Összeházasodott Justin Timberlake és Jessica Biel

A világhírű énekes öt év kapcsolat után vezette oltár elé kedvesét, az ismert színésznőt, Jessica Bielt. A pár Olaszországban mondta ki a boldogító igent.

Justin Timberlake még télen jegyezte el kedvesét, Jessica Bielt, akivel már öt éve együtt van. A leánykérésre téli vakációjukkor került sor, Justin pedig egy hatkarátos gyémántgyűrűt húzott kedvese ujjára.

Az eltelt tíz hónapban a sajtó már nagyon várta, mikor kerül sor a Biel-Timberlake lagzira, már többször felröppentek a hírek, hogy ez megtörtént, de kacsa volt. Most viszont tényleg kimondták a boldogító igent:

Az esküvői ceremóniára október 19-én került sor Olaszországban, a Borgo Egnazia óriási hoteljében. A választás nem véletlenül esett pont Olaszországra, mivel Jessica egy kolléganője, Beverley Mitchell is itt kötött örök hűséget.

Jessica és Justin 5 év után fogadtak örök hűséget

Jessica és Justin 5 év után fogadtak örök hűséget

Az esküvőn csak a szűk családi kör és barátok voltak jelen, köztük Beverley Mitchell, Andy Samberg, Jimmy Fallon és Timbaland. A vendégek egy teljes héten át szórakoztak és buliztak az országban.

A pár gondosan titkolta a pontos helyszínt, a hotelben pedig a ceremónia végéig csak ők voltak jelen, más vendég nem használhatta. Ráadásul még a mobiltelefonok használata is tiltott volt, a pár nem akarta, hogy bárki is világgá kürtölje a helyszínt.

A hírt a People magazinnak jelentette be a házaspár. “Nagyszerű érzés házasnak lenni, a ceremónia csodálatos volt, és attól is különleges, hogy a családunk és a barátaink is eljöttek.” – mondták a lapnak. Képek még nem jelentek meg az esküvői ceremóniáról.

Hasonló bejegyzések..