Ördög Nóra nélkül megy majd az új X-faktor

Nem valószínű, hogy Ördög Nóra vissza fog térni a 2013-as X-faktorba műsorvezetőként. A jelenleg öt hónapos terhes műsorvezetőnő inkább a babavárással van elfoglalva.

Néhány hónapon belül indul a 2013-as X-faktor, a negyedik széria, bár az élő showk majd csak ősztől lesznek láthatóak az RTL Klub képernyőjén. Amint azt korábban megírtuk, Malek Miklós biztosan nem ül vissza az ítészi székbe a negyedik szériában, és a többi mentor sorsa is bizonytalan. A tehetségkutató műsorvezetője, Ördög Nóra immáron öt hónapos terhes, nagyon boldog, és bizonyára nem bánja, hogy egy ideig hanyagolnia kell a munkát.

Nóri egyelőre még látható a televízióban, a Csak csajok című műsorban szerepel Liluval és Barabás Évivel, de a szülésig feltehetőleg nagyobb produkcióban nem láthatjuk. Számtalan produkcióban dolgozott már a tehetséges műsorvezetőnő, aki a háttérmunkákat is mindig ügyesen megoldotta. Gyakornokként a Reggeli című műsorban dolgozott, később stúdióasszisztensként, ezután a Mónika showhoz került, de munkálkodott a Kölyökklubban is. Karrierje a Szombat esti láz című műsorral indult be igazán, az X-faktor mindhárom szériáját ő vezette.

Ördög Nóri, az X-faktor műsorvezetőnője szülés után szinte biztosan nem fog visszatérni a műsorba

Ördög Nóri, az X-faktor műsorvezetőnője szülés után szinte biztosan nem fog visszatérni a műsorba

Schiwert-Takács László, az RTL Klub kreatív producere elismerően nyilatkozott Nóri munkásságáról, akit már a kezdetek óta ismer. A kreatív producer azt is elmondta a Borsnak, szerinte a szülés után Nóri inkább a babázással lesz elfoglalva, és nem lesz részese a negyedik X-faktornak.

A lap felkereste Ördögöt, aki annyit mondott csupán, hogy egyelőre indokolatlan felvetni a dolgot, hogy mi lesz majd, ha a baba megszületik. A kérdés az, ha Nóri valóban otthon marad a picivel, vajon ki fogja vezetni a legújabb X-faktort, erről azonban még nincsenek információk.

Hasonló bejegyzések..