VV Veronikát akár egymillió forintra is büntetheti a NAV

Néhány napja a Blikk szivárogtatta ki a képeket és a videófelvételeket VV Veronikáról, akiről kiderült, hogy az ősi mesterséget űzi.

Napok óta a lapok címoldalán szerepel VV Veronika, akit a Blikk magazin buktatott le néhány nappal ezelőtt. A lap megszerezte a lány telefonszámát, és kiderült, pár százezer forintért bármire hajlandó. Először Veronika mindent tagadott, és felfogadott egy ügyvédet, hogy beperli a lapot becsületsértésért, mire az újság is visszavágott: napról napra több információt hozott nyilvánosságra az üggyel kapcsolatban.

A megjelent videó első részletében még nem volt szó szaftosabb részletekről, ekkor Veronika úgy nyilatkozott, hogy pusztán botlásról van szó, és egy-két alkalomnál többször soha nem ment bele abba, hogy a testét árulja. Másnapra az újság kiszivárogtatta a teljes videofelvételt, melyen hallatszik, hogy Veronika négy éve űzi a mesterséget, vagyis 17 éves kora óta fizetnek neki, hogy együtt lehessenek vele.

Akár egymillió forintra is büntetheti a NAV VV Veronikát

Akár egymillió forintra is büntetheti a NAV VV Veronikát

A négy év alatt felhalmozott összegek is adókötelesek, Veronika pedig nyilvánvalóan nem váltotta ki az egyéni vállalkozói igazolványt. A kiszivárogtatott felvételeken sem látszik, hogy a celeb adott volna számlát a szolgáltatásaiért.

Ellenőrizni bárkit lehet, és ha megfelelő bizonyítékok támasztják alá a mulasztást, akkor keményen fizetnie kell – állítja a NAV sajtószóvivője, Linczmayer Szilvia. Akár visszamenőlegesen is ellenőrizhetik a bevételeket, hogy megegyezik-e a bevallott és a kapott összeg. A NAV-nak gondosan meg kell vizsgálnia, milyen videó- és hangfelvételek bizonyítják azt, hogy a személy befolyt jövedelme nem egyezik meg a bevallott jövedelmével. Az adótörvények betartása mindenkinek kötelessége.

A Nemzeti Adóhivatal sajtószóvivője szerint akár egymillió forintos büntetésre is számíthat Veronika, amiért nem adott számlát a kuncsaftjainak.

A lányt nem rúgták ki munkahelyéről, egy exkluzív fehérnemű szaküzletből, bár kérdéses, hogy a vevők mennyire fognak örülni annak, hogy egy hivatásos szolgálja ki őket az üzletben. Veronika egyébként égre-földre esküdözik, hogy ezentúl tisztességesen fog élni.

Hasonló bejegyzések..