Éden Hotel 2. – Mexikó hamarosan

Tavaly a Viasat3 elindította az Éden Hotel címet viselő valóság showját. A létesítményben az itthon megszokott realityktől eltérő módon zajlott a játék menete.

A hotel első vendégeiként 4 lány, és 4 fiú érkezett. Beköltözésüket megelőzően a srácoknak 1-1 csajszi közül kellett választani, akikkel a következő párválasztó ceremóniáig meg kellett osztaniuk ágyukat. Hétről hétre nyomon követhettük, ahogy újabb és újabb lakók érkeztek, kiütve a nyeregből – és a versenyből – a már bent lévő játékosokat. Barátság, szerelem, féltékenység, ármány, intrika, taktika… érzelmekből nem volt hiány a hotelben. Záróakkordként a játék végén bejelentették, hogy új évadot tervez a csatorna, amihez hamarosan indul a casting.

Nemrégiben befejeződött a válogatás. Hamarosan Kolumbia mesés panorámája után megcsodálhatjuk a mexikói Puerto Vallartát – ugyanis ott épült fel az új Éden Hotel:

Éden Hotel 2.

Éden Hotel 2. - Helyszín: Mexikó

Horváth Évát az előző évad miatt sok kritika érte, hogy túl művien viselkedett. Hogy bizonyítson, felkérte Batiz Andrást, legyen segítségére műsorvezetői készségeinek fejlesztésében. Jelenleg javában forgatja a stábbal és a produkció játékosaival a műsort.

“A kezdő csapatról nem beszélhetek és természetesen a játék menetéről sem, annyit azonban elárulhatok, hogy idén teljesen más, még izgalmasabb, még különlegesebb karakterekkel találkozhatnak majd a nézők. A 25 millió forintért folytatott küzdelem feszültsége pedig már az első perctől érezhető!” – Mondta el az Éden Hotel háziasszonya a Hír24-nek adott interjújában.

Hasonló bejegyzések..