Életnagyságú Ördög Nórit kért a SPAR-tól

Egy nem minden napi kéréssel fordult a SPAR Magyarországhoz egy jópofa vásárló, melyet a Facebook oldalon tett közzé az áruház lánc oldalán.

A fiatalember egy mérnökhallgató és albérletben él, lakótársaival együtt.

Nyilván saját maguk szórakoztatására találta ki ezt a nem minden napi kérdést, amit a SPAR Magyarország teljesít is neki.

SŐT! A lenti képen jól látható, hogy közvetlenül válaszolt rá az áruház lánc a Facebook oldalon, mely szerint mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az Ördög Nórira éhes diák megkapja, amit kér.

Ördög Nóri

Ördög Nóri: egy mérnökhallgató fiatalember egy életnagyságú Ördög Nórit kért a SPAR-tól

Szó szerint idézzük a kérés szövegét:

Kedves SPAR Magyarország!

Nem is tudom mikor volt már, hogy betértem az egyik SPAR egységükbe akciós sörért. Egyetemista vagyok, így ez gyakran megesik, ám ez az alkalom más volt, mint a többi. Már rögtön a bejáratnál egy gyönyörű hölgyet pillantottam meg. Egy pillanat alatt elvarázsolt. Nem mondom, hogy elfeledkeztem az akciós sörről, de tényleg egy nagyon szép teremtés állt ott velem szemben. És ez a szépség nem egy vásárló volt, s nem is az egyik dolgozójuk, ó, nem, hanem egy gyönyörűséges életnagyságú kartonpapír Ördög Nóra. Azóta csak és kizárólag a SPAR és az INTERSPAR üzletekben vásárolok, csak hogy láthassam Őt. Már az első találkozáskor tudtam, hogy vele akarok élni, ám ezidáig nem volt semmi ötletem arra, hogy hogyan közelíthetném meg. Fontolgattam, hogy ellopom, de hát mindig van körülötte egy biztonsági őr, persze, nem is csoda. De most rájöttem: Ha haza akarok vinni egy lányt, előtte el kell kérni az apjától, és ez esetben, ha jól látom, önök lennének az apa.

Tehát a kérdés, ami miatt írok:
Ha megígérem, hogy jó gondját viselem, elkérhetem -e önöktől egy az becses kartonpapír Ördög Nórát, hogy legyen ő az albérlet éke, lakótársaim, és önmagam tetszésére?

Amennyiben a válasz “igen”, úgy kérem tájékoztassanak, és én már szaladok is akárhová e igen-igen széles fővárosban, hogy minél hamarabb hazahozhassam ezt a csodát.

Amennyiben a válasz “nem”, úgy kérem vegyék figyelembe, hogy Nóra már egy felnőtt, “önálló” nő, és semmilyen joguk nincsen megmondani, hogy hol, kivel, mikor, és mit csinál.

Válaszukat előre is köszönöm,
Tisztelettel:
Egy mérnökhallgató

A SPAR Magyarország válasza kommentben a kérésre:

Kedves Gyula, nagyon köszönjük, hogy ilyen részletesen megosztottad velünk az első találkozásodat az életnagyságú kartonpapír Ördög Nórával. Természetesen nem hagyhatjuk, hogy nélküle teljenek el a napjaid, így minden követ megmozgatunk, hogy eljusson Hozzád!:) Kérjük írd meg nekünk privát üzenetben a címed és a telefonszámod! Köszönjük!:)

Forrás: Facebook.com

Reméljük, a fiatalembernek minden vágya ilyen könnyen teljesül, mint ahogyan ezt a kartonpapír Ördög Nórát megkapta.

Íme a kérés “lefényképezve”:

Ördög Nóri: egy mérnökhallgató fiatalember egy életnagyságú Ördög Nórit kért a SPAR-tól

Ördög Nóri: egy mérnökhallgató fiatalember egy életnagyságú Ördög Nórit kért a SPAR-tól

Ha neked is tetszett a hír, ne felejsd el megosztani! 🙂

Hasonló bejegyzések..