Plazma beszólt az X-faktornak

A Csillag születik rappere – Németh Zoltán Plazma – közösségi oldalán szidta az X-faktor énekeseit, ezt az RTL Klub nagyon nem nézte jó szemmel.

Az RTL Klubnak köszönheti Plazma az ismertségét, most mégis belerúg a csatornába. Plazma sosem tartotta magában a véleményét, dalszövegeiben sokkal többet káromkodott, mint amennyit nem.

“Nemsoká kezdődik az X-Faktor! Kaptok megint karaokesztárokat!” – ezt osztotta meg a rapper közösségi oldalán barátaival, ismerőseivel, rajongóival.

A nem éppen hízelgő véleményt ki is fejtette bővebben. Azért írta a karaoke szót, mert mások dalait adják elő a versenyzők. Ezek a dalok sosem lesznek jobbak az eredeti változatnál. Aki ilyen dalokat akar énekelni, az menjen el egy bárba.

Németh Zoltán Plazma

Németh Zoltán Plazma: a szabad szájú rapper lefikázta az x-faktor fellépőit

Büszkén jelentette ki, hogy ő a Csillag születikből legalább a saját dalaival esett ki, nem másokéval. Azt is mondta, hogy míg mások egy hétig próbáltak begyakorolni és elénekelni egy számot, ő megírta, megcsinálták a zenét, és beletette az érzéseit. Ráadásul a 19 éves rapper azt is megjegyezte, hogy a korábbi X-faktorosok későbbi munkáit se tartja semmire, mert egyiket sem ők maguk, hanem mások írtak meg nekik.

A rapper önmagában kevésnek tartja azt, ha valaki pusztán csak jól énekel. A műsor után az a rész jön, hogy vesznek zenét és dalszöveget az énekeseknek. Májusban Plazma így nyilatkozott a kieséséről a Csillag születikben:

“Szerintem azért eshettem ki, mert nagyon kevés időm volt. Mivel én nem karaokézok, mint a többiek, nekem egy hét nem elég arra, hogy megírjak két dalt.”

A Blikk megkereste az RTL Klubot, de ők nem kívántak az esetről nyilatkozni. A lap információi szerint cseppet sem örültek a szókimondó rapper kirohanásának, és büntetést terveznek, de még nincs körvonalazódva semmi.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

 1. adrikaa szerint:

  Figyelj!én nem azért beszélek,mert nagy rajongója vagyok,de neki igaza van ebben a témában,mert tényleg nem elég arra egy hét, hogy megírja a szöveget és még zenét is építsen be!!!!!!nekem ez a véleményem

 2. bettina szerint:

  Szerintem plazmanak nincs igaza mert senki sem egyforma .
  Szerinte monden tehetsegkutatoban sajat dalok kellenek .
  De senki sem lehet olyan mint o ,mert o megtudott egy-egy dalt irni egy-egy het alatt de lehet hogy masok nem tudnanak mert ehez is azert egy kis erzek kell de ez nem mindenkinek adatott meg>
  Nekem ez a velemenyem