X-faktor nyertese, győztese: Ki nyeri az x-faktort?

Az x-faktor rajongói klub kezdeményez egy szavazást, melynek célja, hogy felderítse, ki lesz az x-faktor nyertese, győztese. Szerinted ki lesz az a remek énekes, aki megnyeri a 2010. évi magyar X-faktort? Semmi mást nem kell tenned, csak leadnod voksodat a lenti szavazó eszköz segítségével, és máris nyomon követheted a szavazás alakulását is.

X-faktor szavazás: Szerinted..

[poll id=”3″]

A szavazást lezárult: Vastag Csaba nyert >>

A szavazást 2010. november 20-án (szombaton) indítottuk, és addig aktív marad, amíg ki nem derül, hogy ki nyeri meg az x-faktor versenyt. Egy ember csak egyetlen szavazattal adhatja le a voksát, ezért jól válaszd meg, hogy szerinted ki nyeri meg az x-faktort. Ha szavaztál, utána már csak az eredmények nyomonkövetését láthatod. Érdemes gyakran visszanézned, hogyan áll a mérleg.

Írd le, hogy miért szavaztál pont Ő rá!

A lenti hozzászólásokban lehetőséged van megindokolni azt, hogy miért pont a te kedvenced nyeri meg az x-faktor versenyt. A lehetőséggel bátran élhetsz.

Hasonló bejegyzések..

624 hozzászólás

 1. Bozsek Márk szerint:

  Én szeretnék szavazni Bozsek Márkra, mert nagyon jó énekes.

 2. vanessza szerint:

  szerintem oláh gergő fogja meg nyerni˘!Mert ő a legjobb!

 3. szandyka szerint:

  én lil.c re szavi

 4. sziszko szerint:

  ÉN CSABÁNAK SZURKOLTAM MERT NAGYON HELYES ÉS JOKÉPŰ SZÉP VOLT CSABI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Lászlófi Edit szerint:

  Kedves Szivacs !
  Nagyon egyetértek veled! Majd az idő minket igazol!
  A továbbiakhoz sok sikert Nikolasz !!!!!!!!!!!!!!

 6. Lászlófi Edit szerint:

  Kedves Vica,Nana és a többi hasonszőrű !
  A figyelmetekbe ajánlanám a Trianon áttanulmányozását! Hasznos lenne! Szörnyű , hogy minden ismeret és tudás nélkül pocskondiáztok valakit! Szegénységi bizonyítvány részetekről,
  hogy csak ilyen alpári módon vagytok képesek megnyilvánulni!
  Nana, a mekegés az nem más mint lebegtetés , csak hogy tudd!
  A Csaba azért nem ‘MEKEG’ LEBEGTET, mert ettől a szinttől Ő nagyon messze van, és nem is lesz ott soha! Jó lenne ha egyesek meg tudnák különböztetni a valódi értéket, a talmitól!
  Nem szeretem az öntelt, nagyképű, negédes fickókat, akik ezzel leplezik tehetségtelenségüket. Szeretem és elismerem ha valaki tehetséges, és még párosul a szerénységgel is. Ezért szurkoltam NIKOLASZNAK.

 7. timi szerint:

  es meg Vastag Csababa csak annyit szeretek h szereti a tesojat mas egyebet nem!!!

 8. Ani szerint:

  Nikolas volt a verseny nagyágyúja!
  Remélem lesz aki menedzselje, és nem külföldön csinál meginnt egy tehetséges ember karriert, és azoknak hoz hírnevet- ahogy sok más honfitársunk,más területeken is- mert Magyaroszágon a közízlésnek a középszer vagy a kommersz felel meg.

 9. timi szerint:

  maskulonben csaba azert nyert mert es lehetet tudni mert o nagy machonak erzi magat es minden nem lenyeges….sok csaj szivet hoditota meg s ennyi…..maskulonben a rendes egyszeru emberek soha nem nyernek…csak akik tudnak bogni s nyaloskodni!!!

 10. timi szerint:

  es meg annyi h…maskulonben jo volt az egesz mind a 12 dontos de amit Nikolas tud sokan nem tudjak o ojan mind1 Amerikai enekes ugy h nem lehet Csabaval oszehasonlitani es Csaba sokszor tevedett miko enekelt!!!

 11. timi szerint:

  Sziasztok!!!szerintem nikolas kelett volna megnyerje azert mert:
  1.jo a hangja
  2.nem kenyeskedik
  3.nem sir(mindig mosojgot,mikor ki is esett)
  4.nem vetkozot le es nem mutogatta magat
  5.uri ember
  6.jol nez ki es szep
  7.jol tancol
  8.nem tette a nagy ”gajnert”
  9.jobb a hallasa es a ritmusa a hangokhoz
  es
  10.o kellet volna meg nyerje az X faktort!!!
  NIKOLAS THE BEST!!!

 12. anett szerint:

  szerintem mindenki jo volt de nikonak jobb volt a zenei tudasa de ugyis mindegyik enekes lesz ,de azert haragszok egy kicsit mert veca kiesett, de most mar mind1 mert csabi nyert .mindenkinek sok szerencset a karierhez es mindenkit udvozlok Marosvasarhelyrol puszi mindenkinek!!!anetta

 13. Lászlófi Edit szerint:

  Tóth Melindával értek egyet !
  Csaba énektudása , énekhangja teljesen átlagos . Meg sem közelíti, sőt egy napon sem lehet említeni, Nikolasz énekhangjával , kiművelt énektudásával! Nagyon fájlalom , hogy
  az Emberek nem a tehetséget részesítették előnyben , ennél fogva az olyan ” nyomulós “, szemrebegtetős Csabát juttattak a meg nem érdemelt győzelemig !!!!!!!
  Hihetetlen ez az Ország! Mindenki képes profitálni a tehetségeiből, csak mi magyarok vagyunk képtelenek erre!

 14. szivacs szerint:

  A kérdés szerintem mostmár nem az, hogy ki, miért volt jobb vagy rosszabb, hanem az, hogy ki hová jut és meddig lesz a közönség kegyeltje. Ez lesz az igazi megmérettetés. A nemzetközi hírnévre szerintem Nikolas az egyetlen esélyes…Ő viszont csak akkor nem lesz világhírű, ha nem akar.

 15. MORCOS:):P szerint:

  AZÉRT SZAVAZTAM RÁ ,MERT MEGFOGOTT A HANGJÁVAL ÉS NICOLAS NEM TUDTA A FIGYELMEMET SAJÁT MAGÁRA IRÁNYÍTANI!!ÍGY JÁRT EGY PANCSER NICOLAS!!DE CSABA EGY ANGYAL , JÓ HANGGAL ÉS JÓ KÜLSŐVEL! SORRY ANNAK AKI CSABA ELLEN VAN !!:):):):):):):):):)

 16. Dominika szerint:

  kár hogy nem Norbi nyert mert szerelmes vagyok belé

 17. tibko szerint:

  Király L Norbi! Ezzel mindent elmondtam!!!

 18. Tóth Melinda szerint:

  Szerintem aki azt állítja, hogy Csaba jobb énekes mint Nikolas, annak semmi hallása nincs és nem ért a zenéhez!
  Botfülűek ne szavazzanak! Nem a külsőt kell nézni, hanem a tehetséget!! Egyébként Nikolas is sármos férfi!!!!!!!!!
  Ő őstehetség, Csaba meg sem közelíti, ő sosem lesz olyan énekes!!!!

 19. csilla szerint:

  Gratulálok Csabinak nagyon jól csinálta az elejétöl a végéig egyet értek hogy nagy jó testvér páros.Nicolas ö is egy gyöztes hiszen nagyon jól énekel ő is .de Csaba jobb volt.GRATULÁLOK ÉS SOK SIKERT A TOVÁBBIAKBAN .

 20. Kessy szerint:

  pfpfpffpfpff….-.-
  nikolas a legjobb.-.-
  huje csabi

 21. baranyi anasztázia szerint:

  kód 6

 22. hegyesi eszter szerint:

  sziasztok én azért szavaztam a Csabira mert szerintem egy kiváló énekes és meg van benne az x,ami sok mindenkiben nincs meg,neki nem csak a hangja jó hanem a hozzá állása is,de a Tomit se hadjuk ki ő is kiváló énekes meg egy nagyon jó test vér is egyben ,még soha nem láttam ilyen nagy test vér szeretetet ami a fiuk közt zajlik,szerintem mind a kettő nagyon jó énekes szerintem ennyi ,üdvözlettel :Eszti Békésről