VV Bécit fél millióért akarták megvenni egy éjszakára

Az egykori villalakónak majdnem sikerült bedőlnie egy csábító ajánlatnak. A gázsi félmillió forintnak megfelelő összegről szólt, a megrendelők pedig túlságosan erőszakosak voltak. Béci kedvese, Adri gyanakodni kezdett, hogy talán mégsem zenélésről van itt szó.

A Való Világban VV Béciként lett ismert, később Young G-ként folytatta a zenei karrierjét, Béci ugyanis rappel.

Két hölgy kérte meg a rappert, hogy lépjen fel Londonban, az ott élő magyaroknak rendezett buli keretein belül. A gázsin felül minden költségét fizették volna Bécinek, a szállást és az útiköltséget is.

A csábító ajánlatról azonban kiderült, hogy korántsem az.

Bécit fél millió forintért akarták megvenni egy éjszakára a Londonban élő magyar lányok

Bécit fél millió forintért akarták megvenni egy éjszakára a Londonban élő magyar lányok

A két fiatal megrendelővel az interneten tartotta a kapcsolatot. Már akkor kezdett gyanússá válni Bécinek a dolog, amikor a chatelésekkor a lányok arra kérték, hogy kapcsolja be a webkameráját, mert szeretnék látni a levelezések közben. Ekkora érdeklődés még Bécit nem övezte, ezért végül rákérdezett a lányoknál, hogy pontosan mit is szeretnének tőle.

A lányok végül megmondták, pontosan mit is akarnak, még erotikus fotókat is küldözgettek a rappernek. Azt mondták, ne aggódjon, amíg ő szórakozik, a két táncosának is biztosan találnak elfoglaltságot, ráadásul a szülinapi bulira, ahová Bécit megrendelték, más lányok is lesznek majd.

Béci eleinte nem gondolt semmi rosszra, de kedvesének, Adriennek hamar feltűnt, milyen rámenősek a lányok. Ráadásul arra kérték Bécit, hogy addig ne rakjon ki közös képet Adrival, amíg a buli le nem zárul. Ekkor már kezdett rájönni, hogy még sem zenélni hívták meg őt. Hihetetlennek és felháborítónak tartja, hogy ezek a lányok fél millió forintért meg akarták őt venni.

A Blikk próbálta megkeresni a lányokat, hogy nyilatkozzanak az ügyről, de nem sikerült őket elérni.

Hasonló bejegyzések..