X-faktor hétvége – A Finálé

A 2011. évi x-faktor, a tavalyi évhez hasonlóan a döntők döntőjét, a finálét egy teljes hétvégi műsorral, egy hatalmas, nagy show keretében adja le. Szombaton Muri Enikő, Baricg Gergő és Kocsis Tibor fog küzdeni a nézők szavazataiért, vasárnap – az x-faktor délután után – pedig a 2 legjobb fog versenyezni egymással, ahol szintén a nézők döntenek. Vajon ki nyeri meg az x-faktort?

Mindkét nap több helyen is zajlani fog a felvétel, ugyanis a versenyben lévő tehetségek szülővárosában is lesz egy-egy tudósítás az ottani rajongók köréből.

2011. 12. 17. X-faktor szombat: 19:30.

Az utolsó előtti nap, ahol a 3 tehetséges versenyző fog fellépni. Itt már csak a nézők szavazatai számítanak, melyekből kiderül, ki lesz az a 2 énekes, aki tovább jut a vasárnapi fináléba. Muri Enikő, Kocsis Tibor vagy Baricz Gergő? A küzdelmek között fellép a Magna Cum Laude is, mely az izgatott verseny alatt a nézőket próbálja majd szórakoztatni.

2011. 12. 18. X-faktor vasárnap: 12:55 – 21:45.

Vasárnap nem csak a nagy finálé lesz 19:00 órai kezdettel, hanem egész délután az x-faktor délután keretein belül láthatunk egy visszaemlékezést az eddigi történésekről. Este aztán a 2 döntős közül kiderül, ki lesz 2011-ben az év hangja, és ki lesz az x-faktor győztese. A nagy show-ban fellép a tavalyi év nyertese Vastag Csaba öccsével, Vastag Tamással, továbbá az Omega zenekart is láthatják a nézők.

Mozgalmas hétvégének nézünk hát elébe, aki teheti és érdekli, nézze a műsorokat az RTL Klub csatornán, és kövesse oldalunkon a legfrissebb eseményeket. Akinek ez nem lenne elég, az x-faktor után 21:45 órai kezdettel a következő Való Világ adásra is sor kerül.

Jó szórakozást Mindenkinek! 🙂

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

 1. SzinténM szerint:

  Maximálisan egyetértek az előttem szólóval. Igen. Sajnos a Gergő helyes gyerek, de nincs itt keresni valója. Malek Miklós az aki valóban korrekt, intelligens, abszolút magas színvonalon van jelen. Nekem nagyon tetszett a Feró beszólása is. Igen,igaza van.Nem kellene már szegény Enikőt itt és most kritizálni! Ő igen is nagyon tud!Tibor azonban igazi gyémánt. Szorítok neki!

 2. Irisz szerint:

  Margit igazad van, Baricz Gergő mit keres itt, nincs hangja, én is csodálkozom és mit keres itt Keresztes Ildikó, egyetlen számát sem ismerem, van Neki?

 3. Margit szerint:

  Én nagyon szégyellem magam a Keresztes Ildikó helyett !!!
  Összekeveri a zsűrizéses mentorságot a “keresztfiút, pótgyereket -másról nem is beszélve- keresekkel”!
  Szakmailag, emberileg leszerepelt, még akkor is ha a változó kor tünetei ennyire jelentkeznek rajta (nemszülteknél sajnos erősebb).Azok a “művész sirások!!!
  Gusztustalan!!!Eddig azt hittem, hogy szakmailag van ott ahol van, de rájöttem hogy csak itt nálunk lehetett ilyen nagyra felfújni!! remélem, kipukkad és normál-intelligens emberek idegeit nem borzolja a mű rockerségével többet. Becsülöm a párját, aki lelépett, valószínű az egész kapcsolata vele csak “szinészség” volt Amögött pedig, hogy a Baricz Gergő eddig eljutott (még a selejtezőnél is maga is csodálkozott) valami politikai suskust sejtek. Majd ez is kiderül egyszer. Keresztes Ildikó is elszólta magát, amikor az “Ábel a rengetegből” jelzőt használta, tudhatta, hogy határon túli. Csak kinézhettek volna valamilyen minőségben jobb hangút is, bár lehet, hogy nem volt. Ha holnap is ott lesz a Baricz, akkor nekem van igazam.
  Egyetértek azokkal, akik MALEK MIKLÓS intelligenciáját, szakmai tudását dicsérik- hát ez a Keresztesnek nem lesz soha.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: