Britney Spears 3.3 milliárd Ft-ért lesz x-faktor zsűri

Nyolc éve, 2004-ben Simon Cowell álmodta meg az X-factort. A tehetségkutató mentor-gárdája számos neves énekest, és médiaszemélyiséget vonultatott fel a lefutott nyolc szezon alatt. Úgy hírlik, a 2013-as idényre a show atyja egy botrányhősnőt, Britney Spears-t is az ítészek sorába akarja ültetni.

Cowell olyanokkal dolgozott eddig együtt saját kreációjú műsorában, mint Sharon Osbourne – zenei menedzser (és média személyiség), Brian Friedman – amerikai koreográfus, Kelly Rowland – énekes, és mint Nicole Scherzinger – a Pussycat Dolls forintembere. Ők, és a többi egykori mentora a műsornak, valamennyien jó etalonnal szolgáltak, szolgálnak a felnövekvő – és őket néző – generációk számára. Vajon hogy illik a képbe Britney?

A tiniként felfedezett énekesnő későbbi kicsapongásaitól, és az azokat övező skandallumoktól volt hangos a média és a sajtó: felelőtlen gyerekvállalás, drogok, alkoholizmus… habár a sztár mára mindezekből kimászott, és énekesi mivoltja mellett gondos anyai szerepben is tetszeleg újfent; a múltat nem teheti semmissé.

Britney Spears

Britney Spears: a brit x-factor zsűrije lesz, amiért 3.3 milliárd Ft-ot kap

Ugyanakkor, a produkció szülőatyja már korábban is foglalkoztatott mentorként olyan hírességet, akinek múltja Britney-éhez hasonlóan nem volt makulátlan:

“Tizenkét évesen kicsit szórakozni akartam, és semmi kedvem sem volt az egyszobás lakásunkban élni. Kinyílt a szemem – ekkor pasiztam be először. Még nem voltam tizenöt, amikor elvesztettem a szüzességem – szerencsés vagyok, hogy ilyen sokáig szűz maradhattam. Más osztálytársaim ugyanis már tizenkét évesen, a szünetben szexeltek a mosdóban.” – Osztotta meg tavaly a Daily Mail olvasóival a patrónává avanzsált Tulisa Contostavlos.

A görög-ír énekesnő azt is nyilvánosság elé tárta, hogy több ízben lopott “heccből” ruházati boltokból.

Mindenesetre, a TMZ értesülései szerint Crowell és Britney már megegyeztek a gázsit illetően. A felröppent híresztelések szerint nagyjából 3 milliárd 300 millió magyar forintnak megfelelő amerikai dollárral gyarapítja majd az énekesnő bankszámláját a tehetségkutatóban végzendő pártfogói megbízatás.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: