Zámbó Krisztián – 4. élő adás

Zámbó Krisztiánt már nagyon sok kritika érte. Többször megfordult a fejében, hogy feladja az x-faktor versenyt is. De még mindig itt van a döntőben, ez talán jelent valamit.

Tény, hogy Krisztián igen sokszor hibázott már, és sokszor énekelt eléggé hamisan. Ezúttal azt mondta Ildikó mentorának, hogy bízzon benne, meg tudja csinálni.

Geszti még mindig nem érezte, hogy Krisztián bizonyított, szerinte nagyon sok hamis hang volt még mindig.

Malek: “kellemes produkció volt.” – de a modulációnál nagyon hamisan énekelt Miki szerint.

Zámbó Krisztián éneklése

Hasonló bejegyzések..

61 hozzászólás

 1. katalin szerint:

  Na, ez az igazi Krisztián! Ha a mentorod értene hozzá, ilyen és hasonló számokat kellett volna énekelned. Ez jobb mint az eredeti. Remélem a továbbiakban még sokat hallunk Rólad, Te vagy a kedvencem!

 2. katalin szerint:

  Gyönyörűen énekelted ezt a számot Krisztián. Jobb mint az eredeti.

 3. zsuzsi87 szerint:

  Sztem meg ezt nem énekelte rosszul. csak a gyors számok nem mennek neki jól mert elcsúszik és nem passzol a stílusához.

 4. dorcsika szerint:

  A mentorok”bűne” Z:Krisztián jelenléte. Az sms-ek száma pénz kérdés.Nekem sincs hangom, semmiféle zenei vénám, mégsem gyűjtök ismerősÖket, hogy juttassanak az X faktor élő adásába. Győzike szintjén van nevezett szereplő. TAlán valósáGsh-ban nagyobb sikere lenne, noszA, VMELYIK KERESKEDELMI CSATORNA, CSAP LE ERRE AZ ÖTLETRE. mENTOROK, NÉZZETEK MAGATOKBA,LEJÁRATTÁTOK AZ X FAKTORT, PERSZE, HA NINCS KENYÉR, ELÉG A CIRKUSZ, DE ENNYIRE A BÉKA F-ALÁ KELL SÜLLYEDNI?????????????????????????????

 5. Gréta11 szerint:

  Menj haza !!! Az x-faktor szégyene vagy nem is tudom hogy kerültél be az x faktorba mikor egy papucs a hangod !!! Tüny haza

 6. morzsa szerint:

  Szerinetem van akinek rossz a hallása,Zámbó Krisztiánnak már az elején ki kellett volna esnie.Nem értem mit keres még ott???

 7. Marika szerint:

  Egyet értek a többi hozzászólóhoz!!! Krisztián egy nagy 0 vagy!!!! A helyedben magamtól lelépnék,és nem élnék Apám múltjával vissza! Az Édes Apádat imádtam- imádom, Ő tett le az asztalra, de Te nem!! Hamis a hangod, nagyon drukkolok, hogy essél már ki!! Apád forog a sírjában. Vagy bunda lesz az egész a neved miatt maradsz, hát ez nagy szégyen lenne, miközben a jók kiesnek miattad!!! Tűnj már ki a műsorból, magadtól mondj le!!! Ha van Benned egy kis becsület ezt teszed!!! Vagy jó így neked!? Édesapád ha énekelt lazán, természetesen, élvezet volt hallgatni!!! Csak magadat utáltatod meg, és még aki eddig szeretett az is el fog fordulni tőled! Mert egy mű mályer vagy!!!

 8. Döbbenet szerint:

  A Malek M. és a Geszti P. hitelesek számunkra: NEM ÉRTIK MIÉRT EZEK A TEHETSÉGES EMBEREK PÁRBAJOZNAK !!!!!!!!
  ÉS MÁR HÁNYADSZORRA…
  Egy tehetségtelen, de nagy táborral rendelkező senki meg bent marad az X faktorban.
  Ha csak az a cél, hogy felháborítsák a nézőket, akkor teljes a siker !,
  CSAK HOGY, EZ A MŰSOR UGYE NEM A TEHETSÉGRŐL SZÓL !, hanem egész másról…

  Így mi maradunk inkább az amerikai X faktornál, ahol a tehetségtelenek be sem jutnak az élő adásba, kiszórják, és a tehetségekben gyönyörködhetünk.

 9. madlen szerint:

  Szerintem két igazi szinpadra termett egyéniség van ay X faktorban. A Zámbó Krisztián és a Csobot Adél !!!

 10. lige szerint:

  A Keresztes összeomlott,haldoklik.Sosem nyer vagy esélyes a versenyzője.Közben idegesítő lény is a nők szemében,így még lehet a Vastagot(fekete kék szemű torreádort) is megállította volna,ha ő a mentor.
  A Vastag egy darab –volt,még is a nőknek ő tetszett.

  De tetszik e a nőknek,egy nő(Timea)?
  lehet erdélyi felkelés kell,hogy az RTL nőgyűlölő női szavazóit megállítsa:)

  A kritika viszi a Zámbót?
  Nem.Egy Jimmy lélektan.A Jimmy-sek sem adják oda neki a címet,mert az az apa erejét zavarná.De viszont gyors kiesést sem akarnak,az meg égetné az apa szellemét.
  Így marad a közép helyzet és pont ezt mutatja az ötödik helyes like.
  Hogy közben a mentorok égetik az apa szellemét,az jó hírnek.
  Egyébként a Jimmy hangja különleges volt,de egy ripacs volt.overripe.(túl..)

  Megy a Zámbó,valamikor.Aztán a lagziba szemezhet.

  • PANNI szerint:

   AZ 5 . HELYES LIKE NEM JELENT SEMMIT SEM , MAJD ELDÖNTIK A BEÉRKEZETT SZAVAZATOK KI HÁNYADIK HELYEN VÉGEZ . SOK TEHETSÉG KUTATÓ VERSENYT ÉRTEM MEG , RITKÁN GYŐZÖTT AZ A SZEMÉLY , AKIT MEGILLETETT VOLNA AZ ÉV HANGJA CÍM . EZ MOST SEM LESZ MÁSKÉNT , AZON CSAPAT VERSENYZŐJE LESZ A FINALISTA , AKIK JOBBAN BÍRJÁK PÉNZTÁRCÁVAL , MINDEN EGYÉB MÁS LÉNYEGTELEN , EZÉRT FELESLEGES ÖLRE MENNI . PERSZE MINDENKINEK VAN KEDVENCE , NEKEM TÖRTÉNETESEN KRISZTIÁN . DE SOHA NEM BÁTORKODTAM A TÖBBI VERSENYZŐT MÉG GONDOLATBAN SEM BÁNTANI . TISZTÁBAN VAGYOK A FOGALOMMAL, HOGY MIT JELENT A SÉRTŐ KRITIKA , ÉS MI A TISZTELETTELJES HOZZÁSZÓLÁS . ÍGY IS LEHET EGY MŰSORT NÉZNI !

 11. Ági szerint:

  Egyet értek azokkal,akik azt mondják,Krisztiánnak nincs helye a műsorban.Szeretem az apja dalait,de ő hosszú évek kitartó munkájával érte el,amit elért.Sajna,a fia nem örökölte a tudását,és a kitartását sem,mert hipp-hopp sztár akarna lenni.Az első széria talán,de ez már rég nem a tehetségek felkutatásáról szól!Krisztián,tisztelem,elismerem apukád tudását,de vedd már észre és fogadd el,hogy te nem ő vagy,ha nincs érzéked hozzá,soha nem leszel olyan elismert mint ő!És valljuk be őszintén,hogy nincs.Szurkolok,hogy mihamarabb kiess!

 12. istván szerint:

  Az a szomorú hogy bármenyire is dühös vagyok Rád K. sajnállak,a sok negatív koment biztos nem esik jól, de sajnos igazuk van a hozzászólóknak.Aki már ezek előtt is énektanárhoz járt , 10 éve profi énekes nem szabadna így teljesítenie .Minden bántás nélkül mondom mint tanácsot ,, Krisztián ne égesd le a Zámbó nevet kérlek,ha nem bírod a feszültséget akkor találj valami más foglalkozást , mert így nem leszel boldog az életben .A véleményem akkor is tartom ha megnyeretik Veled az X-Faktor-t .Hidd el nem leszel boldog tőle.

 13. gyöngy szerint:

  Igazatok van, nem kell a szülőket emlegetni. De tudni kellene azért hol a határ! Ez nem éneklés, hanem erőlködés a javából. Könnyedén egy hang se jön ki a torkán.
  Az is kritikán aluli ahogy a mentorok veszekednek élő adásban, ennek ellenére Miklósnak igaza van: gyenge és erőtlen.

 14. Mari szerint:

  Valoban szomoru, hogy valaki az apja nevebol probal toket kovacsolni,de semmi fedezete nincs ra! De meg szomorubb az, hogy a papa imadoi, mero elfogultsagbol raszavaznak a tehetsegtelensegre, nem erdekli oket, hogy utod ie, utod oda,messzemenoen sem uti meg a mercet…Nem ertem, hogyan lehetett ekkora baklovest elkovetni azzal, hogy bevalasztottak az elo adasba…Eleg blamas az X faktorra!!!

 15. gyusz13 szerint:

  szerintem is krisztoforronak kellett volna mennie, teljesen egyetértek azokkal akik szintén igy vélik.A meghalgatáson Barna Gergönek esélyt sem adtak,pegig magassan odavert krisztnek zambo.A csoboth adélrol nem is beszélve akihelyett a mentorok énekeltek a válogaton, de jol rázta a fenekét,a Maleknak bejött.erröl szol az x faktor egy rakás szarság.A tehetség kiesik a béna bent marad.Oláh Gergönek drukkolok,és a Timinek.

 16. Zsazsa szerint:

  Krisztiannak mar reg nem ott lenne a helye, nem valo az X-Faktor szinpadara.

  • Márk szerint:

   TÖKÉLETES RÁLÁTÁSOD VAN!!!!

  • irike szerint:

   Tökéletesen egyet értek azokkal, akiknek már kivan a hócipőjük Zámbó Krisztiánnal,Végre már elmehetne oda ahová való,Azt írják hány éve tanul énekelni, na akkor az ének tanára sem ér semmit, pont úgy mint ő.Nagyon unalmas és semmi hangja sincs,nem is tudom minek van ő még ott,Be sem kellett volna juttatni.Az a baj hogy sok süket ember ér magyar országon .Tűnj már haza Krisztián.

 17. P.M. szerint:

  Egy fokkal jobb volt mint a múltkori, de nem mozdult ki a rossz kategóriából! És ezt tudtuk is mert Krisztián nem oda való és ez tény! A másik dolog remélem Ildikó elgondolkodik majd legközelebbi mentor ház beválasztásnál (ha egyáltalán lesz-e neki majd ilyen ezek után), hogy kit visz az élő showba. Mert Krisztiánnal nagyon lefogja égetni magát sőt már égeti is! -Ki mit vett úgy arat-

 18. Katavok szerint:

  Gesztinek meg teljesen igaza van!!!!!Őt tartom a leghitelesebb mentornak.

 19. Katavok szerint:

  Krisztián add fel,mert csak égeted magad! Sokkal jobb énekesek kerülhetek volna be helyetted.Nem tudom a sok Jimmy rajongónak nincs füle?Krisztián akármit igérget, többre képtelen.És ezt nem bántásból írom,csak felháborít ,hogy azért mert Jimmy fia bekerülhetett az élő showba.

 20. Éva szerint:

  Ha nem fogom nézni az X-Faktort, az Zámbó Krisztián miatt lesz.Felháborító,hogy mindig tovább jut, pedig nagyon gyenge, csak erőlködik.

 21. Szisz szerint:

  Aki szidja szegény Krisztiánt nem irigységböl tesszük,hanem van fülünk és halljuk,hogy micsoda egy szar,neki nincs ott semmi keresnivalója,az elsö albuma nem hozott sikert,saját maga nyilatkozta,hát a mäsodik se fog!!

 22. orsi szerint:

  NEKEM MINDEGY MIT ÉNEKELSZ CSAK A MENTORODAT NAGYON BIRTAM DE EZTA SÍRÓS ILDIT MÁR NEM TUDOM ELVISZELNI….

  • maca szerint:

   Krisztian,en azt gondolom hogy nagyon jol tudsz enekelni,es majd eljon az az ido is hogy bebizonyítod hogy van helyed az X faktorban.
   Ne halgass az irigyekre,csinald a magadet.

   • Katavok szerint:

    Senki nem irigy rá,de aki folyamatosan hibázik,hamis annak nincs itt a helye!Nem tudom mi egy műsort nézünk?

   • no fan szerint:

    Mármint hogy mire lehetnék irigy ?Adoniszi szépségére ?Hát nem vagyok ,mert szerintem nem egy szép férfi /ahogy az apja sem volt az .A hangjára meg biztos nem , mert az meg nincs neki .

   • Encsi szerint:

    Na végre nem csak én látom úgy hogy Krisztián tud énekelni és idő kell hogy bebizonyítsa hogy tényleg van helye az x faktorban. Ne hallgass senkire csak a szívedre .Most hogy pozitiv kritikákat kaptál a mentoroktól remélem továbbra is erősödsz .Mutazsd meg azért is mit tudsz mert jó vagy csak sokan ne veszik észre ,csak azt látják hogy a Jimmy fia vagy .Ha nem is most, de remélem egyszer megnyered az x faktort ,de én bízom benne hogy ettől többet mutatsz meg magadból ,egyre jobban tetszik amit csinálsz ,így tovább Krisztián!

    • pistike szerint:

     Komolyan kérdezem mit szeretnétek ? Hova a fenébe tudna ez az emberke erősödni ?? Ha nincs hangja ? Próbál tizen valahány éve érvényesülni ,de valahogy Ti se veszitek a lemezeit , mert nagy bukta volt az eddigi ,, karierje ,,.A honlapja szerint a tavalyi évben 3 drb . koncertet adott abból is 2 Jimmy emlékest.Ez igen profi .De tegyük fel megnyeri , elmegy a szerencsétlen haknizni az RTL-el/mert muszály/.Csóringert megdobálják a szánalmas teljesítménye miatt , a szakma pedig már most kiröhögi .EZ IGEN SZÉP KARRIER .

 23. charlie54 szerint:

  Krisztian draga ne akard apucinak megmutatni mit tudsz!
  Apuci igazi zenei zseni volt bar nem tartozott a kedvenceim kozze!
  De ne akard azt hogy a sirjaban forogjon hiszen amit csinalsz az a O mercejevel nezve egyszeruen borzaszto!
  Benned lehet hogy van nehany X amit a koznyelv keresztnek titilal de ennyi !
  Es nem tobb!

 24. tragédia szerint:

  Krisztián csak igy tovább te vagy itt a legjobb, apád volt a király ne is foglakozz a sok szarrágóval semmit se tudnak ami a te szívedből jön az csak is a királyi vérre utal ki nem szarja le a hamis hangokat Krisz neked még azok is jól állnak mert ahogy feró mondta a roma gyerekre a tökéletesség uncsi 1 idő után remélem megnyered ezt a versenyt
  am nagyon bírom h igy megosztod az embereket !!

  • irike szerint:

   Már ne haragudj, aki szar rágó mint írod, a hozzászólóknak írva,az a te Krisztiánod.Már rég haza kellet volna menni onnan a francba neki.Ne gyertek már mindég hátulról az apját emlegetve.Az apját ki kell hagyni, mert nem ő versenyez,én azt hiszem ha ő élne be sem engedte volna a fiát oda.Mert ez a gyerek nem tud énekelni,és ezt csak a süket nem hallja.

 25. tragédia szerint:

  Krisztián csak így tovább én látom benned a tehetséget ne add fel rendkívül érzékeny ember vagy ez tetszik bárki bármit mond még a roma gyereknél is jobb vagy igazi ZÁMBÓ !!!!!!!!!!!

  • MIMI szerint:

   Igazad van TEHETSEGES IRANY A FASI MULATO OTT NAGYON JO HELYE LESZ DE AZ X-FAKTORBOL ESSEN MAR KI VEGRE!!!!!!!!!!!!!!!

  • irike szerint:

   Ide figyelj a roma gyerektől ott jobb nincs.Igazi Zámbó melyikre gondolsz Árpira? Na ebbe igazad van pont ennyit ér ő is.Érzékeny na ne olyan mint egy hím r.állandóan csak könnybe van a szeme bőg azzal a depressziós mentorával.Az is amit művelt a múlt héten az már mindenen túl tett,

   • PANNI szerint:

    SZÁNDÉKOSAN NEM ÍRTAM LE A ROMA SZÓT , MERT NEM VAGYOK RASSZISTA !DE! HA VÉLETLEN NEM LENNE KRISZTIÁN , JÓ MAGYAR SZOKÁS SZERINT LERÁGNÁTOK A HÚSÁT GERGŐNEK A SZÁRMAZÁSA VÉGETT . ÉN SZERETEM GERGŐT , JÓ ŐT IS LÁTNI A MŰSORBAN , ÉS MINDEN VERSENYZŐTŐL KAPOK VALAMI ÉLMÉNYT , AMIÉRT NÉZEM AZ ELŐADÁST . SZERÉNYSÉGEM KRISZTIÁN RAJONGÓ , ÉS MEGDÖBBENVE OLVASOM A SOK EGYMÁS GONDOLATAIT LEMÁSOLÓ ,STÍLUSTALAN , EMBERI MÉLTÓSÁGOT SÁRBA TAPOSÓ FÖRMEDVÉNYEKET , AKI NEM SZERETI , NE FOGLALKOZZON VELE , EZZEL CSAK SZÉTSZÓRJÁTOK AZ ENERGIÁITOKAT ! VOKSOLJATOK ARRA AKIT SZERETTEK , TALÁN AZZAL TOVÁBB JUT AKIT AKARTOK , A KÖPKÖDÉS SOHA NEM VOLT DIVAT ÉS SZÉP !

 26. Panni szerint:

  Kedves Ildikó ! Te nem merted kimondani , én meg teszem helyetted . Gesztiből most először sütött a gyűlölet ! Mindenki énekelhet a drága gyermekeihez , az édes feleségéhez , sőt nyílt műsorban megkérheti újfent a felesége kezét Győzike módjára . Krisztián lassan már nem énekelhet semmi neki jól fekvő dalt sem . Geszti három fiúcskájából csak Gergő rúghat labdába , neki pedig ott a nagy rivális Timi . Gesztinek a legfontosabb Krisztián kiesése , szabályosan retteg mikor embereli meg magát Krisz , és egy jól választott dallal , komoly fejtörést okozhat . Remélem Ildikó , hogy egy fülbemászó világslágert választatok , és taroltok . Kívánok hozzá sok , és nagy szerencsét !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • no fan szerint:

   Kedves Panni , Ildikó Te szerinted nem meri kimondani , Te pedig magadat égeted amikor kimondod .Milyen világ sláger? A Golden Eye egy világsláger volt amit ,,Krisz,, nem tudott elénekelni sőt eddig semmi normális teljesítménye nem volt.Szerintem Gesztiből nem a félelem beszél , hanem harag , mert Krisztián mindig minden riportban hozzászólásban a halott apja emlékével takaródzik és ahelyett hogy normálisan énekelne , az apja elvakult szurkolóitól várja hogy tovább juttasák , megjegyzem eddig sikeresen.

   • Panni szerint:

    Sajnálom Fan , Krisztiánnak Jimmy az édesapja , ezen még Te sem változtathatsz , ha napjában százszor emlegetné , senkinek semmi köze hozzá . Nekem már nem élnek a SZÜLEIM , de a tíz körmömmel kaparnám ki őket , ha attól újra életre kelnének . Az én szótáramban nincs megkülönböztető jelzés a híres , vagy átvitt értelemben névtelen elhunyt szülők között . Ha én lennék Jimmy fia , megcsókolnák mindent amihez hozzáért , és büszkén énekelném a dalait , mert ki énekelhetné ha a fia sem . Nevetséges ez a hadjárat , remélem az élet majd igazságot szolgáltat .

    • no fan szerint:

     Nos fura hogy éppen Te sajnálod hogy Jimmi az apja , ez e tény engem nem érdekel , csak a teljesítmény ami nagyon gyalázatos ahhoz mérve hogy 10 éve a zeneiparban dolgozik ,sajnálom a szüleidet /komolyan minden irónia nélkül/az hogy valaki a szerettei emlékét megőrzi és büszke a származására az teljesen rendben van.De ha valaki ezt akarja főlhasználni ahoz hogy érvényesüljön az igen is felháborító , a véleményem hogy nincs itt szó semmilyen hadjáratról , írigységről stb. egyszerűen sok embernek látva az igazságot/amit Ti valamiért nem láttok , vagy ha látjátok is letagadjátok még magatoknak is/ megszólalt az igazságérzete .
     Nem akarok bántani senkit ,Ha valami csoda folytán meg is nyerhetné a versenyt akkor sem érne semmit.

 27. no fan szerint:

  Ez van.Krisztián egy hiteltelen előadó vagy aki a halott apja emlékével akarja feltornázni magát olyan helyre amit a salyát tehetsége nem biztosít.Undorító

 28. Szisz szerint:

  Ez hihetetlen,ha a Krisztiánnak lenne önkritikája nem is jelentkezett volna,ha én
  lennék a helyébe már magamtól kiléptem volna,szégyelném magam,mert ez szégyen!!

 29. krisszi szerint:

  Szerintem az X Faktor történetében még ilyesmire nem volt példa…mármint,hogy az élő show-ban olyas valaki vegyen részt aki ide ennyire “kevés”.Ez szégyen mert voltak olyan énekesek a válogatón akik sokkal inkább bekerülhettek volna Krisztián helyett.Ne mondja senki,hogy nem azért van itt mert Jimmy az apja.Hát mi másért?!?Ezzel a tudással egy teljesen ismeretlen úgymond “civil” embert már az első körben kiszórtak volna.Ennek már itt nem arról kellene szólnia,hogy a mentorok elmagyarázzák,hogy mitől lehet jobb,mire kell odafigyelnie,ez az X Faktor élő adásaahol neki klasszisokkal jobban kellene teljesítenie.De lássuk be,ennél jobban nem fog….

 30. Vicamano szerint:

  Kedves Krisztián !
  Te ennyire nem veszed észre, hogy mennyire nulla vagy ? Végtelenül elszomorít a tény, hogy édesapád miatt sztárolnak ezerrel, s emiatt olyan tehetségek vesznek el akikben tényleg megvan az a bizonyos X és oda is valók az élő műsorba. De ha lenne némi önkritikád akkor erre te magad is rájönnél. Remélem a következő műsor már neked is a véget jelenti. Lass Beának igen is maradnia kellett volna !!!!!!!!!!!!!

 31. Ferenc szerint:

  Menne inkább haza Krisztián mert egy beképzelt nyálas ember ének tudás 0000

 32. Ferenc szerint:

  Nincs fületek Zámbó Krisztiánhoz?Minek kivételeztek vele mert egy nagy rakás szar az X-Faktor meg az RTL Klub

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: