Összeállt a The Voice zsűri – Megvannak a Mesterek

A hosszú huza – vona után a TV2 megszerezte a The Voice Mestereket, vagyis megvan a zsűri: Malek Andrea, Molnár Ferenc Caramel, Somló Tamás, Mező Misi.

Folyamatosan csak találgatott a média, hogy vajon kik lesznek a Mesterek, ki lesz az a 4 ember, aki hátat fordulva a fellépők felé, megmondja a frankót. Vagyis kiválasztja, elbírálja, kik fognak tovább jutni, illetve ki lesz 2012. évben Magyarország Hangja.

A TV2 alapos munkát végzett, ugyanis profi szakembereket akart mindenképpen az ítészek névsorába, ugyanis a The Voice (a Hang) lényeges eleme a szakavatott zsűri.

Olyat, aki el is vállalja ezt a kitüntetett szerepet, nehezen talált a TV2, de most végre megvannak.

The Voice Mesterek – A Zsűri

Malek Andrea – a 10 éve Ausztráliában élő művésznő, aki Malek Miklós (x-faktor) testvére -, már korábban is biztosnak látszott, mint ahogy Caramel (Megasztár nyertese) kiléte is.

Aki lelkes rajongója a Magna Cum Laude nevű zenekarnak, annak nem kell bemutatni Mező Misit, aki biztosan szakmai szemmel, füllel követi majd a Hangokat. Somló Tamás (az LGT 64 éves frontembere) szerint könnyen fel lehet ismerni az igazi hangokat, és azokat a versenyzőket, akik igazán tehetségesek.

The Voice Mesterek - A zsűri: Malek Andrea, Caramel, Somló Tamás, Mező Misi

The Voice Mesterek - A zsűri: Malek Andrea, Caramel, Somló Tamás, Mező Misi

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. zozo szerint:

    Bravó telavív2!Három bibsi+egy réti néger.Mondjuk ezek is uralják az országot,innen nézve nem is túlzás.