Lehull a lepel VV Veráról

VV Vera egy éve még arról ábrándozott, hogy dúsgadzag felnőtt videós filmek szárja lesz.

A VV5 legutóbb kiesett lakója főként anyagi problémáira látta a megoldást a felnőtt filmek világában, ám hiába lett sikeres a casting, lelkiismerete miatt visszautasította az álomszerződést.

Úgy tűnik, hogy VV Verát abszolút nem zavarja, hogy napvilágot látott felnőtt videója. Elmondása szerint anno komolyan gondolta, hogy a felnőtt filmekben akar domborítani, nem volt párkapcsolata, a munkája sem okozott már örömet számára, és elsősorban anyagi gondjait akarta megoldani a filmezéssel.

Vera elhíresült casting-filmjét azóta pornó-Oscarra jelölték, ám az Érzékeny lelkű lány ezt egyáltalán nem tartja degradálónak, mert szerinte a felnőtt filmek résztvevői jómódú, igényes színészek. A Való Világ kiesett játékosa azt is elárulta, hogy az ominózus casting után megbánta szereplését, és hiába ajánlottak neki egy hónapos szerződést, amivel  akár 1 millió forintot is kereshetett volna, lelkiismerete miatt visszautasította a lehetőséget.

VV Vera

VV Vera - Oscar-díjra jelölték a felnőtt filmben való szerepléséért

A VV5 Érzékeny lelkű lánya tudja, hogy ezután csak “pornós Verának” fogják emlegetni, ám az vigasztalja, hogy minőségi munkát végzett, elvégre nem hiába jelölték Oscarra.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. viola szerint:

    Sitten? És miért?

  2. katalin szerint:

    Semmi kivetni való nincs a Vera múltjában ,hisz ATTILA sitten volt arról miért is nem beszélnek a szerkesztő urak meg a műsor vezetők!Talán azért mert FŐ NYEREMÉNY már gazdira talált!!!