Kelemen Csaba, Lil C. kiesett – 6. döntő összefoglaló

2011. november 19. Szombat este: Elérkezett az x-faktor ideje. Ördög Nóri, pörögve, bulizva, partizva, táncolva kezdte meg az x-faktor 6. döntőjének adását. Ezt pedig már sejtetett valamit, még pedig a döntő témáját, ami nem más, mint a “Zúzzunk az éjszakában”. Magyarul pörgős, bulis dalokat kellett énekelniük a versenyzőknek. “Indulhat a Party” – mondta Nóri és kezdetét vette a verseny.

Az elmúlt (5.) döntőben Bagosi Alexa esett ki, bár sokan a Rocktenors-ra tippeltek, hiszen már háromszor kellett párbajozniuk, de most inkább beszéljünk a legutóbbi x-faktor döntőről.

Nézd vissza itt a 6. döntő produkcióit »

A 6. döntő témája tehát a buli hangulat volt. Talán ennek hatására, de a mentorok úgy értékelték az egész adást, hogy most először voltak mindenkivel elégedettek. A 7 döntős megmutatta, hogyan tudnak az x-faktor színpadán bulizni. A mentorok egymást cikizték végig a show alatt úgy, hogy mentortársaik szavajárását használva értékeltek egy – egy produkciót.

A 7 produkció, majd a közös dal után a buli hangulat megfagyott, ugyanis eljött az a pillanat, amikor Nóri sorolta a neveket, akik továbbjutottak a következő adásba. Az 5 elhangzott név után kiderült, hogy Lil C. és Kocsis Tibor maradt a párbajra.

X-faktor Párbaj

Kocsis Tibor vs. Kelemen Csaba, avagy Lil C. Csaba a korábbi döntőben is párbajozott, így neki egy új dalt kellett begyakorolnia, miközben Tibi most vett részt először a párbajban. Tehát mondhatjuk azt, hogy némileg könnyebb dolga volt. Lil C. kezdte a párbajt, majd roppant nem meglepő módon Kocsis Tibor követte. Mindketten úgy próbáltak versenyben maradni, hogy az emberek lelkét megérintve, egy – egy lírai,  lassú dalt adtak elő.

Keresztes Ildikó természetesen Kocsis Tibort küldte haza, Malek Miklós sem hagyhatta cserben mentoráltját, ezért ő Lil C. kiesésére voksolt. Geszti Péter Lil C-t hagyta versenyben, Feró viszont Tibit, ezért a döntetlen állás miatt ki kellett bontani a nézők szavazatait tartalmazó borítékot. Nóri kimondta a végszót:

Kelemen Csaba – Lil C. esett ki a 6. döntőből

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

  1. Djtarzan szerint:

    A hibát akkor követted el Lil C. mikor jelentkeztél az „X-faktorba”, ajánlanám a paprika Tv-ét helyette ahol a mikrohullámú sütő használatát gyakorolhatnád,100 %-ra törekedve, Ha a valóéletedbe 75% ra vagy képes mit vársz a színpadon? A Dzsungelbe ott biztos sikered lett volna, indítsunk egy gyűjtést a repjegyre?

  2. kovacs beatrix szerint:

    szerintem Lil c volt a legjobb nem tudom miért szavazták ki meg is nyerhete volna

  3. Drasss szerint:

    Nem véletlen a többszöri párbaj !!! málykel dzsekßon imitátor versenyre kellett volna mennie…

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: