1. válogató: Puzsér Róbert a kemény kritikus

2012. Március 17. Szombat, 19:30. A Csillag Születik 2012. első válogatásán vagyunk túl.

Megújult zsűritagokkal (Puzsér Róbert, Pokorny Lia, Hernádi Judit, Hajós András) és műsorvezetőkkel (Lilu és Nóri) startolt el a csillag születik 4. szériája. Ez az a műsor, ahol a tehetség nem ismer határokat és bárki jelentkezhetett a versenyre. Ének, tánc, akrobatika, humor, bármi, ami szórakoztató lehet, azt díjazta a zsűri.

A továbbjutók rendszere is változott. Először is 3 igen szükséges a továbbjutáshoz, de a továbbjutás továbbjutásához újra összeül a zsűri, és csak ezután derül ki, kik azok, akik ténylegesen is átjutottak a válogatásokon.

Megtudhattuk azt is, hogy Puzsér Róbert egy igen kemény kritikus, és mindenkinek frankón megmondja a véleményét. Külön pontozási rendszere van, melyet az alábbi videón érdemes újranézni:

Puzsér Róbert pontozási rendszere..

Hasonló bejegyzések..

71 hozzászólás

 1. evi szerint:

  Ha mégegyszer kritikálja az Edda zenekart én pofán rúgom ezt a szerencsétlen fafejet
  ÉN IS TUDOK KRITIZÁLNI MÁSOKAT DE NEM TESZEM MERT ÉN NEM VAGYOK OLYAN NYOMORÉK MINT Ő !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. magdi szerint:

  Ki ez a Puzsér??? Honnan szedték elő??? Egy szerencsétlen alak, akinek sem megjelenése, sem értelmes mondata, sem normális kritikája nincs. Gusztustalan egy alak, aki ráadásul azt hiszi, jól csinálja. Megjátsza az eszét, de úgy láttam tegnap, hogy már a mellete ülő zsüritagok sem kedvelik. Mi miatta nem néztük a Csillag születiket, mert egyszerüen elviselhetetlen egy beképzelt, pökhendi alak. Remélem ezek után vissza kerül oda ahol eddig volt, hogy soha többé ne lássuk!!!

 3. maci szerint:

  én nagyon birom megmondja amit gondol az előadásrol neki nem az a dolga hogy tudjon énekelni vagy táncolni mindig egy véleményem van vele

 4. István szerint:

  Tisztelt véleményezők aki egyetért Puzsér Róbert véleményezésével és mosolytalan mogorva modorával kívánok neki egy ilyen élettársat, mert Ő mindenbe és mindenkibe elsősorban a hibát látja.Ti ,hogy éreznétek magatokat egy ilyen emberi modorral?

 5. István szerint:

  csillag születik fellépői nem profik hanem amatőrök. Némi emberi megértést megérdemelnének. TALÁN AZ A JÓ KRITIKUS AKI NEM TUDJA BIZONYÍTANI MIHEZ ÉRT CSAK A NEGATÍV VÉLEMÉNYÉNEK A KINYILATKOZÁSÁHOZ?Szeretném látni P:Róbert mihez ért de tökéletesen ahogy azt másoktól elvárja. Én csak reménykedem,hogy többet nem szerepel mint zsűritag,de még a kritikusi megbízatását is visszavonnám egy ilyen intoleráns embertől.

 6. kisjózsi szerint:

  Puzsér urnak nem tudom,hogy mijen képzetsége van ,de hogy Kodály Zoltánt aHadsereg táncművészeit valamint Mészáros János urat és énektudását,falvédővel egy napon emlegesse ,szinte hihetetlen ,szerintem az illetékeseknek kellene rendre utasitani,hogy ébredjen fel …

 7. kisjózsi szerint:

  szeretném tudni ,hogy melyik zsüri szavazata alapján került be Puzsér úr a csillag születik zsürijébe ? többé sem ő sem aki őt ide helyezte ne zsürizzenek. Máskülönben minden tetszik. Kisjózsi K Ú L Á R Ó L

 8. dzsamilla szerint:

  nem hiszem el! mért kell így lehordani uram isten! szerintem jól elvégzi a feladatát ! én nagyon bírom és amúgy meg nagyon igaza van mindenben! végre egy szókimondó egyenes ember aki nem fél nyíltan kamerák előtt is megmondani hogy mit gondol! amúgy meg mások kinézetét ő se kritizálja akkor az övét mért kell? ez sem helyes! biztosan van benne jó indulat is ha valaki meg akarja találni!

 9. v szerint:

  Róbert azért válogasd a szavaidat mert néha sértő habár be vallom tényleg nagyon jól kritikus vagy,csak az embereknek vannak érzésük is és ezt ne feled.

 10. Névtelen szerint:

  “pipike” ha az észt taplósággal mérik, akkor te nagyon okos vagy

 11. Jessica69 szerint:

  Hat en szerintem egy idegbeteg kezeltetnie kenne magat mert csorikam nagyon fogyatekos annak semmi nem tetszik mindenre azt monjda hat ez mi volt??? meg hogy anyamnak nem tetszene ki a f*szt erdekel az o anya en nem is tudom minek tettek ot be ebbe a showba semmi ertelme ott ul mint egy f*sz es mindenre azt mondja h nem,nem,nem,nem!! En szerintemm olyan mint a Balazs showbol az erzsike ugyan olyan fogyatekos ugyanugy beszel es nagyon sok ember ezert nem nezzi a csillag szuletiket mert idegesito!!! unalmas szanalmas kutya!!! Annyit uzennek neki uljon bele egy nagy f…ba!!!

 12. Ditti szerint:

  Jaj, kedves néző társaim, nem ragadjatok le… Mi lenne Puzsér nélkül? Unalom, teljes egyetértés mindenben. Nekem tetszik az előadásmódja. Ne felejtsétek el, ő pont azért van, itt, amiért Ti gyalázzátok Őt. Ő pont kell ide, hogy felpezsdítse a véreteket! S olykor azért igaza is van… Egyébként láttátok a “Lecso” címú filmet s abban a kritikust??? Nem is értem, miért vagytok meglepődve, egy kritikus ilyen és kész. Engem csupán az foglalkoztat, milyen lehet a a magánéletben?

 13. gyulika szerint:

  egyszerüen imádom!!!!

  • Einge szerint:

   Puzsér Róbert kiméletlenül őszinte. De lássuk be, igaza van. Akik bekerültek a 72-be, mind tehetségesek, de van még mit fejlődniük ahhoz, hogy akár a fődijat is elvigyék.Az Ő tanácsát/sértődés helyett/ megfogadni, kritikáján mélyen elgondolkodni, az érintettnek felér egy aranybányával. Nekem is szakadt meg a szivem kiesők miatt, de az Ő szakértelme sokmindenre rámutat.Kell egy ilyen Ember a zsüribe. Lehet, hogy kettő már sok lenne.:) Nekem tetszik a Zsüri, minden ” szinü” embertipus megtalálható.

  • kismarti szerint:

   egyet ertek veled!

  • VeronicaRoni szerint:

   Nekem is nagyon tetszik!

 14. gggg szerint:

  Ez a műsor nem arról szol hogy megalazzunk embereket hanem hogy érvényesüljön akinek van tehetsége, mi most tehetséget keresünk és nem egy érvényesülni akaró semmihazi kritikust.

 15. gggg szerint:

  Szerintem Puzsér Róbert a Csillag születik szégyene.Ki volt az a barom aki úgy ítélte meg hogy oda való? Szerintem az allatok közé lenne jó.Röhejes. Undoritó egy ember mar kinézetre is, nem hogy a kritikajat végig hallgatni.Nem lehetne hogy ö csak igen és nem valaszt adjon, és ne szólaljon meg.Mindig csak ö beszél.Azok az emberek akik oda mennek van önbizalmuk és egy almuk. Miért kell ezt elrontani,lehet hogy nem épp ebbe a műsorba valok de ez erről szol.Meg lehetne finomabban is mondani hogy nem jutott tovabb.Lehet hogy ez a kritika amit ö csinal ettől sztar de ez szégyen az orszagra nézve hogy ilyen emberekre van szükség és még érvényesül is vele.Miért kell öt nézzük,nem lehetne öt lecserélni valaki műveltebb emberre? Őszintén nincs kedvem nézni a műsort.Undorító egy ember.

 16. gerikati szerint:

  Végre egy őszinte pasi , szerintem reálisan látja a dolgokat ,igaza van énekessel már Dunát lehet rekeszteni és teljesen felesleges a mellé duma , csak őszintén, így tovább !!! A szövege imádni való ,nem nyálas .

 17. violinkulcs szerint:

  Puzsér Róbertről korábban nem hallottam. A Csillag Születik verseny előválogatójában láttam először. Alkalmatlan zsűritagnak tartom. Sem “szakértelméről”, sem empátiájáról nem tudott meggyőzni, sőt a versenyzőkkel szembeni viselkedése kifejezetten irritált. A műsort akkor nézem tovább, ha a zsűriben más lesz helyette.

 18. Pelinkovac szerint:

  Csalódtam Puzsér Róbertben. Azok után, amiket a rádiós műsoraiban hangoztatott a hitelességről és az önazonosságról, illetve ahogyan a szemetet ócsárolta, nem gondoltam volna, hogy ő maga is részt vesz majd egyszer egy szemét legyártásában. Biztosan vannak, lesznek értékelhető produkciók ebben a műsorban is, de a koncepció – szerintem – alapvetően azon alapul, hogy nemritkán emberek megalázása által mutatják be a nyomorultságot, jobb esetben a középszerűséget. Persze ettől mindenki, aki képtelen valamilyen komolyabb teljesítményre jól érezheti magát, ha pedig jól érzi magát, akkor majd nézi a műsort. Ha nézi a műsort, nagy lesz a nézőszám, jönnek a hirdetők, dől a lóvé az RTL klubhoz. Sokan örülnek, akinek, meg nem tetszik, az nem nézi. DE MIT KERES OTT PUZSÉR?! Ő még azt sem mondhatja, mint Hajós, hogy kell a pénz a gyerekeire… Innen üzenem neked Puzsér, hogy húzzál vissza valamelyik normális (értsd: Radicafe szerű) rádióba, kérjél sűrűn bocsánatot azoktól, akiket most jó átvágtál és csinálj egy hasonlóan színvonalas műsort, mint A hét mesterlövésze, és akkor elfelejtjük ezt a botlásodat. Ha nem ezt teszed, pont azokat az embereket veszíted el, akiket igazából érdemes volt megszólítanod. Vagy már mindegy, hogy milyen suttyó “issza” a szavaidat?

 19. Rusty szerint:

  Sziasztok!
  Érdekes, én pont a Puzsér véleményére vagyok mindig kíváncsi.
  Manapság, mivel futószalagon jönnek-mennek a “tehetségek”, ez nem kicsit a minőség rovására megy és a dolog odáig fajul, hogy a végén középszerű “produkciók” lesznek csak, viszont muszáj ezeket agyondícsérni, fenntartva egy ál-minőségi show látszatát. Kérdem én, ki kíváncsi a középszerűségre? Akkor már inkább meghallgatom az eredetitől (dalnál pl.)

  Arról nem is beszélve, hogy a versenyzőt is átverik ilymódon, mert elhiszi, hogy majd ezzel még megélhetése is lehet és befuthat. Ja, max. a következő széria kezdetéig.

  Unom már a: “hú tök jó volt (értsd: tök hamis), tele volt energiával (értsd: annyira középszerű, hogy jobbat se lehet mondani róla)” típusú zsűrivéleményeket.
  Talán egyedül azt a rappergyereket én sem engedtem volna tovább, de amúgy Puzsér legtöbb döntését abszolút reálisnak éreztem.

  Lehet itt kövezni a véleményemért, de én csak egyszerűen a minőséget pártolom.

 20. kilgortrout szerint:

  A hét mesterlövésze mindenidők!!!!!!!!!!!!!!!!! …érti, aki érti.:P

 21. Eszter szerint:

  “A hit az egyetlen teremtő erő.
  A mindenség apja.
  A szeretet az egyetlen éltető erő.
  A mindenség anyja.
  Aki megtagadja apját, elveszti világosságát.
  Aki megtagadja anyját, elveszti melegségét.”

  Puzsér Róbert.

 22. botfülű szerint:

  Sajnos a “Plazma” produkció megítélése (,ami nem biztos, hogy a zsűri döntése volt) romba döntötte a műsor image-t.Önök szerint ez ma Magyaroszágon a művészet színvonala ? Ez kell a magyarnak ? Aki ezt így ítélte meg vonja le a konzekvenciát a szakmai hozzáértéséről.

 23. Maximka szerint:

  Mélységesen felvagyok háborodva ezen a senkiházi Puzsér zsüritagon.Látom sokan igy látjuk,Ha ezekböl avéleményekböl nem okul az RTL sok nézőt elveszit.Ha ezt a kritikán aluli “kritikust” nem tüntetik el, én sem birom tovább nézni a müsort.

 24. Zsoka szerint:

  Puzsér Róbert a legjobb a csillag születikben,nagyon kellett a müsorba !

 25. Rézi szerint:

  Én sem tudtam eddig hogy ki ez a Puzsér,de lehet jobb is.A kinézete, a viselkedése,és a dolgokhoz való hozzá állása kritikán aluli.Na és az a kis köcsög,aki a nulla produkciójával bejutott…. :O Tegnap éppen láttam a fókuszban azt amikor elmentek Plazma gyerekhez…..én a helyükben azt sem adtam volna le,mert ez is csak azt erősíti hogy szégyen volt bejuttatni…..és az meg főleg az hogy még foglalkoznak is vele!Az a kis tökfej meg élvezi,és azt hiszi hogy Ő egy sztár….mekkora szánalom!
  Ha ezt a két nagy baklövést( Plazma-Puzsér) nem szándékosan csinálta az RTL hogy mindenki róluk beszéljen…..akkor valóban érthetetlen.
  Azon gondolkodtam még hogy lehet Plazma Puzsér gyereke….mert akkor mindenki viselkedése maximálisan érthető! 😀 (hmmmm orvosi eset mindkettő az tuti)

  • Mamma Mia szerint:

   Én eddig is tudtam ,hogy KI Puzsér Róbert és nagyon örülök, hogy végre találtak egy őszinte ,igazmondó kritikust. Én végre egyszer nagyon jól szórakóztam, és csak az igazság kedvéért ,jelezném,hogy Puzsér volt az egyetlen aki nagyon határozott NEM-et mondott a szerintem is minősíthetetlen fickóra!!!

 26. Unicummm szerint:

  Olvasom, hogy elegge egybehangzoan negativak a velemenyek, amivel teljes mertekben egyet is ertek! Erre fel a tag honlapjan, kulombozo szemelyisegek ilyen velemyeket alkottak a Puzser-rol:
  ,,Alázatos, szelíd természetu, hithű, példamutató …”
  ,,Nála jobban senki sem tudja, hogy két ember között a legrövidebb út egy mosoly”
  ,,A sértésekre sosem ellentámadással reagál, magába néz, először mindig ott keresi a hibát – ebben rejlik igazi ereje.”
  A latottak utan ezek a velemenyek maximalisan elkepzelhetetlenek rola!
  Egyebkent kell egy kritikus, aki valoban erti a dolgat, hisz neha van idegborzolo eloadas, es meg kell mondani…de ez a tag BORZASZTO!
  Tunjon a fenebe!!!

  • Zsazsa szerint:

   Én is olvastam a honlapját de amit ott irnak róla az nem egyezik azzal a mindent és mindenkit utáló, flegma visszataszitó alakkal akit a Csillag születik zsürijében látok és sajnos hallok is.
   Mért kell az emberekkel megutáltatni egy műsort? Részvétem a többi drága, kedves, szeretetreméltó zsüritagnak, hogy egy ilyennel kell egy asztalnál ülniük. Nagyon csodálkozom, hogy még birják idegekkel. Nekem a keresztyén emberről nem az ilyen természetű ember jut az eszembe, hanem az ellenkezője. Több mint borzasztó, tényleg…

  • Cvitamin7 szerint:

   Nos, igen. Puzsér Róbert honlapján olvasottak engem is meghökkentettek. Ha az is igaz, hát elég individuális személyiség az biztos. Ennek ellenére lehet őt bizony kedvelni az egyenes vélemény nyilvánítása miatt, melytől ebben az országban már nagyon rég elszoktunk. Úgy gondolom, itt az ideje felébredni, és a “sz@rt” merni sz@rnak nevezni.

 27. Natali szerint:

  Érdekes felfogása és beszéd stílusa van Puzsérnak. Én ezidáig azt sem tudtam (hál Istennek), hogy a világon van.
  Kíváncsi lennék, ha kizárólag, csak az általa érdemesnek tartott produkciók jutnának tovább, akkor konkrétan hány adás is élne meg a Csillag születik!
  Szerintem jobb esetben, talán kettőt.
  Kritikus?
  Két épkézláb mondatot nem sikerült ezidáig összehozni neki.
  Az arcmimikája, a zavart nézése, degenerált arckifejezése engem, Dr. Csernusra emlékeztet. Az a filling jön be.
  Lehet, hogy a páciense volt, vagy együtt szívtak.
  Totál mellé lőttek ezzel a zsűritaggal. Szerintem már most, közutálatnak örvend! Idegesítő egy pöffeszkedő senkiházi!

  A többi zsűritag nekem szimpatikus!

  Hernádi Juditot, Pokornyi Liát és Hajó Andrást mindig is kedveltem. Humorukra vevő vagyok. Most más érzelmes, emberibb oldalukat mutatták meg, ami által még szerethetőbbek

 28. Andrea szerint:

  Csatlakozom az előttem szólokhoz. Felháborítónak tartom,hogy ilyen emberek kellenek a zsűribe. Ki ez a Puzsér Róbert??? Mi ez az affektáló, idegeket-felborzoló beszéd…ennél még a Havas is jobb. Könyörgööööm vegyék ki a zsűribőőől!!!!! RTL gondolkodjon el, mert minden csoda 3 napig tart és az emberek mnegunják…még beszélnek róla, DE hála az égnek van választásom…átkapcsolás.

 29. jamina szerint:

  Ki ez a Puzsér Róbert? Biztos ő az ellenzék! Mert ami a többi zsűritagnak tetszik az neki biztos ,hogy nem. Egyébként semmi nem tetszik neki csak az a produkció !! amit a TV nézők a sok sípolás miatt nem élvezhettek. Puzsérnak ez a továbbjutó, az igazi szép énekhang nem. Ha sürgősen nem cserélik le ezt az embert , akkor a Csillag születik nézettségének annyi!
  Irritálóan, lekezelően tud véleményt nyilvánítani, idegesítő egy fazon. Úgy gondolom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel. Én sem fogom nézni a műsort, sajnos egy ember képes tönkre vágni egy kiváló műsort.

 30. bejcsi szerint:

  Szerintem is meg kéne mutatni Robikának hogy merre van az ajtó mert kívül tágasabb!!!!

 31. csutika szerint:

  Most figyeljen Szalai Annamária!
  Feladat van! Plazma ügyben!

 32. Névtelen szerint:

  Az RTL szándékos kultura- és nemzetromboló tevékenysége jóvoltából szenvedő nézője és – sajnos – hallgatója lehettem a Plazma becenevű “művészpaláta” minősíthetetlenül trágár opuszának. Az első három szó után le kellett volna zavarni ezt a menthetetlen pszichopatát a pódiumról, hogy ne fertőzze tovább a már amúgy is nagybeteggé nevelt ifjúságot. Ezzel szemben a zsűri tagjai jóízen röhögtek ezen a hihetetlenül gusztustalan, hányingerkeltő “produkción”, és négy! szavazattal továbbengedték a delikvenst. Úgy tűnik, ma ez a “színpadképes” teljesítmény. Minél ocsmányabb, alpáribb, annál jobb. Az állati szintre süllyesztett fiatalokkal ugyanis azt lehet tenni az “okosoknak”, amit csak akarnak! A szégyen az, hogy ehhez jónevű színészek asszisztálnak. Hernádi Judit, az eredetileg nagy tehetséggel megáldott, de időközben nyávogó, affektáló konzervbakfissá avanzsált “művésznő”, Pokorny Lia, az egyébként jó humorú, érzékeny lelkű, jobb sorsra érdemes színésznő, Hajós András, az entellektüellnek tűnő, ám jó pénzért ripacskodni és politikai nézeteit percenként változtatni kész show-man, továbbá a rendíthetetlen ítész Fuzsér, aki nem kevésbé pszichopata és tehetségtelen, mint az általa (is) menedzselt, “Plazma” fedőnevű klinikai eset. Gratulálok! Egy biztos: Eddig sem sokat néztem az RTL műsorát, de a jövőben teljesen mellőzöm e csatorna “látogatását”.
  A zsűri tagjainak mindenesetre emlékeztetőül idézem: “Nyelvében él a nemzet!” És, sajnos, abban is hal meg.

 33. Csaba szerint:

  Ki találta meg ezt a barom Puzsér-t,azt hiszi az RTL hogy az ok nélküli kritikával nagyobb lesz a nézettség,nagyot tévedett akkor,ez a barom Puzsér nagyon ellenszenves ember, vagy az RTL nek tetszik ez a viselkedés forma? le kell cserélni,ha nem akkor szerintem a nézettség rovására fog menni, én nem is nézem amíg ez a barom ott van.

 34. pupák szerint:

  Hát én nem akarom dicsérni ezt a Puzsért , de nem is lehet.Ez az ember mintha fordítva ülne a lovon.Ennek csak az nem tetszik ami jó.Az RTL club hova tette a szemét mikor ezt az embert zsűritagnak beültette. Egyáltalán ki ez az ember? Ez kicsinálja az RTL club nézettségét.Egyetlen jó húzást tudok ajánlani, minta sakkban le kell cserélni a parasztot.

 35. baba szerint:

  Sajnos valóban rontja az egész műsor színvonalát.
  Ha a műsor nézettsége csökken, az Puzsér miatt lesz.
  El kell ebből a “jó” csapatból távolítani.

 36. Király szerint:

  Puzsér Róbert az ország köcsöge!

  • Fecó bá' szerint:

   Bocs Király, hogy ellenkezem,de a fél világ köcsöge! Ez a kretén fél Afrikát és fél távolkeletet végig misszonárkodta és előrehaladott korú hivők istenitik a mennyekig. Számtalan médiéában alkalmazták,de mindenhonnan kirúgták. Sajnos az RTLklub-nak nincs füle és szeme,hogy köcsögöket szerződtet.Üdv:Fecó bá’

 37. vadvirag szerint:

  Puzsér Róbert nagyon rossz választás , ill. melléfogás volt. Elsősorban olyan végtelenül negativ már a kinézete is, hogy egy nem gyakorlott fellépő csodálom, hogy meg tud nyikkanni amikor meglátja. Nem beszélve a már szinte beteges gonoszkodásán. Sajnos Ő még beszélni sem tanult meg életében, és fogalmam sincs miben lehet tehetséges. Lehet hogy az én müveletlenségem, de nem nagyon ismerem még a nevét sem, nem még a munkásságát. Jelenléte lerontja az adás szinvonalát. Nem kellene lecserélni ??????

 38. Roland szerint:

  Robikám!Te nálam,az 1-től a 3-ig vagy a skálán.A 3 már csak jóindulatból.Hogy lehet valaki ilyen retardált?
  Lehet,hogy a béredért,amit kapsz,még cifrázni is tudod a hülyeségedet?
  A hangok a fejedben,mit súgnak?

 39. Pisti szerint:

  Ez a kritikus három esélyes:vagy így született,vagy az agyára ment,hogy egy ilyen műsor behívta,vagy a kedves apukája annyira örült neki,mikor megszületett,hogy háromszor feldobta örömiben,de csak kétszer fogta ki.

 40. szaboreka szerint:

  hát azt a hülye fatőküt mert nem rugja már ki valaki,semmi keresnivalója ott

 41. munkacs szerint:

  a vezetoseg nemlatja hogy az azember nemodavalo?

 42. hajnal szerint:

  MILYEN KRITIKUS AZ OLYAN EMBER,AKI A TEHETSÉGRE NEMET MOND, A BUNKÓ,ÉS KÖZÖNSÉGES PLAZMÁT,, TOVÁBB JUTTATJA,?ÖN MÉG BESZÉLNI SEM TUD,NEMVALÓ A ZSŰRIBE.

  • danielke szerint:

   Annaf a bunkonak meg a nezese is allati!

  • Real Madrid szerint:

   Igazad van hajnal! Ez egy senkiházi szemétláda !!!

  • marika szerint:

   Így igaz, siralmas és szégyen nemzetünkre, kultúránkra nézve, hogy egy zsűri tag az ocsmány és obszcén beszédet értékeli jónak !!!! Mi ez, ha nem a megmaradt kis értékeink sárba taposása!!!??? RTL KLUB Vezetősége! EZT nem engedhetitek meg !!!!!

   • Rozika szerint:

    Ez a Kritikus Kritikán aluli fószer. Borzalmas zombi kinézete
    miatt sem engednén a képernyőre. Ha a magyar RTL illetékesei
    néha belenéznének a német RTL hasonló műsorába, akkor sokat
    tanulhatnának. Mind szellemiséget illetően, mind tudásilag. Ott a
    zsüritagok a tudást értékelik és értik is.Nagyot csalódtam az egést zsüri stábon, hogy ezt a trágár szöveget végig hallgatták, és még
    tovább is juttatták. Ez minősiti Őket is alaposan.Hát ide jutottunk.
    A nézettségük romlani fog, ha ez a mocsok szöveg tovább jelen lesz.

    • Fecó bá' szerint:

     Mit vártál Rozika egy ilyen “válogatott” dilettáns zsűritől? Puzsér már szót sem érdemel,sokan kivesézték.Hernádi életében egyszer volt jó: “Sohase mond, hogy vége” és…….Azóta az értelme folyamatosan sűlyed mint a Titanik.Buta,vigyorgó,álást foglal olyanokban amiről halvány lila fogalma sincs,/lásd:Heti Hetes!/ Hajós András egy ripacs /lásd:Benne leszek a TV-ben/Meg a Heti hetes. Pokorny Lia meg az Ő szintjükre sűjedt.

     • pipike szerint:

      Örülhetnétek, ha annyi ész lenne a fejetekben, mint az általatok agyba főbe szidott Puzsér kisujjában van.Diletáns banda!

     • magdi szerint:

      Pipike! Tudod kit érdekel a Puzsér esze??? Bár a szerint amit produkált nem úgy néz ki, hogy van neki. Beképzelt, pökhendi majom. Lehet akár az ország legokosabb embere, csak tünjön el a képernyőről oda ahol eddig volt, hogy ne keljen a rusnya képét, meg a “dement” stílusát nézni. Aztán aki akarja, és szereti, keresse meg ott ahol lesz, de ne csökkentse az RTL színvonalát tovább.

    • Géza szerint:

     Ja Rozika majd te fogod szerkeszteni az RTL Club müsorát és olyan lesz mint a német névrokona, De légyszi engedd magyarul beszélni öket.

  • v szerint:

   egyet értek önnel viselkedni az biztos nem tud ez a Róbert és azt se tudja hogy az embereknek érzésük van énekeljen ő és meg láttjul hogy döntünk mi…………….