Önkéntelen iskolakerülőkből lettek kiscsillagok

Meghatározatlan profilja miatt sokszínű az RTL klub Csillag születikje. A tehetségkutatóba bármilyen érdekes tevékenységgel nevezhettek a szerepelni vágyók, ami tengernyi embert megmozgatott határon innen, és túl.

Legtöbbeket a rivaldafény, a csillogás, és az 5 perc hírnév gondolata vonzott. De akadtak olyanok is, akiket a nincstelenség sarkallt, hogy megmutassák a világnak, ők is érnek valamit.

Segédmunkás, burkoló, zöldséges.. ezekről a foglalkozásokról maximum ismerőseinek juthat eszébe Németh Zoltán neve, aki a “magyar Eminemként” robbant be Plazma néven a köztudatba múlthéten a Csillag születik színpadán nyújtott produkciójával. A fiatal srác tizenhat esztendősen maga mögött hagyta az iskolapadot, hogy ha csak alkalmi munkákkal is, de be tudjon segíteni őt, és két ikerhúgát egyedül nevelő édesanyjának, aki a válás után saját keresetéből nem volt képes maga fizetni a rezsit – így elvesztették volna otthonukat.

Testvérei jelenleg azt a kort tapossák, mikor Zoli már egy ideje építkezéseken segédkezett. Igyekszik arra sarkallni húgait, hogy tanuljanak rendesen, és fejezzék be a középiskolát tisztességesen. Amint teheti, ő maga is le szeretné tenni az érettségit. Ha a tehetségkutató nem hozza meg a várt lehetőségeket, hogy kitörjön, nagy valószínűséggel a nemrégiben megszerzett vagyonőri szakképesítéséből támogatja majd családját.

Németh Zoltán Plazma

Németh Zoltán Plazma

Babosi Ricsi már a Csillag születik tavalyi évadában is szerencsét próbált. Már akkor is elismerték az ítészek a tehetségét, azonban még sem engedték tovább az élő show-ba. A prügyi fiú azonban nem adta fel, így idén újra visszatért a zsűri elé, hogy bizonyítson. Zenei tálentumát már egészen kiskorában felfedezték, így Ricsi nem kallódott el. Szülei zene szakos középiskolába küldték, Miskolcra – ahova a bejárás macerás és pénzigényes lett volna, így a bentlakás mellett döntöttek.

Az ifjú tehetség számára azonban hamar kiderült, hogy a kollégiumi élet sem sokkal olcsóbb: úgy érezte két testvére elől veszi el a pénzt – és ezzel együtt a betevőfalatot -, ezért eleinte a reggeli-, ebéd-, és vacsora befizetéseken spórolt, míg végül ott hagyta az iskolát. Édesapjának nincs fix jövedelme, alkalmi munkákból igyekszik fenntartani családjukat, édesanyja pedig időseket gondoz. Havi összjövedelmük nem éri el a 80 ezer forintot sem – ami még egy 1 gyerekes család esetében sem nevezhető jólétnek, nemhogy egy 5 fős család esetében.

Hangszerét egy barátja édesanyja ajándékozta Ricsinek, hogy legyen min gyakorolnia. A műsortól nem feltétlenül a főnyereményt várja. Szeretné, ha felfedeznék, tovább képezhetné magát, és zenei pályafutásával segíthetné családját.

Hasonló bejegyzések..

6 hozzászólás

 1. tuttifrutti szerint:

  Szerintem plazma nagyon kiraly szovegeket nyom en nem halgatok surun reppet de a haveromek ish csinaljak plazma azert kicsit szinvonalasabban teszi de ez van es az meg meltanyolni valo hogy otthagyta a sulit csak azert hogy testvereinek es annyanak segit hajra PLAZMA

 2. Szerintem plazma nagyon kiraly szovegeket nyom en nem halgatok surun reppet de a haveromek ish csinaljak plazma azert kicsit szinvonalasabban teszi de ez van es az meg meltanyolni valo hogy otthagyta a sulit csak azert hogy testvereinek es annyanak segits szerint:

  NYIHAHA

 3. szandi szerint:

  Jó a szöveged csak így tovább Plazma.És mégvalami jó volt a szöveg amitnyomtál.SZNDI

 4. pier szerint:

  Trágár szavak egy idióta gyerektől és kész a rap hát nem tudom én az elején elzavartam volna .ez nem produkcio Puzsérnak igaza vanén a felét haza küldtem volna egyik rosszabb mint a másik

  • nikolett szerint:

   aki ezt írta az rohagyon meg mert én szerintem ő a legjobb és dzsenifer HAJRÁ PLAZMA Rézműves nikolett írta ti 2-en vagytok a legjobbak és az a puzsér robertnek nincs igaza
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Ági szerint:

  Az a lényeg hogy Puzsért a nagy tanítót elvarézsolta a sok sípszóval tarkított produkció,ez tükrözi a jóizlést talán?!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: