Malek Andrea vonzódik Nádor Dávidhoz

Közeledik a péntek, ami egyet jelent a Voice döntőjével. Nádor Dávid és mestere, Malek Andrea közös szerelmes dalt adnak elő. Andi elárulta a Borsnak, egyre jobban vonzódik versenyzőjéhez.

Hamarosan véget ér a TV2 tehetségkutató műsora, a Voice, péntek este lesz a döntő. Az egyik döntős, Nádor Dávid és mestere, Malek Andrea már nagyon készülnek a megmérettetésre. Szerelmes duettel fognak ketten a színpadra állni, ezzel a nótával akarják legyőzni a vetélytársakat, Pál Dénest, Weisz Viktort és Gájer Bálintot. A próbák már a múlt hét óta zajlanak.

Andi elmesélte a Borsnak, hogy könnyen megy a munka Dávid és közte, ugyanis nagyon hasonlóan vélekednek az életről és a zenéről is. Malek azt is fontosnak tartja, hogy a duett során kiegyenlítettek legyenek a partnerek közötti erőviszonyok, nem jó, ha vissza kell fognia magát az embernek, de az sem, ha meg kell erőltetni, csak, hogy a másikhoz igazodjon. Azt is elmesélte, hogy Dávid nagyon jól megoldja ezt a dolgot, ráadásul Andi nőnek érzi magát az énekes mellett.

Malek Andrea vonzódik a versenyzőjéhez, Nádor Dávidhoz

Malek Andrea vonzódik a versenyzőjéhez, Nádor Dávidhoz

Elmesélte a lapnak, hogy jó pasinak tartja Dávidot, és minél jobban megismeri, annál jobban vonzódik hozzá. Tetszik neki a haja, a szemei, nagyon jó színpadi jelenléte is van. Szerinte a televízió sokszor megszépíti a dolgokat, de Dávid nem csak akkor jó pasi, amikor énekel, hanem akkor is, amikor csak beszélget vele az ember.

Dávid nagyon várja már a péntek estét, igazán nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy Andival együtt állhat majd ki a színpadra. Igyekszik a legjobb formáját hozni a duett közben, hogy ezzel is megköszönje mesterének a sok segítséget, amit tőle kapott.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. vitriol szerint:

    Malek Andi mindenkihez vonzódik, akinek farka van. Ha annyi 20 ezresem lenne, amennyi pasira ráhajtott, nagyon gazdag lennék. Szegény Dávid!