Válik Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra

Az álompárként emlegetett házaspár, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán kapcsolata véget ért. Nem csupán a magánéletben alkottak egy párt, a munkába is közösen vetették bele magukat, számtalan szerelmes dalt készítettek közösen. 

Nemcsak színházi berkekben emlegették álompárnak Szinetárt és Bereczkit, hanem a rajongók is annak gondolták a kapcsolatukat, és senki nem gondolt arra, hogy ennek valaha is vége lehet. Szeretetben nevelték közösen Szinetár első házasságából származó fiát, és közös gyermeküket, Zorát.

Már három hónapja úgy döntöttek, hogy szakítanak egymással, de csak most jelentették be hivatalosan, hogy  útjaik végleg véget értek. Úgy érezték, az őket támogató és szerető rajongóikkal meg kell osztaniuk ezt a hírt, ezért közleményben adták tudtára mindenkinek, hogyan határoztak.

„Három hónappal ezelőtt úgy döntöttünk, hogy a magánéletünk közös útjai szétválnak. Mindketten úgy gondoljuk, tartozunk annyival a minket szerető, és támogató közönségnek, akik életünk boldog pillanatainak is tanúi voltak, hogy ezen tényről is tájékoztatjuk őket. A döntésünket teljes egyetértésben hoztuk, kapcsolatunk továbbra is egymás tiszteletén és megértésén alapul” – állt a közleményben.

Bereczki Zoltán, Szinetár Dóra és kislányuk, Zora

Bereczki Zoltán, Szinetár Dóra és kislányuk, Zora

Bár már korábban is felröppentek olyan pletykák, hogy a sztárpár kapcsolata megromlott, ezt a hírt mindig cáfolták. Néhány hónappal ezelőtt szakítottak az Operettszínházzal, ami nagy megdöbbenést váltott ki mindenkiből. A rajongók nagyon csalódottak a hír hallatán, Bereczki hivatalos rajongói oldalán több kommentelő sem akarta elhinni, kacsának tartották, és reménykedtek, hogy valaki rossz viccből kezd el terjeszteni ilyen rémhíreket. A pár kijelentette közleményében, hogy gyermekeikről a továbbiakban is közösen gondoskodnak majd.

A sztárpár állítólag már be is adta a válókeresetet, ebből úgy tűnik, végleges a döntésük, nem tervezik a békülést. Felröppentek olyan pletykák is, hogy nem véletlen a szakítás, hanem köze van egy harmadik félnek is a dologhoz. A Blikk információi szerint Bereczki máris talált magának egy új párt, aki mellett vigasztalódhat egy ismeretlen hölgy személyében, Szinetár pedig egy színésszel került közelebbi kapcsolatba.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: