Puzsér Róbert: “Nem érdekel a versenyzők sorsa”

Puzsér Róbert megmondta nyíltan, hogy őt nem érdeklik a csillag születk szereplőinek a sorsa, ő a produkciót értékeli, de inkább kritizálja.

Puzsér Róbert, a kemény kritikus, hogy egy korábbi cikkünkből idézzünk. Ő az, aki kerek perec megmondja, mi baja van a produkcióval, és nem érdekli, hogy ez éppen milyen érzelmi indulatokat, hatásokat vált ki az adott versenyzőből, az sem zavarja, ha emiatt lelki trauma éri a jelentkezőt. Egyszerűen nem érdekli őt a versenyzők sorsa.

Ha megkérdeznek egy új versenyzőt, hogy a zsűri tagjai közül ki az, akitől a legjobban tart, akitől a legjobban fél, egyértelműen Puzsér Róbert neve hangzik fel, lévén valóban ő a legszigorúbb az ítészek csapatában.

Egy produkció hallatán a közönség, a nézők általában azonosulnak a fellépővel, annak lelki világával, és teljesen ráhangolódnak érzelmileg az előadásra, és magának az embernek a sorsát látják. Puzsér Róbertet nem érdekli az ember sorsa, ő továbbra is képes magára a produkcióra koncentrálni, azt figyelni, később pedig értékelni. A nézők tehát a hősüknek, kedvencüknek szurkolnak, ezért a kritikust nem kedvelik az emberek, egyfajta akadályt képez számukra.

Hasonló bejegyzések..

17 hozzászólás

 1. Cici323F szerint:

  Puzsér Róbert minden kétséget kizárva, egy kiemelkedő személyiség. Hogy szereted e, vagy sem, csak a saját értékrendeden múlik.

  Kapott végre a média egy tisztán látó, őszintén szóló karaktert, bár én is meglepődtem, hogy a Csillag Születik zsűriében látom, révén Róbert eddigi, általam ismert pályafutása alatt, sokkal mélyebb, és gazdagabb témákkal foglalkozott, mint a szórakoztató ipar ezen síkja.

  Nyers, tiszta, reális, és szókimondó. Nem mellesleg átlagot messziről elkerülő, és talán felülmúló szókinccsel rendelkezik, mondhatni, mocskosul szofisztikált.

  Én szeretem hallgatni, és véleménye nagy százalékban egybevág az én álláspontjaimmal, ami a Cs.Sz. produktumait illeti. Tény, hogy sokszor egy hisztis, elkényeztetett gyerekként viselkedik, de épp ez a vehemencia az, ami magát a Puzsér jelenséget szimbolizálja.

  Végigolvasva a kommenteket, pár megjegyzés mosolyra fakasztott. Annyi szűk látókörű, értékrendhibás ember él, akik oda akarnak mondani, hogy kicsit visszaalázzanak Róbertnek… 🙂 Emberek! Először nézzetek utána, hogy kit akartok leoltani, és utána próbáljátok úgy ezt tenni, hogy ne saját magatokat minősítsétek, hiszen a kritika jórészt magáról a kritikusról szól…

  Csókolom! 🙂

 2. Ági szerint:

  Puzsér lejáratta magát egy időre az bizonyos.Undorító a viselkedése,minősithetetlen,ilyet még TV-ben nem láttam,menjen haza.

 3. Zoltán szerint:

  Puzsér egy beképzelt senkiházi! Hogy is lehet zsűritag? Nem az lenne a dolga, hogy akit lehet, megsértsen! Jó, hogy tudtára kell adni a gyengének, hogy gyenge, de nem ilyen módon! Bibliát soha nem vett vajon a kezébe?!

 4. Tamas szerint:

  Ennel undoritobb visszataszitobb embert meg nem lattam a TV-bem soha meg! Ha valahol igaza is volna ilyen gusztustalanul megnyilvanulni nem volna szabad igy a nyilvanossag elott. Ahogy beszel engem undorral tolt el! Nem valo TV musorba az ilyen ember ….

  • Névtelen szerint:

   Sajnálatos módon ez az ember került be zsűritagként aCSSZ be,azt sem tudom minek folytán,szerintem eleget hülyéskedet,sértegetett,bohóckodott,nyilván nem erre a szerepkörre való.Ember emberrel így nem beszélhet,a mimikájáról akkor mág nem is szóltam.Mindenkivel jót tenne ha elhúzna minél elöbb,mert leesik a nézettség miatta.már azon gondolkodom ,talán abbahagyom a szombatesti szorakozást,elég volt a gusztustalanságaiból ennek a szókimondó aranyos embernek.

 5. Janó szerint:

  Puzsér robert megéri a pénzét,nem altat senkit,hanem megmondja az igazat.

 6. XYZ szerint:

  A többieknek is az lenne a dolga, mint Puzsérnak. Szerintem ő végzi a legjobban a munkáját. Így is hatalmas Isten állatkertje, a kerítés meg nemhogy alacsony, hanem egyenesen hiányzik. Legalább van valaki, aki nem szédíti a hülyéket, hanem megmondja az igazat.

  • Légtornászka szerint:

   XYZ: jó, hogy te is így látod. Mindenki sikeres akar lenni, miközben elfeledkezik egy apró dologról: értékkel kellene előhozakodnia a siker érdekében, nem pedig hétköznapi, bárki által megismételhető produkciókkal. Sajnos a média önti elénk a butábbnál butább szárokat :-(. Ennek megakadályozására ül most ott Puzsér Róbert…

  • dzsamilla szerint:

   szerintem puzsér róbert nagyon jól csinálja amit kell neki! egy kritikus azért kritikus hogy kritizálja mások produkcióját! amúgy meg ha valaki tényleg jó azt is megmondja például krisztinánál az opera énekesnél! ő azt szereti hogy ha valaki saját számot énekel .Ő egy ilyen ember ezért nem kell kritizálni! én kedvelem mint ember ! Zavarják a rossz produkciók! Ennyi! nem csak alpárit mond igen is nagyon jó beszólásai vannak ! amúgy meg nem is ronda ezt senki ne mondja! csak lehet hogy neked nem tetszik!

 7. Ancsa szerint:

  Csak azért irok, mert már elviselhetetlen ennek a Puzsérnak a ronda pofája. A szókincse kimerül a alpári szó állandó ismétlésében, gondolom más szót talán nem is ismer. Nem beszélve a müveletlenségéről, még egy értelmes mondatot sem fogalmazott meg.
  Nem tudom hogy ő a civil életben mire képes,szerintem nem sokra, de a képernyőről való azonnali kitiltását követelem.
  Fentiekért nem tiszteletdijat érdedmel, hanem közmunkát a a bányában!!!

  • Böbe szerint:

   Teljesen igaz Ancsa hozzászólása hogy került ez az ember ide, izlés ficama volt a szerkesztőnek aki ide jelölte?

  • tyco szerint:

   Teged ugyan nem ismerlek, de le mernem fogadni, hogy a Puzser szokincse halmozottan gazdagabb mint a tied, vagy barmely atlag embere Magyarorszagon. A Puzser jol teszi amit tesz. Formalja a magyarok izlestelenseget.

   • Névtelen szerint:

    Mert eddig minden magyar gagyi volt és jött a nagy PUZSÉR hogy népét jó izlésre nevelje no meg a többi zsűritagot,minő nemes küldetés.Mi Puzsér nélkül faragatlan bunkók lennénk,sem nyelvünket nem beszélnénk helyesen,sem a zenéhez nem értenénk,hálával tartozunk NEKED nagy okos tanítónk PUZSÉR !!

 8. Légtornászka szerint:

  Teljesen igaza van Puzsér Róbertnek. Végre, egy igazi szókimondó, aki helyére teszi az önjelölt ego-kat… – miközben nem leplezi érzelmeit sem.

 9. Melinda szerint:

  Ùtálatos egy ember,hogyan választhatták be a Csillag Születik-be?

 10. szaki szerint:

  Tőle nem is vártam mást. Remélem felé is így viszonyulnak az emberek!Ha őt kritizálják azt is ilyen jól viseli? Amúgy néha nagyon bírom ,csak ha valaki jó azt el kell ismerni,talán biztatni!? Vagy neki nem ez lenne a dolga ebben a műsorban?