Apollo23: Nánássy Tibornak bármikor rohama lehet

Kumich Tamás, Varjú René, Nánássy Tibor – azaz az Apollo23. Amikor a srácok birtokba vették az X-faktor idejére kapott lakásukat, a két másik fiú úgy gondolta legyen Tibié a külön szoba, hogy mikor barátnője meglátogatja őt, minőségi, nyugodt időt tudjanak kettesben tölteni. Tibor azonban lemondott a lehetőségről Tamás javára. Leendő meghitt perceit Tibi nem kedvtelésből adta fel:

az ifjú tehetségnél 3 éve epilepsziát diagnosztizáltak.

Ha olyankor tör rá egy roham, amikor éppen nincsen senki körülötte, annak akár beláthatatlan következményei lehetnek.Jóllehet első rohama is elvihette volna, ha barátnője nincs éppen mellette. A fiú eszméletét vesztette, barátnője hívott hozzá mentőt, amivel kórházba szállították. Ott állapították meg, hogy epilepsziában szenved.

Vizsgálatok sora várt rá, amiket három hónappal később egy újabb roham követett – orvosa ekkor írt fel neki gyógyszert. “Szerencsére mióta szedem a gyógyszereket, azóta tünetmentes vagyok!” – Nyilatkozta Tibor a Story magazinnak. Környezetével együtt oda kell figyelnie, hogy stresszmentesen töltse a mindennapjait, és hogy elég időt fordítson pihenésre.

Kedvesével, Bernadettel immár 5 esztendeje alkotnak egy párt. Tűzön-vízen át egymás mellett állnak, s bár a lány az X-faktor alatt vajmi keveset lehet Tibor mellett, bízik a fiúban – vajon tisztában van vele, hogy a produkció versenyzői közül az Apollo23-nak van a legnagyobb rajongótábora?

Reméljük, hogy az Apollo23 kiesése nem okoz semmilyen egészségügyi problémát Tibinek!

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

  1. Kriszta95 szerint:

    imádtalak titeket fiúk…..remélem jövőre is indultok.:*

  2. Szamosi Antónia szerint:

    kár hogy kiestetek jövöre ha indultok tuti ti nyertek xd van hangotok és aki azt mongya hogy nincs az lúzer anak nincs hangja aki azt mongy gyógyúlj meg Tibi én is pont lázas vagyok de minden pillanatba a ti hangotokat hallgatnám Hajrá APOLLO23

  3. Szamosi Antónia szerint:

    ti vagytok a kedvenceim:)

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: