VV Zsuzsi 3 évre börtönbe kerülhet

A Való Világ 4. szériájából kizárt játékos, VV Zsuzsi februárban egy bevásárlóközpontban ököllel ütötte-verte a Blikk egyik újságíróját. Az eseményről videofelvétel is készült, így le sem tagadhatta az incidenst. Kitöréséért akár három évet is kaphat.

VV Zsuzsi, hivatalos nevén Márki Zsuzsa vad életstílusa és agresszív viselkedése miatt lett kizárva a Való Világ játékából. A lány egykoron Playmate-ként dolgozott, és azért támadt a Blikk újságírójára, mert a lap azt írta róla, hogy a testéből él.

VV Zsuzsi, aki szerint a lányokkal folytatott nemi aktus nem tartozik a szexmunkához, felháborodottan bántalmazta az újságírót. Az esetet videóra is rögzítették, az egykori playmate pedig feltöltötte egy videómegosztóra, hogy mindenki lássa, hogy jár az, aki valótlan dolgokat állít. VV Zsuzsit később előállították.

VV Zsuzsi börtönbe kerülhet

VV Zsuzsi börtönbe kerülhet, mert megvert egy újságírót

A rendőrség így nyilatkozott az ügyben: „A BRFK VIII. Kerületi Rendőrkapitányságán az ügyben garázdaság és könnyű testi sértés bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az ügyben a nyomozást a VII. Kerületi Rendőrkapitányság befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség részére” (Forrás: Starity)

A lány egyébként nem csak az újságírónő megtámadásáról híresült el, labilis idegrendszere miatt már többször is tett öngyilkossági kísérletet. VV Zsuzsi ellen nem csupán ebben az ügyben folyik eljárás, hanem drogügyekkel kapcsolatban is. Akár három év börtönbüntetést is kiszabhatnak rá.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: