Szakos Andrea: eladta mobilját a Megasztár miatt

Van egy lány, akinek féltve őrzött kincsétől, a mobiltelefonjától kellett megválnia azért, hogy elutazhasson a Megasztár castingra.

Szakos Andi a tehetségkutatóban látja utolsó esélyét arra, hogy kilábaljon a szegénységből. Az álom valósággá válhat, ugyanis a lányt beválogatták a legjobb 24 énekes közé.

A tiszavasvári lány nem először jelentkezik a TV2 tehetségkutatójába, ez már a negyedik próbálkozása. Andrea tizenéves kora óta tanul énekelni és nagy álma, hogy hivatásos énekesnő legyen.

Korábban Andrea családja sikeres szeszfőzdét üzemeltetett Tiszavasvárin, ám a válság őket is utolérte, és most nagy szegénységben kell tengetniük mindennapjaikat. A lány barátjától kapott telefonját áldozta fel azért, hogy elutazhasson a a Megasztár-válogatásra és álmát valóra váltsa. Úgy tűnik, hogy az áldozat nem volt hiábavaló, ugyanis Andit beválasztották a legjobb 24 énekes közé.

Szakos Andrea előadása a Megasztár Castingján

A fiatal énekes jelölt szerint most rajta a sor, hogy viszonozza szülei gondoskodását és segítsen családján, így nem csak maga miatt, hanem miattuk is a maximumot akarja nyújtani a párbajon, és minden megtesz azért, hogy bejusson az élő műsorba.

Hasonló bejegyzések..

5 hozzászólás

 1. Imolka szerint:

  Nekem fura ha olyan szegény honnan volt laptopja meg mobilja?Csak ennyi amúgy a hangja jó

 2. Lisa szerint:

  Juj de sajnálom! Még külföldön is énekelt egy hajón. Igaz jó a hangja, jól is énekel, de itt a szülővárosában egy beképzelt majom!

 3. Dóri szerint:

  Ti azt honnan tudjátok hogy mi van emögött?
  Attól hogy játszott vagy játszik egy híres zenekarban nem biztos hogy nem mond igazat! Szerintem OK-nélkül ne vádoljunk senkit!!! 😉

 4. Pisti szerint:

  Igen én is láttam az együttest nagyon profik ez a nagy szegénység szerintem is kamu, viszont az ötlet eredeti bár szerintem enélkül is bekerült volna! 😉

 5. Tibi szerint:

  Tényleg ilyen szegény lenne egy befutott zenekar énekesnője? 🙂 (All in music band)

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: