Malek Miklós nem lesz mentor a 2013-as X-faktorban

Az utolsó adásban Ördög Nóra bejelentette, hogy 2013-ban is lesz X-faktor. Mi lesz a mentorok sorsa?

A finálé után Malek Miklós elmondta, hogy utoljára ült az X-faktor mentori székében, és a következő szériákban már nem kíván részt venni. Elmondta, milyen nehéz volt hétről hétre ott kint állni, és várni a nézők döntését. Elege lett a sok kritikától és negatív megjegyzésektől, szeretne visszatérni ahhoz, amihez a legjobban ért, a produceri munkákhoz és a dalíráshoz. Ráadásul a menyasszonyától, Kasiától is elválasztotta a távolság. Visszamegy Amerikába, de még nem tudja, mit is hoz számára a sors, és mikor tér ismét haza.

Geszti Péter boldog, hogy a harmadik széria meghozta neki és mentoráltjának a sikert. Azt nyilatkozta a Borsnak, hogy még nem tudja, mit hoz a jövő. Úgy véli, talán szerencsés volna a csúcson abbahagyni, de még nem tudja, hogy akar-e új tehetségeket felfedezni, vagy megelégszik a mostani győzelmükkel. Azt is hozzátette, számára Oláh Gergő a három széria legnagyobb X-faktorja.

Malek Miklós az első, aki biztosan nem lesz mentor a 2013-as X-faktorban

Malek Miklós az első, aki biztosan nem lesz mentor a 2013-as X-faktorban (fotó: rtlklub.hu)

Nagy Feró is úgy véli, szüksége van változásra a műsornak. Úgy vélte, biztosan le fogják cserélni a mentorokat, de legalább kettőt. Azt nyilatkozta, ő két mentort mindenképpen lecserélne, köztük saját magát is. Ez nem azt jelenti, hogyha újra felkérnék, akkor nem vállalná a mentorkodást, nagyon szereti a showműsort, de ha elküldenék, akkor sem lenne kétségbeesve. Számtalan felkérése és egyéb munkája van, biztosan nem lenne álláslehetőség nélkül.

Keresztes Ildikóról nincs információnk.

Schiwert-Takács László, az X-faktor kreatív főszerkesztője azonban nyilatkozott a lapnak. Azt mondta, hogy még a jövő zenéje, hogy mit is fog hozni a 2013-as X-faktor. Szerinte erről még korai beszélni, ráérnek az ünnepek után összeülni, és megtervezni a jövő évi tehetségkutatót, addig pedig kár találgatásokba bocsátkozni.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. andras szerint:

    KEDVES NAGY FERÓ TE VOLTÁL A BEATRICS FRONTEMBERE MELLETE SZINÉSZ IS VOLTÁL MOST PEDIG VESSZEKEDTEK PÉTERREL NE TŐRÖDJ VELE BUNKÓ ÉS KÉSZ MAGA GESZTI PÉTER

  2. andras szerint:

    GESZTI PÉTER UNDORMÁNY MENTOR AZÉRT MERT NEM BIRJA ELVISELNI AZT HOGY ÁKOS A VILÁGLEGJOBB ÉNEKESE PÉTER MENNYEN HAZA HAJRÁ ÁKOS TE VAGY JÓ MENTOR

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: