Istenes Bence lesz Lilu párja az X-faktorban

Lilu és Istenes Bence fogja vezetni a 2013-as X-faktort, mivel Ördög Nóra szülési szabadságon van, így át kellett adnia a stafétát. Az RTL Klub úgy döntött, hogy a negyedik szériát nem egy ember, hanem ketten fogják vezetni.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Ördög Nóra helyére Lilut választották a műsorvezetői posztra. Az biztos volt, hogy Lilu nem egyedül fogja vezetni az idei X-et, és, hogy férfi partnere lesz, de nem lehetett tudni, hogy Stohl András, Sebestyén Balázs vagy Istenes Bence lesz a befutó.

Sokan gondoltak Balázsra, hiszen korábban a Z+-on már dolgozott együtt Liluval, Stohl András viszont komoly tehetségkutatói tapasztalattal rendelkezik, hiszen vezette már a Szombat esti lázat és a Csillag születiket is. Végül azonban Istenes Bencére esett a választás, akiről annyit mindenki tud, hogy az RTL Klubnak dolgozik, és Csobot Adél barátja.

Istenes Bence 26 éves, beceneve Ben, korábban a Viva csatornánál dolgozott. Két és fél év után azonban átigazolt az RTL Klubhoz, ahol azóta is dolgozik. A korábbi X-faktorban ő vezette az After X-et, vagyis az élő show utáni kulisszatitkos műsort, ahol betekintést nyerhettek a nézők a műsor hátterébe is. Tavaly összejött az X-faktor egyik tehetségével, Csobot Adéllal. Idén indult a Szombat esti láz táncos produkcióban, ahol Südi Iringóval szép eredményeket értek el.

Istenes Bence a másik műsorvezetője a 2013-as X-faktornak

Istenes Bence a másik műsorvezetője a 2013-as X-faktornak

Az RTL Klub nagyot váltott az X-faktorral kapcsolatban, a korábbi négy mentorból csupán Geszti Péter maradt meg, Malek Miklós, Keresztes Ildikó és Nagy Feró távozott. Helyükre érkezik Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Tóth Gabi. Ördög Nórának és férjének, Nánási Pálnak nemrég született meg a kislánya, Mici, így ő inkább babázik. Helyére érkezik most Lilu és Istenes Bence.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

 1. max szerint:

  Van ilyen.Jelen esetben itt a Csobot tehetségének a sors energiái az Istenes felé áramlanak.
  pl Rita Wilson tehetsége is átment még Tom Hanks tehetségére és utána szinte világkasszát robbantott.
  Ellenben ebben az esetben inkább a Csobot karrier/megítélés van csak vissza húzva,mivel az Istenes bemondóként nem fog világ kasszát robbantani.

 2. sas szerint:

  Szép volt Adél.Ez a kapcsolat a rajongóinál őt megosztja,avval hogy ennyire lejjebb adta(egy szöveg olvasó karrierjét foltozza,mint a zoknit)
  Közben az Istenest meg megmenti a múltjától és felemeli.
  Ő kapja a műsorokat a képernyőn,míg a Adél egy miss Istenes,aki elmondja a véleményét róla.Persze minden sikeres férfi mögött egy nő áll.
  De ebben a korszakban és ilyen Csobot tehetséggel teljesen rossz irányba keveredett a csaj.
  Kell az Rtl,de az igazi ász,az kirobbantja magát nélküle is és nem őt vezeti fel az Rtl,hanem őt keresi meg az Rtl,hogy hírt adjon.
  Mondjuk a tévék gusztustalanul cenzúráznak a saját embereiken kívüliekkel és undorítóak.
  Az Rtl múltkor az m1-es byealexet röhögte,de most befaragott vele.Kíváncsi vagyok mennyire teszik a Fókuszba a Dal sztárját.
  max két sor.
  Ellenben a gagyi Istenesről most a születési naptól superman sztorik jönnek.
  Átlátszó lufi világ.
  Kivétel az orvosok,munkások stb és a nagy drámai és szórakoztató színészek.

  Egyébként tök mindegy ki vezeti.
  Tudjuk hogy az egyik kávét főzőt,a többi 3 meg zene tévéről van.Mindegyik stílusa kiderült akkor,amikor kiment élőbe,hogy beszélnek a zene kérőkről.
  Ha tudnák az emberek,ezek mennyit röhögtek,röhögnek az embereken(Balázs,Istenes,Ördög,Istenes)
  Skizó állapotban vannak.