Kirabolták Zámbó Krisztiánt – Ellopták Jimmy aranylemezét

Az X-faktor tehetségének lakását a hosszú hétvége alatt dúlták fel. A betörő végigjárta az összes helyiséget, az értékes holmik mellett pedig személyes tárgyakat is eltulajdonított.

Krisztián nem volt a lakásában, amikor az eset történt. Sok tárgyat vitt magával a tolvaj, köztük egy tévét, ékszereket is. Krisztián azonban nem ezeket sajnálja a legjobban: elvittek egy apjával közös képet is, és az apjától örökölt aranylemeznek is lába kélt – ez utóbbi pótolhatatlan az énekes számára.

Számára ez az aranylemez felbecsülhetetlen értékű, melyből nincs másik. Nem bánja, hogy a pótolható dolgokat elvitték, de ezt az egyet nagyon szeretné visszakapni.

Ráadásul a betörő szokatlan mód roppant bátor volt: neki állt sörözni Krisztián konyhájában, és az a gyanú is felmerült, hogy egy jóízű vacsorát is elfogyasztott az illető a betörés alatt.

Zámbó Krisztián

Betörtek Zámbó Krisztiánhoz és elrabolták, apja (Jimmy) aranylemezét

Zámbó nem lakik egy ideje az otthonában, hiszen beköltözött a mentorházba, ahol a többi énekessel együtt van, és közösen készülnek a hétvégi fellépésekre. Az énekes nagyon el van keseredve, de igyekszik túltenni magát a dolgon. Nem akart belegondolni, mi történt volna, ha párja vagy édesanyja ott tartózkodik a betörés idején. Egy év alatt már másodjára rabolják ki Krisztián lakását.

Arról is kesergett, hogy a környék összes lakását már kirabolták ismeretlenek, de szerinte a rendőrség nem tesz semmit az ügyben. Furcsa, de csak egy aranylemezt tulajdonított el a tolvaj, egy másik aranylemezt, valamint egy platinalemezt nem vitt magával.

A Ráckevei Rendőrkapitányság már megkezdte a nyomozását a dunavarsányban elkövetett betörés ügyében.

Hasonló bejegyzések..