X-faktor 4. döntő: Lass Bea kiesett

2012. november 3. Szombat, X-faktor 4. döntő. Téma: Az élet szép. Nézzük:

Az x-faktor elmúlt heti adását eléggé nehéz túlszárnyalni, hiszen igen minőségire sikeredett. Mi több, még Ördög Nóri esetében is elhittük, hogy tud szaltózni.

Most viszont, hacsak a mentorok értékelését összegezzük, akkor elmondhatjuk, hogy nem sikeredett túl fényesre az x-faktor 4. döntője, hiszen elég sok negatív kritika született meg.

Persze láthattunk, hallhattunk érdekességet és újdonságot is, így unalmasnak nem mondhatnánk ezt a részt.

Nézd meg egyenként az előadók produkcióit videón az alábbi linkekre kattintva:

Fehér Zoltán | Stone | Antal Timea | Like | Zámbó Krisztián | Oláh Gergő | Szabó Dávid | Csobot Adél | Lass Bea

X-faktor Párbaj

A nézői szavazatok alapján Stone és Lass Bea maradtak a végére, akik mindketten Ildikó mentoráltjai. Bár majdnem Zámbó Krisztián is a balsorsra jutott, végül továbbjutott. A párbajt Stone kezdte, majd Bea folytatta. A mentorok 2:2 arányban szavaztak, így a nézői szavazatok döntöttek, mely a következő:

Lass Bea kiesett az x-faktor 2012. 4. döntőjéből

Az alábbi videón Lass Bea párbaj dalát tekintheted meg:

Kiesett Lass Bea

Kiesett Lass Bea (fotó: rtlklub.hu)

Nézd meg egyenként az előadók produkcióit videón az alábbi linkekre kattintva:

Fehér Zoltán | Stone | Antal Timea | Like | Zámbó Krisztián | Oláh Gergő | Szabó Dávid | Csobot Adél | Lass Bea

Hasonló bejegyzések..

15 hozzászólás

 1. erzsike szerint:

  A kis érzékeny csajj!
  azt hittem ő fogja meg nyerni ………
  de nem tévedtem.!

 2. gyöngy szerint:

  Bea mikor kiesett, vajon mi ment a színfalak mögött? Miért kellett még reklámot benyomni? Akkor döntöttek, ki menjen?
  Nem látjuk a szavazatokat sose.
  Itt már nem az énekesek versengenek rég, hanem a mentorok, akiket régen le kellett volna cserélni!

 3. sisi szerint:

  Hánynom kell ettől a műsortól. Mindenki mindenkinek a valakije. Undorító, a csatorna szégyene ez az adás. Van olyan ismerösöm aki kiesett az x-ből a
  második válogatón pedig azt mondták neki, hogy szuper volt. Akkor itt kik döntenek??? Kik a valakik??? Ja elfelejtettem, nem az számít, hanem az, hogy ki a valakinek a valakije. !!!!
  Nagyon gáz.- Az ismerősöm, technika, stb-stb nélkül a konyhában jobb int itt jópáran, persze tisztelet a kivételnek Annak a 2-3 nak.

  • Lyany szerint:

   Szerettem néha nézni a műsort. Ezután az adás után csak a VOICE-t fogom nézni…Egyszerűen érthetetlen már számomra,mi alapján ítélnek a Mentorok! Botrányos műsor volt,remélem tanul belőle minden érintett! A nézettségi index alapján rájönnek!!! ( talán…)

 4. immo szerint:

  Egy utolsó kockába teszem a 3 valamiféle produkciót.

  Gergő:Mindenki versenyző megkapja azt,hogy ugyanabban a komfort zónában van.Közben a Gergő az,aki aztán meg végképp.Van az országban és a világban is jobb az énektudásánál.Mindig gyors ütemű számot kap,és táncosokat,akikkel együtt mozoghat,mivel ő is táncos.Ezért nem ül le az előadása,evvel tereli el átlagos hangját.
  Tehát nála a színpadi lazaság ami feltűnt az embereknek,de nem akkora ének ász ez.

  Adél:A világ egyik leggagyibb számával is bent marad.
  Katasztrófa volt ez a tegnapi,de nem ő.
  Olyan érzésem van,hogy nem is ő számít(ő folyamatosan fókuszon van),hanem a stábja.öltöztető,dalválasztó,mentor,színpadi vezető.
  Ez óriási szó,főleg ilyen fiatalon.Nem tudni később milyen érett arca és teste lesz,de ha még jobban fog kinézni,akkor tuti show business szereplő lesz a csaj.

  TIMI:Ő az ász.Énekhangja erős és a legszélesebb skálán és még lehet fejleszteni.Ő az aki egy széken és pokróccal letakarva is előadás,és egy szerepben,vagy is amikor több háttér szereplő van a színpadon,akkor is tudhat.Megtudtuk hogy régóta táncol is,használják ki.

  A nők,Keresztes,szeressék a nőt,végre nyerjen egy.

 5. Ancsa szerint:

  Jó voltál Bea!Az botfülü még sajnos bent van,de jó lenne már ha mentorával együtt távozna Ildi sem nagyon ért ehhez a műfajhoz úgy látszik!!!!!!!!!!!!!!

 6. Ancsa szerint:

  Ez már gátlástalan,hogy azt a fals hangút még mindig védi Ildi,de egyébként magától is távoznia kellene,míg Bea legalább tudja magáról,hogy mire képes és nem féltem,mert neki van jövője.Úgy hogy a Zámbó inkább adja fel,mert szerintem rajta röhög már mindenki,Ő AZ ÚJ GYŐZIKE(hányinger)!!!!!!!!!!!!!!!

 7. immo szerint:

  Lass:A számának az előadása után olyan volt,mint aki tudta volna hogy itt a vége.Ezek nincsenek lelakatolva,vasálarcban:)laptop,net,ma már a fülön jön ki.Tudhatják a lájk állást.
  A Lass előbb a depijét kezeltesse és utána keressen utat.Mintha aki lónyugtatót kapott volna,úgy állt ott.Olyan volt,mint aki ráébred arra,hogy az emberek túlzó részét nem érdekli és sosincs mellette.Se pasi,se sms.Akit ennyire lesokkol a helyzet,az többre tartja magát.
  Ezt a fájdalmat láttam nála és nem is érdekelte maga az előadás.Nem sztár típus.

  Zámbó:Többre tartja magát,de látja hogy az emberek nem izgulnak be érte,mint a Jimmy bácsiért és ez zavarja.
  Ezért merev.Lagzi szint.Ez azt jelenti,a közönségnek háttal kell állni és nem szembe:)
  félre téve,persze van az előző kijelentésben valami.
  Maga az éneklés is olyan koncentrációt igényel nála,hogy a jelenléte az egy kakiló pózba csap át.
  Iparos,mondják már ki,nem sztár.ennyi.

 8. immo szerint:

  Itt a tegnapi elemzése.(szereplők)

  Ördög műsorvezető:Az a szoros ruha,az nagyon gáz volt,mint ha egy effekt lenne,és egy alien akarna belőle kitörni.Ha terhes,akkor jelentsék be.De lehet a lapoknak adnak tipp méricskélést,egyszerűen magasról szórakoznak.
  A kezdeti kiszólás(felolvasás),hogy beszürkült az idő és jön a vitriol,szintén vicc.Tegyék tavaszra a Faktort,és megtudja az Ördög az igazságot,hogy a vitriol akkor is jön.
  Sőt,amit tegnap műveltek a mentorok,az volt a köpdösés.
  Élet szép adás volt és ölre mentek.

  Keresztes és Lass:A két depressziós egymásra talált.A Keresztes a falcolás szélén.Magánélélete romokban,nő gyűlölő,már aki nincs éppen vele.Nem egy szép teremtés,de a show után a cool tv-én kifakadt,akkor úgy nézett ki mint egy 70 éves.
  De benne van a feszkó? kérem szépen,egy valóban szép nőben is benne lehet a műsor vita.
  Az amerikai és az angol faktorban is nagyon szép nők vannak.
  De a szerkesztők a Keresztes idegbetegségét,fájdalmait állandó témának tartják,így még ott van.

 9. Tunde szerint:

  En ma nem értettem a mentorokat. Minden versenyzőt porig aláztak, leszóltak. Miért? Talán összebeszéltek, hogy ma mindenkit kiosztunk? A sok tízezer jelentkezőbol miért nem válogattak sokkal jobbakat? Voltak nagyon is sokan akiket eltanacsoltak. Ez a színvonal a mentorokat minősíti. Remelem legközelebb visszafogják magukat. Akkor talán meg élvezhető is lesz a műsor.

  • sisi szerint:

   Hát ez az! Igazad van a kérdéssel kapcsolatban.Ez a mentorokat is minősíti, meg azokat akik az előválogatókon ültek. Persze valószínű, hogy ők csak bábok a rendszerben. Lehet, hogy most egymást rágják a saját butaságuk miatt. Ki ki odatette s saját kis balekját, és most egymást szidják emiatt. A Malek meg csak hallgat , időnként jó nagyokat.

 10. no fan szerint:

  Kedves Bea szégyen hogy Te estél ki ,nem neked kellet volna sajnálom .

 11. krisszi szerint:

  Nem szabadott volna kiesned!!!Igenis tehetségek távoztak az előtt az ember előtt akinek eleve semmi keresnivalója ott!!!!Ne szomorkodj Bea,jó voltál és tuti biztos,hogy a neved sem merül feledésbe!!!!

 12. szekelyi szerint:

  A ma esti X faktornak nagy bunda szaga van.Mar megint a laskan allt a vasar

 13. Vicamano szerint:

  Kedves Bea !
  Nagyon ügyes voltál, és ne szomorkodj kérlek. Neked igen is a műsorban lenne a helyed. Sajnos olyan emberek esnek ki az utóbbi időben akik nagyon jók és Te is köztük vagy. Az akinek meg tényleg ki kellett volna már rég esnie az bitorolja a nem megérdemelt trónt…