Keresztes Ildikó is otthagyja az X-faktort?

Keresztes Ildikó nagyon bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy mentora lesz-e a 2013-as X-faktornak. Egyelőre más jellegű munkák kötik le az énekes-színésznőt.

Arról korábban már beszámoltunk, hogy a nézők Malek Miklóssal biztosan nem találkozhatnak az X-faktor negyedik szériájában, és szinte biztos, hogy Ördög Nóra a babázást fogja választani a műsor vezetése helyett. Feró korábban azt nyilatkozta, hogy nem bánná, ha lecserélnék az X-faktor mentorait. Keresztes Ildikó úgy tűnik, szintén nem fog mentorálni, legalábbis nagyon bizonytalan a 2013-as X-faktort illetően.

Ildikó azt nyilatkozta még korábban, hogy januárban szeretne pihenni, ám ez nem jött össze neki, 2013 első hónapját is sikerült folyamatosan végig dolgozta. A Blikknek azt nyilatkozta az énekes-színésznő, hogy még nem tudja, hogyan is alakul majd az élete. Elsősorban ő egy előadóművész, és három fél évet áldozott fel a karrierjéből az X-faktor szériák kedvéért. Természetesen nem bánja a tehetségkutatónál eltöltött hónapokat, boldog, hogy számtalan tehetséget sikerült kiemelnie a tömegből, és egyengetni a karrierjüket. Azt is elmondta, hogy mentortársa, Malek Miklós kiválása után már nem lesz ugyanaz az X-faktor, mint régen.

Malek Miklós után Keresztes Ildikó is távozhat az X-faktorból

Malek Miklós után Keresztes Ildikó is távozhat az X-faktorból

Keresztest egyébként nagyon lekötik más jellegű munkái és felkérései, állítása szerint inspirálják őt az újabb és újabb kihívások. Meglepetésként érte a művésznőt, hogy Nem akarok többé játszani című dalát nevezték az Eurovíziós Dalversenyre, ahol bejutott a 30 legjobb dal közé. Ildikó jelenleg azon dolgozik, hogy minél sikeresebb legyen az előadása a dalversenyen, és szeretne kijutni a májusi Eurovíziós Dalfesztiválra, Malmőbe. Keresztes Ildikót a közönség a dalverseny első csoportjában láthatja, február 2-án adja majd elő a Nem akarok többé játszani című nótát az MTV-n.

Az RTL Klub egyelőre még nem nyilatkozott a tehetségkutató idei mentorainak összetételéről, de könnyen elképzelhető, hogy teljesen le fogják cserélni a gárdát.

Hasonló bejegyzések..