Tarány Tamás kiesett – 9. döntő összefoglaló

2011. december 10. – 9. élő show. Ördög Nóri ismét lengén öltözött fel, és a szép, vörös ruhájában nyitotta meg az elmúlt x-faktort. A 9. döntő témája a kedvencek volt. Mindegyik versenyző két – két dalt énekelt el. Az egyik a saját választása és kedvence volt, a másik pedig a mentor kedvence. A eddig megszokottól eltérően kimagasló és színvonalas volt a legutóbbi x-faktor, a mentorok is sokkal több pozitív értékelést adtak, mint máskor.

A 4 döntős produkcióit itt nézheted vissza »

Nem hiába, már csak négyen voltak versenyben, ők pedig a legjobbak, és a tét is nagy. Az elmúlt x-faktor sem volt sztárvendégtől mentes. A versenyzők szereplése után felépett a Anti Fittness klub zenekar, utána pedig a korábbi Csillag Születik tehetségkutató show egyik nagy felfedezettje, a harmonika virtuóz: Szabó Ádám, egy gyerekkórus kíséretében adta elő a Magyarország című dalt. A sztár fellépők között pedig a 4 döntős adott elő egy közös dalt. A Magna Cum Laude zenekar Vidéki Sanzon címú nótáját énekelték el.

A 4. döntős közös dala: Vidéki Sanzon (Magna Cum Laude)

X-faktor Párbaj: Tarány Tamás, Muri Enikő

Természetesen nem tartott sokáig az öröm, ugyanis egy versenyzőnek ki kellett esnie. A párbaj előtti pillanatokban Baricz Gergő és Kocsis Tibor már megnyugodhatott, ugyanis Ördög Nóri szájából elhangzottak a nevük, ők tehát már ekkor biztos továbbjutók voltak. Párbajozni Muri Enikőnek és Tarány Tamásnak kellett. Elsőként Tamás énekelte Cserháti Zsuzsa Egy elfelejtett dal című nótáját. A nagyszerű énekesnek többször csuklott éneklés közben a hangja, egyszer le is kellett állnia néhány másodpercre, mert nem bírta, onnantól kezdve pedig sírva énekelt. Enikő ezzel ellentétben sokkal nyugodtabban, magabiztosabban énekelt egy külföldi nótát. A párbaj alapján egyértelműen ő volt a gyengébb. Malek Miklós és Nagy Feró is természetesen a saját mentoráltját védte, tehát a másik versenyzőt küldte haza. Keresztes Ildikó Tamást, Geszti Péter pedig Enikőt küldte haza, így a döntetlen állás miatt a nézők szavazatai döntöttek, mely a következő:

Tarány Tamás esett ki az x-faktor 9. döntőjéből

Hasonló bejegyzések..

10 hozzászólás

 1. kinte szerint:

  Tarány volt a legjobb. remélem többre viszi,mint mondjuk a Baricz,vagy Muri

 2. jozef szerint:

  MIDEGY HOGY KI NYERI AZ X-FAKTORT TAMÁS. A MI SZEMÜNKBEN ÉS BARÁTI TÁRSASÁGUNKBAN (AMI KB.150-200FŐ) TE VAGY A NYERŐ.HAJRÁ TAMÁS,MÁR VÁRJUK A CD-DET.

 3. józsi szerint:

  Sajnos kiesett Tamás pedig a közös dalban és külön-külön is jól érzékelhető, hogy a másik három hang jobb sokkal mint Baricz Gergőé. Gergőnek kellett volna kiesnie, de ahogy nézem az elmúlt vetélkedőket biztos kihozzák majd győztesnek pedig egy középszerű a többi 4-be jutott versenyzőhöz képest. Nem akarom bántani nincs rossz hangja csak egy osztállyal lejebb van mint a másik három !

 4. János szerint:

  Szombat este zajlott le a döntő, ezen az estén lépett fel utoljára a három legjobb előadó.Most is hozták állandó megszokott formájukat és ez egy kulturált viselkedéssel párosult.Gratulálok nekik és mentoraiknak és Geszti Péternek is.Egy tehetségkutató versenyen a szakmai munkán és tisztességen kívül más szempont a mentorok részéről nem merülhet fel.
  Az idei verseny nagy vesztese Keresztes Ildikó.Szakmai munkáját nem kívánom értékelni.Emberi hozzáállása számomra meglepetés volt és nagyon csalódtam benne.Baricz Gergő is átvette flegma, nagyképű stílusát, mely kiábrándító.Szerintem sokat ártottak mindketten sokat ártottak a határon túli magyarság ügyének.
  Mivel nem lehetséges, hogy a B.G. és K.I. párbajozzon,ezért ha egy csepp kis tisztesség van még bennük akkor B.G.hazautazik, K.I. elgondolkodik, hogy alkalmas-e mentori feladatok ellátására.Sajnálom, hogy ezt kellett írjam.

 5. Ildi szerint:

  Nagyon sajnáltuk , hogy így alakult a “párbaj “.. Szomorú , hogy Baricz G. még mindig énekelhet!Abszolute nincs hangja ,a szemtelen hangneme felháborító ,- Kersztes I.stílusát vette át. Jobb lenne ,ha éneklés helyett elvégezné az informatikát az egyetemen , vagy hazamenne a háztáji gazdaságba.. Magyarul sem tud beszélni ,”tarcsa meg ” , – felete valamire Ördög Nórának..Tarjányi Tamásnak kellett volna a versenyt megnyerni! Neki van a legjobb hangja , tehetséges nagyon !!Malek M. a legszimpatikusabb mentor , mint ember is a legkülönb!Tamás előtt magy karrier áll!!

 6. Marika55 szerint:

  Tarány Tamás a legjobb énekes az X-Faktor-ban. Sajnos neki kellett kiesnie. Nem neki kellett volna bárbajoznia, hanem Baricz Gergőnek, hiszen ő a leggyengébb énekes a versenyben.Keresztes próbálja neki bemagyarázni, hogy ő a legjobb hangú énekes, és a beszólásai alapján a fiú ezt kezdi is elhinni. Nagy húzás volt még az is, hogy pont most vállalták Verácskával egymást. Ez egy verseny, de sajnos ujból bebizonyosodott, hogy a legjobbak is kieshetnek, ha ilyen Verácskák és Keresztesek szállnak harcba ellenük. Mélységesen csalódtam, és nem nézem többé az X-faktor, nem fogom magamat idegesiteni. Igaz, mindig hangoztatja Nóri, hogy szavazzunk, mert csak igy tudjuk megmenteni kedvenceinket, de sajnos ők egy nagy társaságot tudnak mozgósitani, ezért esnek ki a tehetségesek, és maradnak a tehetségtelenebbek. Úgy vettem észre, hogy Malek ellen hadjárat volt. Pedig az ő véleményre számomra a legmegbizhatóbb. Sajnálom Tamás, de vigasztaljon sokak véleménye, hogy TE VAGY A LEGJOBB. Ezt bizonyitani fogja az élet is.

 7. Gyebi Margó szerint:

  Számomra a Keresztes I. mentorasszony viselkedése kiábrándító, hisztis, undorító. Értékelései sablonosak. Mindig ugyanazokat a szavakat használja ” JÓ TANÁCSKÉNT” értékeléseinél. Elfogult Gergő teljesítésével . Nem akarja tudomásul venni, hogy Ő a leggyengébb láncszem az egész X Faktor részvevői között.Már rég ki kellett volna esnie a szőke , nem is olyan ártatlan , szende, visszahúzodó , naiv , egyenenes jellemű GERGŐ-nek.Metor anyja kellőképpen megerősítette az egyébként sem hiányos önbizalmát. Malek Miklós mentortól tanulhat Ildikó ASSZONY viselkedési kulturát, inteligenciát, alázatot, tiszteletet.
  Igaz az intelingenciát nem lehet tanulni , az VAN vagy NIncs.
  Én különösen Nagy Feró stílusát nem kedveltem ,ez biztos a korom,/68 éves vagyok/ miatt VOLT, nem véletlenül emeltem ki a volt szót nagy betűvel , mert rájöttem , hogy Neki is van lelke , emberséges és nem részrehajló mint Ildikó nagyasszony. Kimondottan megszerettem Őt.
  Nekem Tarány Tamás, Kovács Tibor és Muri Enikő az X faktor kiemelkedő teljesítés nyújtók.
  Vigyáztam , hogy ne közönségesen fogalmazzak nem szeretném azt a stílust felvenni amit a mentorasszony tanúsít.
  Gratulálok Malek Miklósnak.
  Egy 68 éves nagymama

 8. omegaboy szerint:

  A két simán továbbjutónak kellett volna párbajoznia! A Tomi és az Enikő között kellett volna eldőlnie ki si lesz az idei győztes! Az erdélyiek meg inkább menjenek hallásvizsgálatra,mert ez a Gergő gyerek még a béka feneke alatt van!!! Nem lehet egy olyan profihoz hasonlítani,mint a Tarány Tamás!!!

 9. Mancs szerint:

  Tamás! Messze Te voltál a legjobb. Az én sorrendem: Tarány, Kocsis, Muri, Rock Tenors. Keresztes sz…… módon viselkedett. Nem is Tamás hanem Malek ellen volt. Azt viszont elfelejti, hogy a másik két bent maradt énekes is óriási veszély Gergőre. Nem bántom Gergőt, mert nagyon szimpatikus jól nevelt srác és nagyon édesek Verával. De nem a döntőben lenne a helye. Tamás neked sok sikert………. Anyukád pólója nagyon tetszett és teljesen igaz ami rá volt írva 🙂 Malek Miklósnak is elismerésem.

 10. Martina szerint:

  Kiesett nem az év legnagyobb x faktora, az eddigi összes tehetségkutató legnagyobb hangja. És ki maradt bent? egy baricz gergő?? szánalom. Hatalmas respect Tomi! amikor a baricznak a nevét sem fogják tudni, a Te lemezeid akkor is kaphatóak lesznek. a keresztes ildikó meg… a legnagyobb álszent..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: