Farkas Jenser Balázs kiesett – Döntő 9.

2012. május 11. Péntek. Megasztár 2012. 9. döntő. Téma: Duettek a mega zsűri tagjaival.

A megasztár kilencedik döntőjében már csak 4 versenyző lépett színpadra a versenyben maradás érdekében.

Az elmúlt show arról szólt, hogy a műsor első felében mindegyik versenyző közösen adott elő egy produkciót a zsűri valamelyik tagjával, majd szokáshoz híven egy szóló éneklés következett. A következő felállások születtek: Radicsi Gigi + Mester Tamás, Farkas Jenser Balázs + Falusi Mariann, Talán Attila + Bochkor Gábor, Szakos Andrea + Bereczki Zoltán.

Az alábbi nevekre kattintva visszanézheted a duetteket a zsűrivel és az egyéni produkciókat is:

Szakos Andrea, Farkas Jenser Balázs, Talán Attila, Radics Gigi.

Gigi biztos továbbjutó volt, majd a megmaradt 3 versenyzővel új szavazás indult, melynek a következő lett az eredménye:

Farkas Jenser Balázs kiesett a Megasztár 9. döntőjéből

(Duett produkció Falusi Mariannal)

Farkas Jenser Balázs

Farkas Jenser Balázs

Farkas Jenser Balázs: kiesett a Megasztárból

Hasonló bejegyzések..

57 hozzászólás

 1. Takács Alexandra szerint:

  HÜLYE ZSŰRI! Balázs sokkal jobb (volt) mint Ati!!!!!! Pont ő esett ki ???? Pont ő?

 2. Nikola szerint:

  Pedig nagyon jó a hangod még ha kiestél is szurkolok, hogy próbálkozz….. Nicola 🙂

  • zotya szerint:

   Tudod Nikola. Itt nem a hangot, és a tehetséget nézték a bazsiba.Itt azt, hogy ki a kedvenc…ki kell megmenteni..
   Sajnállom Balázs,de ne add fel.Tehetség vagy:))

   Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbált rájönni, mit is tehetne. Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis ideje már betemetni; nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. Áthívta a szomszédjait, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdtek földet lapátolni a kútba. A szamár megértette, mi történik és először rémisztően üvöltött. Aztán mindenki csodálatára megnyugodott. Pár lapáttal később a paraszt lenézett a kútba. Meglepetten látta, hogy minden lapátnyi föld után a szamár valami csodálatosat csinál. Lerázza magáról a földet és egy lépéssel feljebb mászik. Ahogy a paraszt és szomszédjai tovább lapátolták a földet a szamárra, lerázta magáról és
   egyre feljebb mászott. Hamarosan mindenki ámult, ahogy a szamár átlépett a kút peremén és boldogan elsétált.
   Az élet mindenfajta szemetet és földet fog rád lapátolni. A kútból kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és tegyél egy lépést. Minden probléma csak egy lehetőség a továbblépésre. Bármilyen problémából van kiút, ha nem adod fel, nem állsz meg. Rázd meg magad és lépj egyet feljebb.

 3. anita szerint:

  amúgy ki eset ki 2012.05.18-adikán tegnap?

 4. vivi szerint:

  szerintem Balázsnak kellet volna tovább jutnia

 5. Manó szerint:

  Nagyon szeretem a tehetségkutató versenyeket, de véleményem szerint a zsűribe is olyan embereket kellene, vagy kellett volna ültetni, akik valóban színvonalas és kiemelkedő tehetségükkel értek el az eddigi életükben már dolgokat. /Tisztelet minden ott üldögélő ember iránt részemről /Sajnos kezdettől fogva nagyon sok mellé fogás volt a zsűri részéről,olyan emberek is bent maradtak, akik erre nem voltak igazán megfelelőek és nagyon sokan olyanok is kiestek az elődöntőkből, akik igazi őstehetségek voltak. Ez a műsor sokkal- sokkal színvonalasabb és eredményesebb lehetet volna, ha nem szimpátia és egyébb egyéni döntések alapján zajlik. Véleményem szerint az igazi tehetségek össecsapása az igazi győzelem, ami egyenlő egy példás eredménnyel. Most a nézők szimpátiája alapján a végére egy lapos műsor kerekedett. A zsűrit pedig, ami amúgy is elég furán hozott döntéseket elvitte egy rossz irányba. Ezt mi nézők hoztuk ki egy olyan csapatból,, ahol voltak jók és kevésbé odavaló versenyzók……. Talán a következő Megasztár nem ilyen elfogult és végére ellaposodott lesz. Bocsánat mindenkitől ez az én egyéni véleményem erről a műsorrol, amit egyébként nagy érdeklődéssel vártam.

  • zotya szerint:

   Igen teljesen egyetértek veled.
   Itt a Megasztárban is olyan a zsűri többsége akinek a hangja sosem lesz olyan mint annak az énekesnek akit kritizálnak.
   B.Zoli Te folyamatosan köpködted a Balázs-t.Mégis , ha olyan lenne a hangod mint neki meg is értenélek, de sosem lesz olyan hangod.Felesleges nagyképüznöd..-.-”
   F.Mariann dettó B.zoli ,de neki talán eszébe jutott hogy egy általános iskolai ének tanárnak nem vennék fel. Elég gázak vagytok!!
   Az egyetlen én általam igazságosnak vett zsűri, ALIAS Bocskor Gábor..:))))

 6. Beus szerint:

  Ha Attilát továbbjuttatják az a zsűrit minősiti, ami amúgy is harmatgyenge összaállitás. Ennek a gyereknek a megjelenése, vinnyogása, mozgása maga a tökéletlenség. Nagyon sajnálom, hogy egy tehetségkutató műsort igy elcsesznek ezek a zsűritagok. Ezt a fiút beválogatni sem lett volna szabad annyira gyenge.

 7. rita szerint:

  szerintem már uncsi az Attilla vinnyogása minden egyes számban és jólett volna ha ő esik ki!!

  • Betty_baba szerint:

   Szerintem meg be sem kellett volna választani őt még a 24-be sem,voltak nála jobb hangú és megjelenésű,színpadra valóbb férfi a válogatón!

 8. miki szerint:

  szégyen hogy balázs kiesett de nagyobb szégyen lenne ha gigi nem nyerne mert ő a legjobb a zsűri pedig nebundázzon vegyefigyelembe a szavazás eredményét és végre nyissa ki a szemét és a fűlét és nyerjen a legjobb hangu énekes gigi

 9. Fridii szerint:

  Balázs nem baj hogy kiestél. Lesz még ilyen eset hogy jelentkezhetsz 🙂

 10. Beus szerint:

  Megdöbbentőnek tartom, hogy Balázs kiesett és Attila továbbjutott. Attila beszélni sem tud, nemhogy énekelni. Semmi hangja, csak nyávog, mozgása is olyan, mintha semmiféle ritmusérzéke sem lenne. Már a beválogatásnál meglepődtem, hogy őt választották, de hogy idáig eljut azt álmomban sem gondoltam. Balázs 100 ezerszer jobb volt. Bundaizű az egész műsor. Majd talán 1x kiderül.

 11. Oberon:No1 szerint:

  “Tisztelt” TV2! az a véleményem a megasztár adásáról, hogy az egy tehetség kutató verseny ,nem pedig szociális védőháló.Ha jobban tetszik a nézőknek egy produkció arra szavaznak és ne a zsűrinek kelljen már eldönteni a továbbjutók sorrendjét!! Vagy ha igen akkor minek kell minden versenyzőre külön szavazni??? Igy a néző a SMS árát az ablakon dobja ki
  mert a Müsor már nem is veszi figyelembe az utolsó 2 versenyzőre leadott voksokat. Ez kimeríti a félrevezetés és a jogtalan haszonszerzés-még ha erkölcsi haszon is- illetve a hamis hírverés fogalmát, tehát nem igaz hogy a nézők döntenek mindenben. Az RTL – klub műsorát már töröltem a készülékemről, de az önöké lesz a következő.

  • edit szerint:

   talàn attilànak màr az elso menetekben mennie kellett volna de bocskor nagyon pàrtfogolta a repulozès, az otthonàba is elvitte mintha csak rokonok lennènek ki tudja ,ahogy olajoztàk az utjàt, mèg a kocsmàzàs utàn se szòltak egy szòtse. Balàzs egy szines sztàr egyènisèg gyonyoru fèrfias hangja zenei tudàsa ès nagyon jò fellèpèse . Remèlem nagyon sikeres lessz az ènekesi pàlyàn, mert jobban megèrdemli mint bàrmelyik , sot mèg nèhàny zsuritagnàl is jobb. Nem csalòdtam a zsuriben nem vàrtam toluk jobbat , koztudott, hogy mindig a tehetsègtelen zsirozottakat emelik ki akik mèg nàluk is jobbak nem birjàk elviselni!!!

  • Mike szerint:

   Te aztán jól megmondtad a frankót, nem törölsz te semmilyen csatornát 😀

 12. Kata szerint:

  Nagyon szomorú hogy a tehetségkutató műsorokban az üzlet, a pénz, a politika alapján döntenek és nem a tehetség fontos. Miért kell előre megjósolni kinek lesz nagyobb sikere és egyáltalán ki tudja ezt ???? Csak okoskodnak és az igazi tehetségek elkallódnak, kinlódnak.Nem szabad hagynunk hogy Balázzsal ezt tegyék,már uram bocsá de a Gigi sokkal gyengébb.Én biztosan többet nem nézem ezt a műsort.Csalódtam a zsűriben is!!!!!!!

 13. lyubka szerint:

  Kedves megasztar zsuri.Nem tudom hogy maguk mi alapjan keresik az ev hangjat de egy biztos, hogy a Talan Attila zeneileg nyomaba se lephet a Balazsnak.A maguk dontese alapjan ugy tunik,hogy a megasztarban nem az ev hangjat,hanem az ev arcat keresik.

 14. marages szerint:

  Kedves zsűritagok! Azzal küldtétek tovább az Attilát, hogy ő egy sztár-alkat. Lehet. Az is igaz, hogy Mike Jackson is sztáralkat (sajnos, már csak volt), csakhogy neki hangja is volt. Az sztár-alkat —sztem —-igen kevés a hírnévhez, hang nélkül. Egy igen kedves, szimpatikus fiúnak tartom az Attilát, de sokkal inkább a Balázs koncertjére váltanék jegyet. Akkor hogy is van ez a sztár-alkatság?

 15. Majorosi Ági szerint:

  Balázs kiesése szégyen!

  A zsűri szombati döntése méltatlan a Megasztárhoz. A harmat gyenge hangú,olykor hamisan éneklő Attila, de sztár lehet belőle szöveg szintén felháborító és undorító, megalázó! A győzelemre is esélyes, kitűnő hangú Balázs kiesése a zsűri hibája, vagy egyszerűen tévedése. Nem lennék meglepve, ha a kis ördög megbízói rosszan halló, hamis füleket csempészett volna a bírálók közé. A zsűri -tisztelet az egyetlen kivételnek- már csak az olcsó babérokra hagyatkozik, nem a minőségre!

 16. VillZsu szerint:

  Elnézést de Gigike csak nyávog nem tetszik az éneklése.Bocs baráti kör véleménye

 17. VillZsu szerint:

  Sajna h.kiesett a Balázs

 18. Nicola szerint:

  Én RADICS GIGINEK ÉS TALÁN ATTILÁNAK DRUKKO?LOK! 🙂

 19. Nicola szerint:

  Szerintem is Gigi nyer, mint virág szerint!!!! HAJRÁ GIGI!!!!!

 20. Nicola szerint:

  Ki kíváncsi, hogy ki esett ki? Azoknak ajánlom, akik nem tudják és nem szomorodnak el, ha a kedvencük esett ki:
  – BIHAL ROLAND-
  – BURGESS BENJI-
  – FARKAS-JENSER-BALÁZS –
  – HORVÁTH ISTVÁN*
  – KULLAI TIMI-
  – NAGY ADRI –
  – NAGY KRISTÓF BOZONT-
  – RÉTI NÓRI*
  – SZŰCS ÁDÁM*
  És most becsillagozom azokat a neveket, akiket nem ismerek a megasztarból, utána megyek játszom.És – akiknek kár, hogy kiesett

  Szivi mindenkinek: Nicola 🙂

 21. Fekete szerint:

  Nem vagyok híve ezeknek a tömegmanipuláló műsoroknak, de szeretem a zenét, az emberek sikereit nézni.
  Viszont sajnálatos azt tapasztalni, hogy az országunk kultúrigénye kielégül, holmi orrhangon éneklő, egy magas hangot ki nem tudó éneklő vállrángatózó, orrhúzogató lánytól, aki fiatal, ellenben nem tud semmit(NAGY ADRI). A Kullai Timi jól énekelt, bár kissé egyhangúan,csak a vizuális látvány nem volt kielégítő a nagyérdeműnek ezért esett ki és feltételezhetően nem volt érdeklődés iránta. Talán Attilla az alapvető kommunkiációs elemekre sem képes,csak vinnyog, mint egy fába szorult féreg. Ezek mind egy stílusutánzó tehetségtelen megalkotott kópiák.Üzenetük igénytelen, stílustalan ízlést kiszolgáló embereknek számít valamit. Bábok! Szomorú, hogy Radics Gigi egy Kovács Kati klasszikusból sem volt képes visszafogott dalt előadni, ő ellenben a többiekkel remek énekes, csak nagyon eltér a kellemes normáktól. Az egyetlen természetes jegyekkel megáldott énekes már kiesett(BOZONT)de úgy vélem az egyszerű, hiteles természetes értékek nem kellenek az embereknek, csak a magamutogatás és az értéktelen kreációk. Sajnálatos BALÁZS kiesése, ő volt a legjobb fiú énekes, csak szegénynek nem tudták eltalálni, hogy milyen stílust képviseljen ezért el kellett buknia.
  Összegezve komoly probléma az országunkban jelen lévő ízlés, kultúra hiány.
  Kérdem én, miért nem szűrik jobban a tehetségeket, miért nem kötik a válogatásokat tudáshoz? Legalább egy hangszeren kellene tudniuk játszani, ez kellene, hogy legyen a belépő! A megcsinált cicababák azonnal megtizedelődnének és a vinnyogó stílusutánzó imitátorok is!

  • Majorosi Ági szerint:

   Szívemből szólt! Egyet értek Önnel. Bochkor Gábor, azonkívül, hogy tetszik?, nem tetszik?, tovább kapcsoljak másik adóra?, mitől lett zsűri tag? A rádió reggeli műsorában ökörködő múltja miatt? Igaza van Attilát illetően, stílusutánzó, tehetségtelen kópia. A fák nem érnek az égig, a média feldobja……

 22. virág szerint:

  Itt a biztos győztes, befutó Gigi lesz és annak is kell lennie, majd utána Andrea és a végén Attila. /az ő hangja is matt, olyan, mint Balázsé volt, igazából nem tiszta….csak valamiért futtatják a drágát.

  • Fekete szerint:

   Virág teljesen igazad van, csak annyi különbséggel, hogy a Szakos Andi fogja megnyerni.
   Ne feledd, az országnak kellenek a hétköznapi hősök, mind pszichológiai felmérések alapján dől el.
   Ez a szerencsétlen Talán Attila a vinnyogó, nem azért van benn a versenyben, mert akkora szám, csupán egy eléggé nagy szegmens bábújaként szolgál(tini lányok).

 23. lili szerint:

  Nem volt jó hangú ez a Balázs gyerek, hiába veritek itt a nyálatokat, neki már rég ki kellett volna esni, lehet, hogy jól gitározik, de hangja matt, színtelen és néha-néha hamis is. – énektanár –

  • beba szerint:

   szerintem Balázsnak szép férfias hangja van,csak a botfülűek nem hallják.a legjobb férfihang volt a Megasztárba.Atilla csak visít s vinnyog b*zi hangon.

 24. nagy maria szerint:

  Attila a legjobb.Hajra Attila!!!

 25. lajos szerint:

  balázs kiejtése tragikus leképezése az országban minden területen jelenlévő kontraszelektív, az értéket, tudást, valós teljesítményt figyelmen kívül hagyó tendenciáknak. ha nem a jobb kerül előrébb, a minőség helyett egyéb szempontok érvényesülnek, öngólt adunk magunknak.
  Tehetség, sok-sok munka, gyakorlás, és ennek eredményeképp szimpatikus, intellektuális és energiadús művészi teljesítmény – mindennek és egy értékes ember megalázásának voltunk tanúi pénteken. csak így tovább, hadd rohadjon tovább az ország.

  • beba szerint:

   tökéletesen egyetértek.érthetetlen mért nem Balázs jutott tovább.nem is tudott elfogadható indokot mondani a zsűri.ez már le volt zsírozva,bundázva.hatalmas igazságtalanság volt!

 26. Rebi szerint:

  Szerintem is BALAZS volt a legjobb sajnalom h kiesttel de folytasd tovabb mert ez neked negyon megy !!!:)) Sok silách kivanok!! Es ha már BALAZS kiesett akkor hajra Gigi !!:) Udv Rebi Szlovakiabol:))

 27. Azuron szerint:

  ATTILA a legjobb!!!

 28. cica szerint:

  Balazs te vagy a legjobb!!!! A zsuri nem tudom mi utan vasztott ??????????
  Soha ne add fell !!!!!!!!!!

 29. Nicola szerint:

  Pedig a nagymamámmal azt gondoltuk, hogy TE Balázs, vagy Gigi nyersz! ne add fel! remélem még nézni fogod az első sorokból a Megasztárt mint BOZONT, vagy ADRI! Sok sikert, próbálkozz és soha, soha ne add fel!

  Üdv: Nicola Budapest

 30. Nicola szerint:

  leírom sorrendbe a ki esetteket! Pedig nekik is jó a hangjuk kiemelem ADRIT!! Az előzőket mindig nm tudomm!

  1. KULLAI TIMI
  2. NAGY ADRI
  3. NAGY KRISTÓF BOZONT
  4. BURGESS BENJI
  5. FARKAS-JENSER BALÁZS
  🙁

 31. Nicola szerint:

  Szerintem a Tegnapi éneklése Farkas Jenser Balázsnak jó volt, szreintem az összesé jó volt! Kár hogy kiesett. Felsorolom kik estek már ki: (Bocsi, nem sorrend szerint!)
  – Burgess Benji
  – Nagy Adri
  – Nagy Kristóf BOZONT
  – Bihar Roland
  – Farkas Jenser Balázs… Előtte nem tudom. :8 Sajnálom Balázst, de tudjuk, hogy jó a hangod!!!! 🙂 Nicola Budapestről !!!! A legjobb produkciód az volt amikor énekelted az: Ilyenek voltubk-ot, ákostól!!!! 🙂

 32. Peter szerint:

  Bocs de hulyék vagytok itt nemcsak a hang számít ami ami nekem amugyis jobban tetszik a három továbbjutónál , de a megjelenés show , stílus meg ilyenek
  szal kár hogy kiesett de ha választani lehetne most is ot raknám ki , ennyi es kész!

  • ero szerint:

   Szerinted az Attila megjelenése milyen ? Olyan állása van mint aki most fog begörcsölni Szerinted melyik sztárnak van ilyen állása.Tök röhejes,szerintem valakinek a valakije,mert hangja az nincs,tőle még a Benji is sokkal jobb volt!!!!!!.

 33. zsu szerint:

  NEM HISZEM EL!Ez nagy bunkóság! Balázs sokkal jobb Atinál!
  Nagyon szerettem a Balázst pedig…SOKKAL jobb volt mint Talán Attila!

 34. KATUS szerint:

  A MESTER TAMÁS EGY B- – I F – – Z FEJ MÉG Ő OSZTJA A TANÁCSOKAT MIKOR DALOLNI SEM TUD::::::::::::::::

 35. csilla szerint:

  balázs tevagy a legjobb neagódj a kökény atilla is elnyerte a jutalmát ottsem a tolvaj reninek kellet volna nyerni és ezzel te csak nyertél mert tevagy a legjobb aki nemért hozzá mértmegy zsüritagnak én csak eszt nemértem nincs hallásuk?csak a falusi mariannak ?

 36. zitus szerint:

  bunko zsüritagok balázs volt a legjobb nélküle már a megasztár sem érdekes

 37. Szi. szerint:

  Sajnállak Balázs, tényleg egyre jobb lettél, nagyon tetszett ahogy műsorról műsorra kibontakoztál, mindig többet nyújtottál, bevallom az első adásokban még nem rád figyeltem, de épp a tegnap este miatt nagyon szurkoltam, hogy bennt legyél a 3 döntős között. Egyébként a zsűrinek igaza van itt már nagyon nehéz eldönteni, melyikőtök a legjobb. Az biztos, hogy folytasd, mert különleges hangszíned van, nagyon van helyed ezen a pályán, jobb vagy mint némely előző verseny nyertese,maradj képben, csak rajtad múlik hogy pörösz be a szakmába, remélem lesz aki menedzsel, felfigyelt rád.
  További sikereket kívánva. (csatlakozva az előttem szóplóhoz, én is előszőr írtam hozzászólást, bár mindig meg volt a véleményem) Üdv. Szi.

 38. manna szerint:

  Csalódott vagyok, mert azt gondoltam ez egy tehetségkutató verseny és a zsűri hozzáértő emberekből áll.Ehelyett kiderült: az számít, kinek van nagyobb rajongótábora, ki a sztáralkat (akinek bugyit küldenek a tinilányok). Nem számít az igazi tehetség. Farkas Jenser Balázs az összes férfi énekest túlszárnyalta énektechnikailag,hangszeres tudásban.Személyiségében kifejezetten üdítő jelenség volt a színpadon, minden sztáralürt mellőzve, a maga természetességében.Nagyon sajnálom,hogy nem jutott el a döntőig – szerintem igazságtalan döntés született.Remélem, hogy tovább folytatja a zenélést és megvalósítja álmait.Szeretném megvenni a hamarosan megjelenő CD-jét, és szeretnék az első sorban “csápolni” koncertjein.(Balázs kiesése úgy szíven ütött, hogy most írtam meg életem első hozzászólását!)

  • borzsa szerint:

   Nem csak Manna szerint volt rossz döntés tegnap. Ha két azonos szintű, tudású zenészt kell megítélni, akkor rendben, el kell fogadni, hogy a zsűri szubjektív. Itt erről szó sem lehetett!A két fiú között szakadéknyi szakmai különbözőség volt Balázs javára (és ez nem ízlés kérdése, ez szakmai tény), amit a zsűri is elismert!!! Akkor viszont fel tenném a kérdést: miért ez a döntés született?! Azt hittem a zsűri hivatott kiküszöbölni azokat a “bakikat”, ha a nézők megjelenést, jópofiságot akarnának jutalmazni a szakmaiság helyett. Most azt mondom, kár volt rájuk bízni a döntést, amit ráadásul hülyeséggel indokolnak.
   Nagyon megnézném a szavazatok állását, szinte biztos vagyok benne, hogy nem egyezik a zsűri döntésével.

   • G-né szerint:

    Szerintem is klasszisokkal jobb a Balázs, mint az Attila, de már az elejétől látni lehetett, hogy az Attilát futtatja valaki?Gondoljatok csak a reklámokra, az édesanyjával való jelenetekre a szinpadon. A többiek mért nem kaphattak ilyen lehetőséget ? Gigi is imádja az apukáját, mégis csak a kisfilmekből lehet látni, nem a nagy szinpadon élőben, mint ezt Attilával csinálták. De ha még a versenyt is vele nyeretik meg és nem Gigivel akkor ez is csak szinjáték volt, mint a többi tehetségkutató!!!

   • gabo szerint:

    Egyetértek veled, borzsa!

    Ha jól láttam, Szakos Andi azt mondta Balázsnak, mielőtt a továbbjutók közé szólították volna, hogy ő (Balázs) jut tovább. Nálam Szakos Andi a favorit.
    Hát ha Andi mellől is Talán Attilát juttatta volna be a zsűri, nem tudom, mit csinálok.
    Giginek nagyon jó alap hangszíne van és nagyon könnyedén és tisztán énekel, de nem képes egy érces hangot kicsalni a torkából. Lehet, hogy még nőnie kell, most még vigyázzon a hangjára.
    Hanem most, hogy hallottam Szirota Dzsenit énekelni, azt kell mondjam, a legnagyobb tehetség most ő. De a megasztárosok is szuperek.

  • slajpapa szerint:

   maximálisan egyetértek hozzászólásoddal!