Muri Enikő a törtető? Kocsis Tibor a súlytalan?

Muri Enikő igenis törtető, a céljait mindenek előtt tartó személyiség, Kocsis Tibor pedig elveszett, mint szürke szamár a ködben.

Ha ismerőseimet kérdezem, általában ez jut eszükbe a két X-Faktoros szereplőről. Valóban így van?

A Muri lányt a második X-Faktor alkalmával volt szerencsénk megismerni, sikerült eljutnia a döntőig, bár nem ő nyerte a Kocsis Tiborral való párbajt, mégis sokkal jobban előtérben van, mint a szerény közjegyző fiú. Ennek hátterében az állhat, hogy Tibor egy inkább magába forduló – intorvertált – személyiség, addig Enikő egy igazi extrovertált személyiség képét mutatja.

Tiborban, személyiségtípusának ellenére, megfogalmazódtak az előretörés gondolatai, ami egy hasonló beállítottságú embertől mégis csak becsülendő, hiszen jelentkezett az RTL Klub zenei tehetségkutató versenyébe, amit könnyedén meg is nyert. Azonban ez nem elég ahhoz, hogy valóban folyamatosan a középpontban legyen, ennek hátulütői láthatók is. Amíg a lány Madách Színházban játszik női főszerepet, az Én, József Attila című darabban, addig Tibor eltűnt, mint szürke szamár a ködben.

Muri Enikő és Kocsis Tibor

Muri Enikő és Kocsis Tibor - Fotó: RTL Klub

Hogy mikorra várható feltűnése, vagy, hogy mikor tör ki a szürkeség hálójából, azt csak találgatni lehet. De szerény véleményem szerint az X-Faktor második szériájának győzteseként, most már igazán csak elhihetné magáról, hogy nem hiába jutott idáig, és a győzelem nem csak egy cél, hanem egy eszköz kell hogy legyen karrierje tovább építésében.

A  probléma csupán az, hogy Tibi ezt inkább végső állapotként élte és éli meg, ez pedig nem elég ebben az extrovertált személyiségek uralta média dzsungelben. Szóval hajrá Tibó!

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

 1. Valaki szerint:

  Kedves Hölgyem/Uram!
  Mostanában elég sok cikket olvasok, amiben Tibót “eltűntnek nyilvánítják” és Enikőt istenítik… A kérdésem az lenne, hogy ezt a cikket mi alapján írta meg?
  Attól, hogy Enikő játszik a színház egyik darabjában, Tibó pedig nem, még nem azt jelenti, hogy Ő eltűnt, mint szürke szamár a ködben… Utána járt Ön annak, hogy Tibóval mi történik mostanában? Mert ezen cikk alapján úgy gondolom, hogy Ön csak Enikő pályafutását követi soron. Ha azonban nem járt utána ennek eléggé alaposan, akkor miért ír le olyat, ami nem valós tény? Tibónak rengeteg fellépése van és emellett készül a lemeze is. Attól, hogy nem játszik színházi darabban, még nem tűnt el. Rengeteg rajongója van, akik nagyon szeretik. Ő egy csupaszív ember, aki igenis sokra fogja fogja vinni és akkor remélem majd Ön azt is meg fogja írni, hogy mennyire sokra vitte, hiszen az igenis valós tény lesz, nem pedig az Ön által elképzelt kép.
  Remélem a kérdéseimre tud választ adni, ha mégsem, akkor már csak abban reménykedhetem, hogy legközelebb megfontolja, mielőtt leír valamit.
  További szép hétvégét!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: