A Csillagokon túl..

Csillag Születik 2011.

Összegyűjtöttük a Csillag Születik híreit, hogy folyamatosan nyomon tudd követni a műsorral kapcsolatos híreket és újdonságokat. A keresőben megnézheted a napi aktuális híreken kívül a résztvevőkről a napi pletykákat és egyéb érdekességeket is.

Csillag születik 2011 az RTL Klubon. Néhány fantasztikus tehetség már fel lett fedezve, olyanok, mint a nagyszerű harmonikás, Szabó Ádám, vagy a lenyűgöző hangú Horváth József (Mr. Joe). Olyan rapper is próbálkozott, aki beszédhibás, de úgy rappel, akár egy profi, ő Farkas György (MC Gyufa). Timi Chen, aki még kínaiul is remek hangzást ad a Most múlik pontosan című dalnak, Kuthy Zoltán és Mercédesz, lélegzetelállító akrobata mutatványokkal; az Everdance tánc csapat, akik mindenkit letáncolnak és Buzás Viktor, akinek izompacsírta alkata mögött nagyszerű tenor hang rejlik. Ha kívancsiak rá, hogy kik lesznek a következők, csak kövessék a fejleményeket, friss híreket és videókat nálunk!

Ha jónak találod a Csillag Születik rajongói oldalt, akkor a figyelmedbe ajánlok néhány szintén jó, bulvár témájú weblapot. Elsőként bemutatom a Music Magazin Csillag Születik aloldalát, ahol akár több infót is megtalálhatsz, mint nálunk. Bár igyekszünk mindig ellátni a legtöbb információval, vannak, akik egészen máshogy közelítik meg a történéseket.

Elindult a Csillag Születik tehetségkutató idei évada és már számos tehetség feltűnt a válogatás során. A továbbjutott tehetségeknek már most sok rajongója van és zsűri is favorizál néhányukkal. Oldalunkon számos videót megnézhetsz a Csillag Születik műsorából, ahol olyan tehetségek előadásait is megtekintheted, mint László Attila – az Erdélyből érkezett iskolás fiú, vagy Krizbai Teca – a vak lány, aki muzikalitásáról korábbi felvételeken is meggyőződhetsz. Kövesd végig a Csillag Születik műsorát oldalunkon és a legújabb videók mellett számos hírt is olvashatsz a tehetségkutató sztárjairól. A rajongók véleményére is kíváncsiak vagyunk, ezért a hozzászólások mellett szavazásokat is indítunk a résztvevőkkel kapcsolatos legégetőbb kérdésekben. Várunk minden rajongót a Csillag Születik Online rajongói oldalán!

A Nagy Duett – a Tv2 a csillag születik műsorra kontrázz..

Szintén a Music Magazin portál egy aloldalát mutatnám be, mely A Nagy Duett címmel az RTL Klub riválisaként indul, és hasznos hírekkel, valamint információkkal látja el az oldal látogatóit. Vajon melyik nagyszabású showműsor hozza meg a kívánt sikert, melyik lesz a népszerűbb? Csillag Születik vagy A Nagy Duett?

X-faktor

Mint tudjuk már a Csillag Születik április 2-ai indítása előtt lehet / lehetett nevezni az újabb xfaktor 2011 show-ra, egész pontosan a 2.-ra, mely 2011. őszén kerül a tv műsorba. Szintén egy remek hírportál, ahol x-faktor videókat, híreket, eseményeket találhatsz, nem utolsó sorban beszélgethetsz a jelentkező társaiddal együtt.

Chat – élet a csillag születiken túl..

Aztán ha egy kis kikapcsolódásra, szórakozásra vágysz, miközben ismert, vagy ismeretlen társaiddal együtt cseveghetsz, akkor látogass el a következő Chat oldalra, ahol nem csak csillag születik, való világ, nagy duett, stb. témákat találsz, hanem minden mást, ami szem szájnak ingere.

Kérdezz – Felelek

Ha érdekelnek a legújabb tv műsorok, szórakoztató show-k, celebek, nem kell tovább keresgélned. Létrehoztunk egy honlapot, ahol az emberek bátran feltehetik kérdésüket egy gyors regisztrálást követően. Térj be hozzánk Te is és tedd próbára honlapunk szolgáltatásait! Itt nem kell szégyellősnek lenned, ha nem tudsz valamit, bátran kérdezhetsz. Győződj meg róla a saját szemeddel!