Ördög Nóri a mentorok asztalán énekelt

Idén is több ezrek léptek színpadra vélt- és valós rátermettségükkel, hogy bizonyítsák a mentoroknak: bennük bizony megvan az a bizonyos X! Noha a bírák nem mindenes esetben ítélték meg egyhangúan a produkciókat, a válogatások végére sikerült 150 tehetséget továbbjuttatni a táborba. A selejtező során sem vetették véka alá a zsűritagok őszinte véleményüket a színpadon hallottakat-látottakat illetően,

a Thália Színházban azonban még nagyobb megmérettetések várnak a tábor lakóira, hiszen a mentorok házába mindössze 24 férőhely van.

A válogatás a mentor-négyest is alaposan lefárasztotta, ennek ellenére egy hosszabb technikai szünet során Ferónak kedve támadt megmutatni, milyen is egy igazi pörgős produkció: mikrofont ragadt hát, és elénekelte a 8 óra munka című nótáját – melybe kisvártatva Keresztes Ildikó is beszállt. S mikor lecsengett az egész napos meghallgatás, váratlanul Ördög Nóri is színpadra lépett a stáb tagok kíséretében, hogy mintegy kegyelemdöfésként előadják a bíráknak Fluor Mizuját. S bár a rögtönzött pacsirtacsapat nem állt össze, mint két kicsi legó, Nóri betáncolta a zsúri asztalt – mondván, hogy ha már ennyire népszerűvé vált tavaly óta az idősebb Vastag fiú előadásmódja, ő sem hagyja ki a lehetőséget.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. Németh Valéria szerint:

    Ördög Nóri nélkül nincs X – Faktor , tetszenek akiket kiválasztottak ! Sok sikert mindenkinek !