Az X-faktor nagy titoktartása: a zsűri

Feszült figyelem követi az X-Faktor magyarországi debütálását. Az RTL Klub hatalmas promóciót csapott az új show-nak, de talán ennél is nagyobb reklámfogás lehet a zsűritagok körüli titokzatosság. Miközben a válogatások első körei már zajlanak, azt továbbra sem lehet tudni, hogy ki lesz az a három ember, aki nem csupán értékelni, de tanítani, támogatni is fogja a jövő új sztárját, vagy sztárjait.

Továbbra is titok övezi az X-Faktor zsűritagjainak kilétét, bár már az év eleje óta folynak a találgatások. A műsor producere, Herman Péter a színművészeti főiskola felvételi bizottságához hasonlította a tehetségkutató leendő mentorait: „a bizottság ott is eleinte a zsűri szerepét tölti be, de később a bejutottak tanáraivá, mestereivé lépnek elő.”

Azonban jelen állás szerint csak annyit tudunk, hogy a tagok a zenei és zenés színházi szakma jeles képviselői közül kerülnek ki. Mivel a mentor a hasonló műsorok zsűrijétől eltérő feladatot lát el, olyasvalakire lesz szükség, aki az előadás mellett a produceri és akár menedzseri munkában is jártas. A tárgyalások már ez év eleje óta folynak, hogy a lehető legmegfelelőbb személy tanítsa majd a sikeres továbbjutókat.

A három kategóriát a háromfős testület egy-egy tagja terelgeti majd a hírnév felé. A válogatás első szakaszában még csak a műsor készítői előtt énekelnek a jelentkezők, de hamarosan a zsűri asztala előtt kell bizonyítaniuk, ami azt jelenti, hogy nem sokáig húzhatja az RTL Klub a nagy titoktartással. A Bors értesülései szerint a csatorna megkereste Geszti Pétert, akit korábban már a rivális Megasztárhoz is csábítgattak. Kolosi Péter, az RTL programigazgatója erről a hónap elején még nem nyilatkozott, mondván korai erről beszélni.

Ugyanakkor az idő fogy, és bár a verseny csak ősszel indul, egyre kevesebb ideig titkolózhatnak az RTL háza táján. Bárki lesz is a mentor, nem kisebb feladat hárul rá, mint rálelni arra, akiben benne lehet az a bizonyos plusz.

Hasonló bejegyzések..

4 hozzászólás

 1. Molnár Marika szerint:

  Jó a Nagy Feró elsőnek……de olyan is legyen akit nézni is lehet és jó szakember…..bocsánat ha igényesebb vagyok.

 2. Zselé szerint:

  Tuti Fenyő Miklós lesz az X-Faktor első mentora 🙂

 3. Molnár Marika szerint:

  Nagyon várom már az XFaktort remélem színvonalasabb lesz a zsüri és új emberek lesznek nem úgy mint a TV2-ön ez a régi magamutogató zsüri….nem tetszik.

 4. Molnár Marika szerint:

  Nagyon várjuk már a műsort és bízom benne hogy más lesz a színvolnal új emberek lesznek!!!mert a TV2 őn megint a régi zsűri aki csak magát mutogatja nekem nem tetszik….

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: