Szűcs Ádám kiesett – Mega Döntő 2. adás

2012. Március 23. Péntek. Megasztár 2012. A döntő 2. adása, második része, összefoglaló:

A második döntő a legjobb 11 énekessel indult. Szokás szerint elénekelték a versenyzők a csillagdalt (Másképp kell címmel), no persze most már csak 11-en.

A csillagdal után egyből következtek az egyéni produkciók. Ezúttal a téma a Rock és Roll volt. A 11 produkcióból 10 darab külföldi és 1 darab (Bozont – Pálinka dal) magyar dalt hallhattunk. Volt, aki szenzációsan énekelt, és volt, aki elég hamiskásan.

Ha szeretnéd visszanézni az összes produkciót, akkor kattints az alábbi nevek valamelyikére:

Szakos Andrea, Burgess Benji, Szűcs Ádám, Bihal Roland, Nagy Kristóf Bozont, Farkas Jenser Balázs, Horváth István, Kullai Tímea, Nagy Adrienn, Talán Attila, Radics Gigi.

Mint minden Megasztár során, most is egy valakinek távoznia kellett a versenyből. No, de nem ilyen egyszerűen. Először is a nézők szavazatai alapján biztos továbbjutást érdemelt ki 8 versenyző, így hárman maradtak a végére: Horváth István, Talán Attila, Szűcs Ádám. A szavazást újra elindították, így a nézők 1 versenyzőt megmentettek, aki nem volt más, mint Talán Attila. A megmaradt 2 énekesről az aktuális dedikált zsűritag – aki ezúttal Mester Tamás volt – döntött. Az eredmény meg is született:

Szűcs Ádám esett ki a Megasztár 2. döntőjéből

Szűcs Ádám

Szűcs Ádám: kiesett a 2. döntőből

Szűcs Ádám produkciója a 2. Döntőben

Hasonló bejegyzések..

4 hozzászólás

  1. kami szerint:

    Igen ez így van!!!

  2. MARGITKA szerint:

    KIS ORSZÁG KIS FOCI. KIS ORSZÁG KEVÉS TEHETSÉGES ÉNEKES.:-)VISZONT VAN 1 SZUPER TEHETSÉG A GIGI. UTÁNA NAGY ……… DE A SHOWNAK MENNI EKELL.:D