Kocsis Tibor videó – 9. döntő

Malek Miklós volt a legjobb helyzetben a mentorok között, ugyanis egyedül ő mondhatta el magáról, hogy 2 mentoráltja is versenyben van. Tarány Tamás és Kocsis Tibor. Ezúttal utóbbi, Tibi előadásait nézhetjük vissza ezen az oldalon, ahol a 2 dalválasztás közül az egyik Tibi, a másik Miki kedvence volt. A mentorok pozitívan értékelték az előadást.

Kocsis Tibor – 1. produkció

Kocsis Tibor – 2. felvonás

Hasonló bejegyzések..

8 hozzászólás

 1. johanna szerint:

  ki volt tavaly a harmadik csapat?
  mimi és gergő, non stop,?

 2. Bauer Ildikó szerint:

  Csiszer Edina.Te lehet hogy nagyon szép vagy de egy senki házi ember.Lehet hogy Tibor nem olyan szép de ez nem szépségverseny volt az ő hangja csodálatos szép volt,az Enikő hangja is ,de a Gergőnek nem volt jó hangja a szinpadon persze ő is jó volt.Tarány Tomi sem a szépségével jutott ahova jutott hanem a hangja és persze mind a négy ember nagyon szimpatikus volt,de csak 1 nyerhetett.,ez pedig igen igazságos volt KOCSIS TIBOR.Mind a négy ember kaphatott volna valamit bele értve GERGŐT is.Nem kell ilyen rossz indulatunak lenned.,de ez a te jogod olyan vagy amilyen de az országnak Tibor volt a nyerő.Tisztelettel Ildikó./ És persze nem volt kötelező a Tibort nézned /

 3. csiszer edina szerint:

  Érzelme000 olyan sonyoru hogy még roszat is álmodtan rola.:d
  .

 4. csiszer edina szerint:

  Csaltok rendesen kiturtátok a Gergőt.Egy nagy fűlű csunya ronda személyiseg vagy és hogy el ne felejtsem még hangod sincs

 5. Sárközi Tibor szerint:

  Jó hangja van a Kocsis Tibinek csak egy baj van-a kollégái, az országban lévő csajok akik oda vannak érte azok szavaznak rá s csak is a külseje végett-pedig apszolult nem jó pasi! Szóval nekem az a véleményem a lányok ne olvadjanak,nedvesedjenek mikor meglátják-hanem a fülüket használják-persze ha csak van!

 6. Lászlóné Kerényi szerint:

  Kedves Tibor !
  Új csillag vagy, csodálatos hangod van, nagyon szurkolok Neked, hogy ezt a versenyt Te nyerd meg,mert Te vagy az egyetlen aki ezt megérdemelné! Szeretettel.

 7. tanainé lovasi erzsébet szerint:

  Kedves Tibor

  igaz embernek tartalak tele vagy emberi érzelmekkel és nem félsz ezeket kimutatni manapság ez pedig veszélyes.
  Te vagy a legjobb neked kell nyerned hidd ezt el és a döntőbe ez sugározzon rólad.
  nagyon szeretlek sikerülni fog.
  ölelek puszillak nagy szeretettel

 8. Frigur Domokos szerint:

  Tisztelt Tibor!

  Nagy tehetség vagy a számomra, igaz hogy a Baricz Gerő nagy rajongója vagyok , de tudom azt is hogy a nézők szavazata nagyban befolyásolja azt, hogy te legyél az első helyezett, az én megérzésem az, hogy előfordulhat az hogy te leszel a második helyen.
  Tisztelettel:
  Frigur Domokos
  Hajmásról mesterjós

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: