Elvették Schmitt Pál doktori címét

Schmitt Pált megfosztotta kisdoktori címétől a Semmelweis Egyetem szenátusa.

A köztársasági elnök doktori disszertációja nem felel meg a tudományszakmai és etikai követelményeknek, mivel jelentős része plágium, ezért a Semmelweis Egyetem szenátusa úgy döntött, hogy visszavonja Schmitt Pál doktori címét. Az egyetem ezzel lezártnak tekinti az államfő körül kirobbanó plágiumbotrányt.

Többen arra számítanak, hogy a péntek Schmitt Pál lemondásával indul.

Visszavonták Schmitt Pál doktoriját..

Hasonló bejegyzések..

4 hozzászólás

 1. Janó szerint:

  Nem értem,hogy hol éltek húsz évig azok,akik hittek ezeknek a barmoknak.

 2. Baro szerint:

  A Semmelweis Egyetem Is kiállította magáról a bizonyítványát,milyen bizalommal lehetnek a hallgatók egy olyan egyetemmel szemben aki húsz év távlatából vonja vissza a kiadott doktori bizonyítványát.
  Szerintem ez egy politikai csatározás az ellenzéki pártok elsősorban az MSZP részéről, ami nagyon árt az Ország megítélésének. Az Mszp-és és Szdsz-es politikusok, akik igazán felelősek a kialakult helyzetért, mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ő általuk a nyolc évben elkövetett hibákat ne lehessen rendbe tenni. Ezek a politikusnak nevezett emberek azzal sem törődnek, hogy az amit csinálnak családok sokaságát döntik nyomorba. Biztosan mondhatom gátlástalanságuk nem ismer határt.

  • Mope szerint:

   Reménykeltő az a tény, hogy a mindent uralni akaró hatalom nyomása ellenére léteznek még Magyarországon olyan emberek, akik az egzisztenciájuknál fontosabbnak tartják intézményük hírnevét, saját becsületüket és mernek cselekedni. Minden tiszteletem a Semmelweis Egyetem rektoráé és a bizottságé, hogy visszavette a doktori címet. Sajnálatos, hogy emiatt a rektor „mondott le” és nem az, aki lopott és hazudott. De hát ez tőle nem is várható el, amíg arra nem kap engedélyt Orbán Viktortól. Egy bábtól ne várjunk el önálló cselekedetet.
   Nem a Semmelweis Egyetem árt Magyarország jó hírnevének, hanem a magyar kormány, a demokráciát és az ellensúlyokat leépítő FIDESZ. Kétkulacsos politikával tönkreteszik az országot, miközben intézkedéseikkel a holdudvaruk szűk körét gazdagítják és a többséget elszegényítik. Gátlástalanul hazudnak és egész Európát hülyének nézik.
   Nagy magyarságuk hangoztatása közben, hagyták tönkremenni a Malévot.
   Első regnálásuk alatt a Bokros csomag eredményeit élték fel, a mostani 2 évük alatt az államadósság Ft értéke a csúcsra került, megnövekedett a munkanélküliség és az ország recesszióba süllyedt.
   Először kipaterolják az IMF-t, majd elkezdenek nála pénzért kuncsorogni. Képtelenek lehívni az eus pénzeket. A kormány diplomáciai tehetsége és hozzáértése igen siralmas.
   A szakembereket minden szinten leépítik és helyükbe tapasztalatlan, ám a hatalomhoz feltétel nélkül lojális személyeket helyeznek. Hová vezet mindez?

   • Epom szerint:

    “Mope” hozzászóló nem ezen a világon élsz! Nem tudod megemészteni a kétharmadot! A sátán az Istened!? Hol éltél az elmúlt tíz évben?