Antal Tímea – 4. élő adás

Antal Tímea soha nem volt még ilyen távol a szüleitől, mint amennyire messze van az x-faktor felkészülések közepette. Hiányzik tehát az otthon, tudtuk meg a kisfilmből.

A koreográfus elvitte Timit az egyik táncórájára, amiből erőt merített az énekesnő.

Timit még nem hallhattuk magyarul énekelni, ezúttal ez is megtörtént. Geszti Péter több érzést kívánt volna a dalba, melyet Feró is megerősített.

Ildikó sem hitte el a dalt, mert szerinte erőszakos volt kicsit, az előadás, melyet “túltolt”. Malek Miklósnak nagyon tetszett az éneklés, persze nem is lehetett volna másképp, hiszen a saját mentoráltjáról lévén szó.

Antal Tímea produkciója

Hasonló bejegyzések..

6 hozzászólás

 1. susie szerint:

  Szerintem, aki nem hallja, hogy Antal Timi milyen rettenetesen hamisan énekelte a Beyonce dalt, valószínülkeg azt sem tudja, hogy kicsoda Beyonce! Nagyon aranyos lány Timi, csak – akárcsak a többiek – szánalmasan messze van attól, hogy profinak nevezhesse őt bárki. A szórakoztató iparban kiválóan megállja a helyét, de javaslom mindenkinek, hogy nézzen meg egy-két nemzetközi x faktort, és akkor – talán rájön, miről beszélek. Attól, mert Timi erdélyi, mi a fészkes fenéért kellene versenyt nyernie? Ha zulukaffer, akkor is nyerhet, feltéve, ha jól énekel. Ennyi!! Ebben a katasztrofális idei versenyben Oláh az egyetlen, aki szóba jöhet. De sajnos a többiek színvonala abszolut középszerű, szóra sem érdemes. Ajánlom mindenkinek az ellen csatornán zajló ének versenyt. Megnézhetitek, hogy ott milyen tehetséges énekesek ESNEK KI, pusztán azért, mert a másik még jobb, ennyi!

 2. denisz szerint:

  timi te vagy a leg job ha te ki esel a xfaktorbol en mar nem is nezem

 3. Lizett szerint:

  Timike te vagy itt a legjobb aki ezt nem hallja az siket,remélem elviszed a pálmát ami jár neked.Gergő is jó de te vagy a nyerő és remélem így lesz. Miklós te is vidd el a pálmát neked is járna.

 4. Vivi szerint:

  Ő a kedvencem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Fanny szerint:

  Remek énekesnő, nagyon szép hangja van, igazán tehetséges…drukkolok neki 🙂

 6. Emő szerint:

  Timi az erdélyi ember maximalizmusával, teljes odaadásával és tehetségével egyértelműen esélyes. Ő kész van…Csak hagyjuk dolgozni hétról hétre. Nagyon jól járt, hogy Miklóshoz került. Hajrá Timi!
  Mutasd meg nekik!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: