Csobot Adél – 4. döntő

Malek Miki szerint Csobot Adélban sokkal több van, amit eddig megmutatott. A mentora ezeket a rejtett teljesítményeket próbálta előhozni a fiatal énekesnőből.

Ez a fajta fejlődés és gyakorlás pedig igencsak elkél az x-faktor színpadán azért, hogy versenyben maradhasson Adél, vagy akár meg is nyerhesse azt.

Ildikó szerint ez most cuki faktor volt, de rengeteg hamis hangot hallott. Geszti szerint is kevés volt kissé a produkció. Feró szerint teljesen természetes volt az előadás, de nagyon hamis.

Malek Miklós szerint véleménye az volt, hogy senki nem tudta volna ezt megcsinálni, amit Adél nyújtott az éneklésében.

Csobot Adél éneklése

Hasonló bejegyzések..

23 hozzászólás

 1. kata szerint:

  Adél te vagy a legjobb(még mindig)

 2. Crazy Horse szerint:

  Adél,szuper jó vagy,ne törődj a fanyalgókkal, savanyú a szőlő. Téged az Isten is színpadra teremtett, csak így tovább kicsi lány Te fogsz nyerni.

 3. Brida szerint:

  Igaza van Cicunak,miert cseszegetik annyit Zambo Krisztiant?Adel neha egy kicsit sok (és nem hangban),őt meg úgy dicsérik mintha kötelező lenne.

 4. babi szerint:

  Én sem tudom mit keresel még bent!Hihetetlen idegesítő a stílusod.szakmai szemmel..hmm nem jellemezném :))A többieknek sok sikert!!!

 5. Lizett szerint:

  Csobot Adél te bármit énekelsz rossz, azt se értem mit keresel az x-faktorban,válogatásnál nálad sokkal jobbak estek ki de eljön az idő mikor leköszönsz!!!és pukkaszthatod a lufikat szó szerint.

 6. csipesz szerint:

  oda kéne jobban figyelni a számválasztásra! kinek mi áll jól! már bocsi

 7. csipesz szerint:

  itt lassan mindenki nagyon hamis!

 8. Lilka szerint:

  Adél szuper, nem mint ti, HÜLYÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. kinte szerint:

  azt nem értem hogy ha ennyiren nem szeretik akkor miért van még mindig bent?már rég ki kellett volna esnie.sőőt be se kellett volna kerülnie

 10. lige szerint:

  kiegészítem az előző felvetést.
  Meg kell nézni “a csak széken éneket” is,de nem a héten,mert az előző heti gyenge szám volt,és máris előjöttek azok a nők,akik 10 műtéttel sem tudják azt a hatást elérni az arcukon,mint az Adél.

  Most a háttér táncosokkal jöhet a szexi Adél show:)

 11. lige szerint:

  A Gergő ugyan ilyen rejtőzködő.Azért nem ül le az előadása,mert együtt mozog a táncosokkal és ő is táncos.Ez néz ki jól(hatás),de ő se egy énekzseni.A roma beatbox jön?

  Az Adélnak a színpadi show-kat kell adni,mert ő egy főszereplő kinézet.
  Ahogy átváltott most is németre,az zseniális volt,de a szám lapos NDK érzet volt és a lufik között lenni is unalmas.
  Az Adél a széken és csak a hang? nézzék meg.Ez bőven erősíthető,de az a főszerep jellem,kinézet,ami benne van,az nem mindenkinek van.

 12. lige szerint:

  miért borzolná? Ő az egyik,aki eltartja a Faktort.
  más fórum? show business-re képes.

  Még evvel a “luftbalon” gagyi számmal sem párbajozott.
  Ha jó az öltöztető,jó a hangképző,jó a koreográfus,ez a lány napról napra,évről évre jobb.
  Ezt érezni benne.

 13. gyöngy szerint:

  Adél, neked kell hazamenned! Viheted magaddal Zámbót is!

 14. Lizett szerint:

  én még mindig a szépséges Kvaka Andi után kesergek. Nagyon szép volt a párbaj dala. Ő lehetett volna a Miki befutója, mert Timinek bármennyire is jó a hangja, valóban egy kicsit szerethetőbbnek, elbűvölőbbnek kellene lennie. Igaz, nagyon fiatal még, nincsenek igazi érzései, ezt ő maga is elismerte. A fiatalság báját meg hiába keresem rajta.
  Bízom benne, hogy Adél végre ki fog esni, nem borzolja tovább a kedélyeket. Őt nem kell félteni, megtalálja majd a helyét. Erre a típusra van vevő mindig, csak más fórumon.

 15. cicu szerint:

  Zambo harmat gyenge tortenet jobb tenne ha feladna,Csobot Adel pedig ugy rossz ahogy van mashol probalkozzon!!!

 16. cicu szerint:

  Nos az én véleményem,hogy Adélnak kéne már végre kiesnie!Geszti egy kicsit már túlzásba viszi a Zámbó Krisztiánnal való kritikákat!Geszti nagyképű, öntelt

  • no cry szerint:

   Mert Zámbócska nem öntelt?Nem nagyképű ?A Geszti legalább már letett valamit az asztalra /nem is keveset/.Amíg Krisztián eddig is csak az apja nevéből élt .Aki profi az ne beszélje ki magát mindenféle izgalmakra az énekeljen b@ssza meg .Ja nem a Geszti tehet róla hogy nincs hangja a fiatal embernek csak hatalmas arca meg öntelt egója

 17. Adél szerint:

  Miért mindig a jók esnek ki? Csobot Adélnak kellet volna kiesni már a válogatásnál. Egyszerüen nincs hangja az x-faktorban. Lehet, hogy az előadás módja egy revüben elmegy, de ez a műsor nem erről szól.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: