Honlap Ajánló

Woozer dalszövegek

Hazai és külföldi dalszövegek lelőhelye, ahol a megtalálod a legújabb dalokat és a klasszikus slágereket is. Kedvenceidből saját zenelistát állíthatsz össze, amit bármikor bárhonnan elérhetsz és hallgathatsz!

Infraszauna

Dr. Bertényi Uszodatechnika kft. nagy hangsúlyt fektet az online marketingre és internetes reklámra, ezért több infraszaunával foglalkozó weboldala is van. Infrakabin és Infraszauna webáruház oldalukon részletes szauna kínálat van árakkal és rengeteg képpel. Ha valakit az infraszana megfelelő használata érdekli, akkor az előbbi linken megtalálja a választ. Infraszaunák 1-4 személyes kivitelig, sarok változatokban is több féle felszereltségben és színben egyaránt. A cég egyébként komplett uszodatechnikai szolgáltatásokat kínál, így nem csak infraszaunákkal foglalkozik. Fő tevékenysége a medence, medenceépítés és teljeskörű kivitelezés, továbbá a medencék későbbi karbantartásai, kiegészítőinek kereskedelme. Fontos a medence életének, és egyben költséget lehet megtakarítani, amennyiben valamilyen medencefedés megoldással vagy medencetakaróval fedjük le medencénket. A lehetőségekről az előbbi linken tájékozódhat.

Helyitipp – Budapesti Kerületek

Nevéből adódik, hogy helyi, regionális információval és tájékoztatással foglalkozik a helyitipp.hu. Ez pedig nem más, mint Budapest és hírei, továbbá kerületi hírek közzététele. Minden nap, friss ropogós hírek váltakozásaiból áll a hírportál, valamint budapesti cégek után is érdeklődhetünk az oldalon. Budapesti kerületekre bontva megtalálhatjuk, ami a legjobban érdekel minket, csak keresni és böngészni kell a HelyiTipp portálon. Egy átfogó budapesti kerületi lista található a meglinkelt weboldalon, ahol megtaláljuk Budapesten a legtöbb vállalkozást és szolgáltatást. Az üzletek kerületenként külön oldalon, tevékenységi körökre lebontva találhatóak meg.

djarni

DjArni linkgyűjtemény és linkkatalógus. Lapkatalógus mintájára felépített honlapgyűjtemény, mely az oldal tulajdonos számára legfontosabb, és leggyakrabban látogatott weboldalakat tartalmazza. Mint értékes, és hasznos, hozzáadott értékkel bír, így akár bár más számára is információkat hordoz a lista. Az oldalon globális témájú, ezért a gyűjtemény minden-féle linket tartalmaz. Érdemes végignézni, és végigjárni a honlapokat. De akár egy közvetlen linken a tauruspalma.hu weboldal is el lehet jutni, csak klikk oda.

X-faktor ajánló

Az idén ősszel kezdetét veszi a várva várt világszerte híres X-Faktor, ahol tehetséges jelentkezők, különböző elvárásoknak megfelelően fognak egymás ellen versengeni. A show színvonalasnak ígérkezik, hiszen a jó hangulatról Ördög Nóra és Sebestyén Balázs gondoskodnak. A zsűritagokat mentoroknak nevezzük, ők játsszák az egyik legfontosabb szerepet, mivel hasznos tanácsokkal látják el a kis csillagokat. A mentorok, Nagy Feró, Keresztes Ildikó, Geszti Péter és Malek Miklós egymás ellen is hadakoznak, ezért is érdekes az X-Faktor. Az előválogatások már elkezdődtek, az X-Faktor blog mindig friss hírekkel, videókkal és interjúkkal várja látogatóit!

Játékok online az Interneten

Az T-online szervezte Magyarországon az első Angry Birds bajnokságon, aminek minden nagyobb városban volt selejtezője, majd pedig Budapesten rendezték a döntőt. Az Angry Birds típusú játékok újra fellendítette az online játékok jelenlétét, gondolunk ez alatt a Farmerama, Én kicsi tanyám, és hasonló böngészős alapú játékokat.

Kérdezz – Felelek

Senki sem lehet mindent tudó, mindenkinek akadnak kérdései. Honlapunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy választ adjunk minden kérdésre, ami életed során felmerülhet. Nem kell mást tenned, mint villámgyorsan regisztrálni és máris részese lehetsz fantasztikus közösségünknek. Tedd fel kérdsedet nálunk, valaki garantáltan válaszolni fog! Legyen az akár egy celeb show, vagy egy szimpla tv műsor, a választ nálunk megleled.