Csobot Adél: 2012. december 8. élő adás

Malek Miklós szerint nagyon jó dolgozni Adéllal, mert fiatal, ezért könnyen és jól tanul, fogékony a tudásra. Az x-faktor 9. élő adását Adél kezdte.

Adél megmutatta szenvedélyesen romantikus és nőies énjét, amikor egy magyar dallal kezdte meg a showt.

Keresztes Ildikó nem igazán volt elégedett az előadással, Feró szerint viszont profikat megszégyenítő volt. Geszti megerősítette a pozitív értékelést Mikivel együtt.

Csobot Adél első produkciója

Csobot Adél második éneklése

Hasonló bejegyzések..

51 hozzászólás

 1. vajoh szerint:

  Kar hogy kiestel Adel!!!!! 🙁 :((((

 2. kovaa szerint:

  adélka nagyon nyavicsaka vagy és nemn akkarom hogy te nyerd meg ha nem a gergőmm hajrá gergő es ki ADÉL nincs hejed a tom 2 be hannem az antal timinek meg az oláh gergőnek hajrá gergő szeretünk imádunkkkk …… <3 😀

 3. reka szerint:

  !Adél és Timi a szombati döntőt jelenlétükkel csak színesebbé teszik.Persze azon sem lepődnék meg,ha Adél nyerné az X-faktort.Színpadra született,tehetséges,színes egyéníség.Sok embert magamellé állitott,különleges egyéníségével.Hajrá mindhármotoknak,itt már ugyis a szavazatok arányától függ minden.

 4. gabica szerint:

  Timi nálam a döntős,Adél nyávogós,idétlen.

 5. Éva szerint:

  Bevallom, sírtam, mikor Adélka elénekelte az Imagine című opuszt. Fájdalmamban. John Lennon forog a sírjában. S-Z-É-G-Y-E-N!

 6. Gittus szerint:

  Kedves Adél! Te a tudásoddal zenés darabokban lehetsz sikeres,de nem az x-faktorban!Közel nincs olyan hangod,mint Antal Timinek,Oláh Gergőnek vagy Szabó Dávidnak! A zsűri elismerése csak a személyednek szól, nem pedig a tehetségednek! A közönségben nincsennek sokan akik szakmailag is értenek valamit az ének tudáshoz,ezért csak azt látják,hogy 1 kedves,bájos kislány tátog és ugrabugrál,mert a hangszined nagyon távol áll a tudástól!!!!!

 7. livus szerint:

  Adél nagy jó vagy. Neked drukkolok, istenien táncoltál és énekeltél.Mindent bele, megnyerheted az x faktort. Gratulálok. Legalább 30x meghallgattalak.

 8. fannnii szerint:

  a saját nevedben beszéj hogy mindenki utálja Adélt mert ez nem igaz és ha nem tetszik nenézd vagy menny oda és énekeld el igy te és táncold el igy .sőt Adél hozta meg az rtl sikerát ezért nézik sokan.Mindenkiből az irigység beszél.hát énekljetek jobban es akkor beszeljetek

 9. vitriol szerint:

  Adél! Állati jó voltál. Jól énekeltél, és táncoltál, és nagyon jó nő. Van hangod!!!!!!!!! szinpadra születtél.

 10. Leány szerint:

  Ha valamelyik versenyzo idegesit, minek nezitek? Es minek irjatok otszazszor h mar nem fogjatok nezni? Itt az ideje elkezdeni nem nezni, ha nem tetszik valaki 🙂

 11. Petra szerint:

  Ti tenyleg agymosottak vagytok…

 12. fannnii szerint:

  úgy gondolom,hogy az merjen rosszat mondani Adélról aki úgy érzi,hogy ő eltudna menni és jobban énekelni és táncolni mint ő.

 13. Névtelen szerint:

  szerintem aki Adélt mocskoja be ,az csak egyszerüen irigy rá, ő egy nagyon aranyos lány jo hangi adottságokkal, nembeszélve ahogyan a szinpadon mozog.Én azt mondom ,hogyez az xfaktor legjobb szeriaja .igaz hogy Gergőnek is Timinek is namegpersze Dávidnak is jo hangja volt.

 14. Harcsa szerint:

  HAJRÁ GERGŐ Adél egy elkényeztetett nyafogó senki semmi hangal

 15. Harcsa szerint:

  HAJRÁ GERGŐ

 16. Petra szerint:

  Jo lenne ha az agyatok vegre befogna 😀
  SENKI NEM irigy Adelra. Mindenkit az idegesit hogy egy ilyen tragedia hogy juthatott be a TOP 3ba. Antal Timi a kedvencem,es erdekes modon o is lany ;;))
  Agymosottak vagytok :Dd

  • gisella szerint:

   Mi a tragédia? Az, hogy bejutott Adél? Ki jutott volna be helyette Te féreg. Nem vagy irigy,DEHOGYNEM! Azért, mert Adél egy gyönyörű, világszépe, édes, kedves, vidám, kiegyensúlyozott, Timi pedig egy átlagos, amiből rengeteg van.

 17. Petra szerint:

  Csobot Szegyen.Ez kell Magyarorszagnak……A mentorok agyondicserik a szerkesztok parancsara,es a botfulu magyar be is eszi minden szavukat.Ha Adelrol lehantanank az imidzset akkor egy kappanhangu bekepzelt senkit kapnank.Az ember nem tud megvaltozni 2 honap alatt.O meg mindig ugyanaz az egoista majom mint aki az elso valogaton feltunt.De ugye az imidzsnek az a feladata hogy a buta emberekkel elhitesse azt ami nincs. Magyarorszagon rengetek aranyos ember van.Most akkor oket is bejuttatnatok a top 3ba ugy hogy nulla hangja van???Szanalom hogy ugy emlegetik Magyarorszag 3 LEGJOBB hangja.Siman leeneklem Adelt ugy hogy soha nem kepeztettem a hangom.Vele 3 honapja enektanar foglalkozik es csak ennyit tudtak kihozni belole.Az rtl itt vesztette el azt a maradek hitelesseget.

  • laci szerint:

   Akor minek nem indultal a x faktorban vagy csak a szad nagy a tobbi nulla

  • gisella szerint:

   Petrának: Te vagy egy szégyen! El tudom képzelni, hogy hogyan nézel ki! Egy csúf, boszorkány. Azok mondanak ilyen véleményt egy fiatal, gyönyörű, kedves lányról. A szépségverseny eddigi győztesei meg sem közelítik Adélkát. Irigy, rosszindulatú némber. Tűnj el a tv elől, nem muszáj nézned az x-faktort.

 18. ditke szerint:

  Nem a zsűri döntött hanem a szavazók..tele vagytok irigységgel Hajrá Adél

 19. nana szerint:

  Ez Malek reklámja-, Adél elbújhat Gergő mögött.

 20. lara szerint:

  Az idei x-faktor katasztrófális úgy ahogyan van. Hihetetlen számomra, hogy ma már elég az ha az ember jól tud nyalni Csopot Adélkára gondolok. Nincs hangja és a viselkedése is szörnyű. Én már egy ideje a Voice-t nézem ott a zsüri nem mind halássérült és nem a szoknya hossza dönt ha nem a HANG!!!!!!!!!

 21. zsó szerint:

  Nem tudom mire jó mindig valakit pocskondiázni!!!!!

 22. Névtelen szerint:

  csobot Adél tovább jutása bunda szégyelje magát a zsűri hogy olyan versenyzőt juttatott tovább aki énekelni sem tud még a tízben sem szabadott volna bejutnia Csobot Adélnak szerettem az x faktort de ezek után még adöntőt sem fogom megnézni .sajnos az egész országban ez az igazságtalanság megy .többre becsűltem az x faktort idáig.2012 December 8-ig. üdv a bot fülű Nagy Ferónak……………………..

  • laci szerint:

   mivan akora gyava vagy hogy meg a neved se mered kiirni akarna te olyan bot fulu leni mint Nagy fero

  • Réka szerint:

   Ilyen nézőközönség mellett nins mit szégyenkezniük a mentoroknak!
   Feró,átadta a szavazati jogot a közönségnek. Ennyi történt.
   Jól taktikázott – Szerintem,Feró volt 2012. 12.08.-án az X- Faktorban a csúcs!!!
   HAJRÁ

  • lászló szerint:

   Te egy agyilag zokni vagy

  • Panni szerint:

   Kedves Névtelen ! A mondatokat nagy betűkkel kezdjük , és ha hosszabbra sikerül egy gondolatsor , a helyesírás szabálya szerint , használni kell az elválasztó írásjeleket . A Zsűri teszi a dolgát , a nagyérdemű pedig érvényesíti szavazati jogát . Csobot Adél egy jelenség , Timi a legjobb hang és stb…..

  • Gabi bá' szerint:

   Nagy Feró nagyon jól döntött, hogy a közönségre bízta a továbbjutás sorsát! Szerintem ez egy tehetség kutató műsor és ellentétben K. Ildikó elvével, miszerint Sz. Dávid előrébb tart “szakmailag” amiben igaza is volt, mivel évek óta színházban játszik, Adél tehetségesebb! Akkora gyakorlattal, mint Dávidnak van, lemosná simán! Timi a legjobb, valóban csoda amit csinál, Gergő egy ős tehetség, akár csak Adél! Sajnos Gergőben az elszállás jelei kezdenek mutatkozni, csak úgy ne járjon mint az elődei közül egy páran! Adélt pedig ha képezik, akár a “nemzet csalogánya is lehet! Eleétől Ők hárman voltak a legjobbak!

  • gisella szerint:

   Te NÉVTELEN SENKI! Eddig ez az x-faktor a legjobb, főképp azért, mert Adélka bejutott. Nemcsak az a lényeg, hogy ki hogy énekel az is, hogy hogyan néz ki, hogyan táncol. Én és az ismerőseim csak Adél miatt nézte, nézi az x-faktort. Lenyűgöz a szépsége, a mosolya,stb.

 23. kati szerint:

  aranyos vagy Adél,hajrá

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: