Meghalt VV Lorenzo (Gerzsényi László)

Tegnap délben motorbalesetet szenvedett a Való Világ első szériájának játékosa, Gerzsényi László, ismertebb nevén Lorenzo.

A balesetben olyan súlyosan megsérült a Való Világ egykori szereplője, hogy a kórházba szállítása után már nem tudták megmenteni az életét.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője úgy nyilatkozott, hogy kedden a déli órákban az 52. számú főúton, egy gépjármű haladt Bugyi irányából Budapest felé. A 28 éves férfi a kereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget a motorkerékpárjával szabályosan haladó 40 éves férfinek, ezért történt a karambol.

A motorkerékpár vezetőjének életét, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba, sajnos nem tudták megmenteni az orvosok, ezért 2012. augusztus 8. napján elhunyt. A Szigetszentmiklósi Rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az ügyet.

VV Lorenzo

VV Lorenzo - Való Világ 1: motorbalesetben meghalt

Gerzsényi László, alias Lorenzo a Való Világ első szériájában szerepelt, ahol VV Ágival (Kégl Ágnes) volt viszonya, de a kapcsolatuk nem tartott túl sokáig, ugyanis mindkét játékosnak volt a Villán kívül kapcsolata. Ráadásul a természetük is merőben eltérő volt, emiatt sokat civakodtak.

Mivel a Villa falain belül és kívül is sokszor marakodtak egymással, ezért a kapcsolatuk a játék után hamar véget ért. Lorenzo VV Ági helyett inkább volt kedvesét választotta, akit később feleségül is vett. Született egy kisfia és egy kislánya is. A Való Világ után motorosboltot és quadpályát nyitott.

Hasonló bejegyzések..

4 hozzászólás

 1. Marti szerint:

  Nagyon sajnalom, hogy elment egy ertekes ember, edesapa, ferj.Szomoru vagyok, mert a TV-n keresztul ismertem. Mindenki melegszivu, jo embernek tekintette. Ilyen az elet. Draga Lacika-Lorenzo, Isten adjon nyugodt almot a feltamadasig. Tiszteletem jeleul gyujtottam egy gyertyat ERTED, a Gyertyalang.hu oldalon. Igy tegyen mindenki, aki tisztelte. Oszinte reszvetem a Csaladjanak: Marti, Szlovakia

 2. Névtelen szerint:

  Sajnálom…De hatalmas hir…Az hogy gyerekek halnak meg naponta magyarországon és több ezer ember szenved arra tojnak a mai politikusaink és a média is..De ez nagy hir..Most holnaptol olcsobb lesz a kenyér!

  • Ferikó szerint:

   Ez aztán értelmes hozzászólás volt. Gratulálok Névtelen!

  • Sylvilány szerint:

   Igenis nagy hír! Két kisgyerek árván maradt, akik keresik az apukájukat! Értelmetlen halála volt egy egészséges, rendes embernek, ráadásul 39 évesen. Novemberben lett volna 40. Bárkiről lenne szó, mindenképpen szomorú hír! Mivel Ő szerepelt a tv-ben, többen ismerték az arcát, így többen is nyilvánítanak részvétet. Ez természetes. Nagyon sajnálom Őt és a családját!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: