Könyvet ír magáról Zámbó Krisztián

Az X-faktor hatodik helyén végző Zámbó Krisztián úgy határozott, hogy könyvet ír magáról. A tehetségkutató ideje alatt vele foglalkoztak a legtöbbet a lapok, így könnyen elképzelhető, hogy kelendő lesz az iromány.

Zámbó Krisztián úgy döntött, kihasználja az X-faktor hozta ismertségét, és belekezd egy önéletrajzi könyv megírásába. Ezt a tehetségkutatóból való kiesés után nem sokkal határozta el. A harmadik X-faktor széria egyik legmegosztóbb személyisége úgy tűnik, nagyon is tudatosan építi a karrierjét, nem szándékozik eltűnni a süllyesztőben.

Minden évben indulnak tehetségkutatók, amik gyakran az “előző évi” feltörekvő művészek karrierjébe kerülnek, hiszen akkor rájuk már senki nem lesz kíváncsi. Ha sikerül addig befejeznie és kiadnia a könyvét Zámbónak, míg el nem felejtik a rajongók és az őt ócsárolók, könnyen milliós bevételre tehet szert.

Zámbó Krisztián önéletrajzi könyv írásába kezdett

Zámbó Krisztián önéletrajzi könyv írásába kezdett

A könyv tartalma egyelőre hétpecsétes titok, de úgy tűnik, Krisztián komolyan gondolja az írást, már egy kiadóval is tárgyalt. Amióta rivaldafénybe került, folyamatosan összehasonlítják édesapjával, Jimmyvel, az ezzel kapcsolatos érzéseiről is beszámol majd a kötetben, ennyit lehet már tudni. Arról is ír majd, mit élt át az X-faktorban, amikor is majd minden héten kereste a kifogásokat, hogy miért nem tudja kihozni magából a maximumot.

Feltételezhető, hogy Krisztián könyve nagy sikert fog aratni, főleg azok körében, akik az X-faktorban hétről hétre biztosították a továbbjutását. Zámbónak addig sem lesznek anyagi problémái, édesapja dalai után kapott jogdíjak mind az ő pénztárcájának tartalmát gazdagítják.

Krisztián nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, a Borssal csak az énekes sajtósa volt hajlandó beszélni, ő is csak ennyit mondott: „Krisztiánnak titoktartási kötelezettsége van ezzel kapcsolatban, így nem kíván nyilatkozni.”

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. Fecó szerint:

    Szerencsétlen! Kit érdekel a könyve? Az egész ember egy nagy rakás szerencsétlenség.

  2. ilona szerint:

    krisztián mögött legyenek komoly támogatok,szeretném látni tv-ben ,koncerten ,szerintem sokunknak van rá igénye ,joga van az apja dalait is énekelni, irjon könyvet, sok sikert

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: