműsor ősszel indul, és decemberben újabb nyertest köszönhetünk, akik tovább növelik az x-faktor győztesek névsorát.

Hasonló bejegyzések..

5 hozzászólás

 1. evelyn szerint:

  Hol van Ónodi János, akiért a szept.15-i válogatáson az osszes zsuritag odavolt (velem egyutt!)?

 2. Lizett szerint:

  Sajnos bebizonyosodott, hogy túl sokan kerültek be a táborba, ez a szept. 29.-i válogatás nagyon erőltetett volt, már-már embertelen. Igaza volt annak a pár versenyzőnek, akik lázadtak a módszer ellen. Attól még lehet valaki nagyon jó előadó, ha nem tud falkában eltáncolni egy bonyolult koreográfiát.
  Valaki itt nagyon melléfogott, vagy a rendezők, vagy a lágyszívű mentorok, és szegény versenyzők voltak az áldozatok.
  Tessék jobban odafigyelni!!!

 3. Lizett szerint:

  A szept.8.-i X faktor adás kicsit mellécsúszott, túl sokat foglalkoztak Keresztes Ildikó műdekoltázsával, és a nagyon ízléstelen rajongóival. Nem hiányzott ez egyetlen jóérzésű nézőnek sem.A válogatásba sok minden belefér, a humor bőven, de ez már sok volt. Fellépett néhány tehetséges fiatal meg jónéhány önkritikátlan személy, végül is erről kellene hogy szóljon a műsor.Keresztes Ildikónak meg lett volna a lehetősége, hogy leállítsa az ízléstelenkedést, de nem tette.Vagy ez volt a feladata?
  Attól is tartottam, hogy ha az egyik fellépő feleségénél beindul a szülés, azt is megmutatják.A fiatal páron biztos nem múlna.
  Geszti nagyon aktív volt, kedves, humoros, jóindulatú.mondanivalóját csúnya szavak nélkül is el tudta mondani.
  Keresztes már verekedett is a dossziéval, mi lesz még itt, ha így haladunk.Ha visszanézi a műsort, remélem elgondolkodik.
  Malek szokásához híven szuper módon tette a dolgát, elegáns volt,de kicsit visszafogott.

 4. Krisztike szerint:

  En azt gondolom hogy jobb mentorokat nem is valaszthatak volna en semmi penzert nem cserelnem le a mentorokat. Most peddig minden mentorol mondok egy velemenyt:kezdenem a sort geszti peterel aki igen csak jo reppel vagany, es beszologatos. Keresztes ildiko:igen csak jol enekel enekes no. Igen csak sokat sirt mikor mentoraltjai ki esedeztek es el pottyantak. De en ettol meg szeretem erzekenylelku es megertem ot szeretem a mentorok kozul a legjobban. Malek miklos:o is enekes es a kulfoldi sztarokat karolta fel haloowodba kedves es aranyos es o az aki a legjobb kritikakkal illeti meg az enekeseket. Nagy fero:o rockendrol szakmaba tartozik ne teveszen meg a kulso o nem az a kozivu rackendrolos akire gondoltok hanem o kedves es jo szivu o mindig megvedi mentoraltjait hogy ne torogyetek ezzekell hogy mitmondanak.

  • Tamás szerint:

   Én se változatnék, sőt ha lesz tovább is, akkor se változtatnék rajta, videoportálon találtam, egy jelenetett a külföldi The Voice-ről, az a műsor szerintem szar lesz. ÉLJEN AZ X-FAKTOR! ÉLJEN AZ X!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: