Október 31-én indul a Házasodna a gazda

Hamarosan megkezdődik egy új műsor, a Házasodna a gazda. A reality showban négy gazda és feleségjelöltjeik lesznek a középpontban. 

Még tavasszal futott a felhívás, melyben feleséget kereső gazdákat kerestek egy új reality műsorhoz. Az eltelt időszakban kiválasztották a négy gazdát, Andrást, Bencét, Tomit és Szilvesztert.

A hölgyek, vagyis feleségjelöltek kiválasztása is megkezdődött a nyár folyamán. A feleségjelöltekre október 31-én derül fény, ekkor indul útjára ugyanis az új reality.

Egy ideig nagy csend volt a műsor körül, azt lehetett hinni, hogy nem is fog beindulni, de a hírt megcáfolták. Az a pletyka járta a nyáron, hogy a feleségjelölteket az interneten kezdték el keresni egy-egy társkereső oldalon keresztül.

Egy nevét elhallgató lány elmondta, hogy a Randivonalon kapott egy levelet Tomi gazdától, és nagyon meghökkent a dolgon. A lány azt nyilatkozta, hogy még sosem látott olyat, hogy egy műsorba társkeresőkön keresnének szereplőket. Pedig korábban úgy hírlett, az Alekosz feleséget keres című realityben is hasonlóan csinálták a feleségek keresését. Úgy tűnik kevés olyan lány jelentkezett a Házasodna a gazdába, aki beillene koncepcióba.

A felhívásra még a Való Világ botrányhősnője, Annamari is jelentkezett, de a jelentkezését elutasították. Annamari a közösségi oldalán áradozott arról, mennyire tetszik neki Bence gazda.

Az október 31-én startoló első adás után heti egy részt fognak levetíteni az RTL Klub csatornán. A reality show műsorvezetője Lilu lesz.

A négy szerencsés gazda, akik a műsor főszereplői lesznek

A négy szerencsés gazda, akik a műsor főszereplői lesznek (fotó: rltklub.hu)

Hasonló bejegyzések..