SP és Nagy Alexandra összejöttek

Néhány napja egy celeb party-n megesett, hogy egy fiatal énekes, és egy nála néhány évvel idősebb színésznő körül alaposan felizzott a levegő

– olyannyira, hogy kisvártatva forró csókolózásban törtek ki. A bökkenő csak annyi, hogy a duó hölgy tagja a közhiedelem szerint több mint egy éve boldog párkapcsolatban él kedvesével – aki a bulin nem volt jelen.

Közel sem mondható botrányhősnek az SP művésznéven elhíresült Éder Krisztián, ám mindennek vége szakad egyszer. Történt ugyanis, hogy egy nemrégiben, hírességeknek megrendezett mulatságon a 22 esztendős fiú sejtető pillantásokat intézett Nagy Alexandra, a Barátok közt Fekete Alíz-a felé. Míg eleinte csak kerülgették egymást, az est végén a terem egyik sarkában egymásnak estek.

Sp és Nagy Alexandra

Sp és Nagy Alexandra (Fekete Alíz: Barátok közt) összejöttek

A 27 éves színésznő alig pár hete ömlengett arról a sajtónak, hogy annyira erős szerelme német kedvesével, hogy a fiú nemrégiben a lány kedvéért Magyarországra költözött. Eme tény Alexának is eszébe juthatott a lendület hevében, mert eleinte nem zavarták a villogó vakuk – ahogy SP-t sem -, míg egyszer csak arca elé kapott retiküljével igyekezett jelezni, hogy elég fotográfia készült már a jelentről.

Felmerül a kérdés, hogy románcuk vajon mikor vetett gyökeret a vágyak táptalaján. Ahogy az is, hogy az alkoholos tartalmú italokból elfogyasztott mennyiség adott-e számukra akkora löketet, hogy mit sem törődtek a körülöttük lévőkkel; vagy pedig megunták a titkolózást, és így gondolták világ elé tárni, hogy szorosabb szálak fűzik össze őket puszta barátságnál?

Egy biztos: Danielt, a lány kedvesét megviselte, hogy Alexa elárulta szerelmüket. Hogy ezek után tudják-e folytatni, és hogy egyáltalán volna-e értelme, arról egyelőre nem szól a fáma.

Hasonló bejegyzések..

7 hozzászólás

 1. barbus szerint:

  szerintem ez úgy kamu, ahogy van… érdekes. azt állítja a cikk írója, hogy nem zavarta őket a vaku villogása sem. ennek ellenére sehol nincs egy kép róluk, sőt még a cikkben sincs alátámasztva képpel a “hír”. szóval akkor kérdem én. melyik ujjatokból is szoptátok ki ezt a baromságot?

 2. amina szerint:

  Mekkora baromság!!!!!!!!!!!!! Uram atyám!!!!

 3. zsani szerint:

  Nem örülök ennek! Pár hónap és szerintem szakítani fognak!

 4. reni szerint:

  nagyon illenek össze remélem örökké tart mert nagyon szeretném

 5. Bogi szerint:

  SZIASZTOK SZERINTEM EZ NAGY HÜLYESÉG VOLT,FŐLEG ÚGY HOGY ALEXÁNAK VAN FÉRJE ÉS SZERINTEM SP NEM HIBÁS!!!!!

 6. barbi szerint:

  SZIASZTOK EZ NAGYON KOMOLY SP ÉS ALEXA HA SZERETED VOLNA HA IGAZ SZERELEM LET VOLNA AKOR NEM CSALTAD VOLNA MEG SP VEL PONT VELE .