Való Világ 5 – hírek, videók, beszavazások

6 év szünet után 2010 őszén elindítja az RTL Klub a Való Világ 4. szériáját. A show győztese 12 millió forintot, egy lakást és egy autót nyer. A jelentkezésnek egyetlen feltétele van csupán: nagykorúnak kell lenni. Nagy az esélye annak, hogy a műsort Stohl András fogja ismét vezetni.

Hihetetlen, hogy az X-faktorral párhuzamosan indít az RTL Klub még egy nagyszabású műsort. Mind a két show nagy költségvetésű, látványos, izgalmas, és ha tetszik a nézőknek, akkor milliókat szegez majd a képernyők elé.

Az elmúlt években a Való Villa lakói több nézőt vonzottak a TV elé, mint a konkurens csatorna hasonló reality (Big Brother) műsora.

A Villa falait a VV3 után lebontották, de egyes hírek szerint még 2004-ben elkezdtek építeni egy újat a Camponától nem messze. Ami biztos, hogy a VV4 lakói új Villába költöznek majd be.

Kolosi Péter programigazgató elmondása szerint ismét sok ember költözhet be a luxusházba és izgalmakban sem lesz hiány. A gondtalan élet és a médiahírnév reményében bizonyára rengetegen jelentkeznek majd a valóságshow-ba.

A műsor menetéről, és a pontos kezdésről még nincsenek információk, de az biztos, hogy a korábbi sikerre való tekintettel a nézők döntik el majd, hogy ki menjen, és ki maradjon a Villába.

Hasonló bejegyzések..

213 hozzászólás

 1. danerorsolya szerint:

  HAJRÁ ÉVA NE ADD FEL MOST A VÉGÉN TE MEGNYEREDA VALO VILÁG 4-ET.

 2. haga karcsika szerint:

  hajrá alekinyo tenyeredmeg valo világ 4 senkise ojan erös mint te csáá csumi

 3. balogh ibolya szerint:

  hajrá alekosz te vagy a legjobb te nyered meg a valo világ 4et éva igy továb győzle azt a ribi anikot anikko egy hülye nő mikor gigi kiment a vilábul akkor te azt mondtad igy voltálrá jerzy véget te hülye napra forgo ugyy utálak na most már hisztizél hajrá alekosz te vagy a legjobb puszil a családom xd

 4. Bubu szerint:

  Hajrá Alekosz !!!!

 5. Pintérné szerint:

  Éva tegnap is szabályt szegett, előtte leköpte villatársát, Őt miért nem zárták már ki. Elmegyőgyintézetben a helye. Ki kell szavaztatni Évát, menjen haza, tanuljon beszélni, gyógyittassa idegeit. Ott a helye. A mi pénzünkön ne ilyenek nyerjenek, inkább a rászorulókat segitenék, ne ilyen dologtalan, piás k…át

 6. Pintérné szerint:

  Hajrá Béci, a sógort vidd ki. Neked kell győzni.

 7. Pintérné szerint:

  Bécikém! A sógort vidd ki, mert az idegbeteg Évike pályázik rá. Csak igy sikerül Évát kiszavazni, amit már nagyon várok. A játékot Neked kell megnyerned, Te vagy rá az esélyes. Aki a gerinctelenre szavaz, maga is az.

 8. Toman Béla szerint:

  Sziasztok egyszerüen gusztustalan hogy ebbe az országba ez megengedet,hogy egyesekből sztárokat csinálnak mások meg éhen halnak,és küszködnek a megélhetéssel.milliokat költenek arra hogy 1-2ember jól éljen,mások meg éhen halnak.Nem ilyenekkel kéne foglalkozni,hanem azzal,hogy hány család megy tönkre.GUSZTUSTALAN AZ EGÉSZ!!!!!!

 9. serfőző szerint:

  Ez a párbaj az RTL részéről egy manipulát tisztességtelen játék volt. Az egész párbajt a szerkesztők a háttérből irányitották, a két játékvezető különösen Lilu undoritóan viselkedett. Nekem nem az a problémám, hogy ki került vissza a villába és ki esett ki, hanem az hogy milyen módón. Az RTL-nek sikerült lejáratni magát.Igazából nem csak a párbaj volt manipulált hanem az egész müsor az. Nagyon szomoru, hogy azokat csapják be akikből élnek és léteznek. Bizom benne, hogy csökken a nézetségük mert jóérzésü ember erre nem vevő.

 10. Kovács Brigitta szerint:

  Hát a szavazást előre eldöntötte a RTl-Klub. Szavaztam én is, de technikai okok miatt nem tudták továbbítani az sms-t.Kértek ne ismételjem meg.
  Gigi szavazatait blokkolták, mert Évának kellett nyernie az ő
  forgatókönyvük szerint. megingott volna Alekosz győzelmi esélye. Ezt előre lerendezték!!! Mi csak bábuk vagyunk!
  Kell a pézünk, de úgy lesz, ahogy ŐK akarják!!
  Tanulság: blokkolni kell az adás nézését és nem kell szavazni.
  Csak kihasználnak és megvezetnek bennünket!!!!!

 11. Bubu szerint:

  Hajrá Alekosz!!!Remélem Tiéd lesz a győzelem,megérdemelnéd.Szerintem a műsor szánalmas lenne nélkületek:)És ez így a jó,hogy mindig történik valami,nem uncsi.

 12. Németh Mária szerint:

  Csatlakozom az előttem szólóhoz, nagyon is szívemből beszél.Alkeszoszné egy szánalmas rőzsehajat dobáló szájnyalogató, lusta,alkoholista. Ma is veszekedett Alkeszosszal a pia miatt. Milyen viselkedésről beszélt a párbajon??A katonai héten mutatkozott meg az igazi énje.Anikót ismét kibeszélte ma a háta mögött.A bár műsorban is igy viselkedett, ugyanis Annóni elég sokszor kiosztotta a nyegle,öntörvényű viselkedése miatt.A párbajon hogyan lehet az, hogy az egyik szavazat kb 10perc alatt 10%-ot nőtt a másik amelyik nyerésre állt gyanus módon visszaesett?!?!Hogy is van ez???Béci maradj nyugiba Úgy is neked szurkolunk. Hajrá hármak, ti legalább magatokat adjátok.Tartsatok össze.Gigi,köszönjük a játékod.