Kiestek a Hajdu Ikrek – Összefoglaló a 3. élő showról

Elérkezett a x-faktor döntőjének 3. élő adása is. Mint minden este folyamán, kötelező témában kellett énekelniük az ifjú titánoknak, versenyzőknek. A 3. show témája a rockzene volt, így mindenki a saját maga értelmezésében egy – egy rock dallal lépett fel az x-faktor színpadára. Mivel konkrétan megvolt adva a stílus, így voltak, akik előnnyel, és voltak, akik hátránnyal indultak.

Nyilván azoknak kedvezett a műfaj, akik jártasak benne, sok rockzenét énekeltek már, mi több kedvenc műfajuk. Akik számára ez eddig ismeretlen stílusként, idegenként jelentkezett, komoly leckének bizonyult a megvalósítás.

10 szerencsés versenyző lépett fel, a küzdelem pedig egyre kiélezettebb, ahogy haladunk a finálé felé. Ez a fajta feszültség még annyira nem érzékelhető, de hamarosan előjön a tehetségekből.

Az x-faktor 3. show-jának sztárvendége Janicsák Veca volt, akiről tudjuk, hogy hamarosan szuperkoncertet is fog adni. Ez pedig nyilvánvalóan egy remek reklám volt neki. A szuperkoncertről az előbbi linken tájékozódhatsz.

X-faktor Párbaj

“Megvannak a végső eredmények” – hallatszott Nóri szájából a mondat, amire már oly sokan vártak.

Szokás szerint az x-faktor műsorvezetője sorban mondta a neveket, akik már megkönnyebbülhettek, hiszen biztos továbbjutók voltak. Természetesen nem múlhat el úgy x-faktor show, hogy egy valaki ne essen ki. Ehhez pedig egy párbajra van szükség, ahol a 2 legkevesebb nézői szavazatot kapott versenyző mérkőzik meg egymással. Ők pedig nem mások, mint a: Hajdu Ikrek és a Rocktenors.

Nem meglepő módon hasonló állás alakult ki, mint az elmúlt heti adásban, hiszen egy mentor 2 versenyzőcsapata maradt a végére párbajozni, Geszti Péternek kellett tehát végigizgulnia a párbajt. Természetesen Geszti nem követte Ildikó példáját és nem sírta végig a produkciókat.

A Hajdu Ikrek kezdték a párbajt, és egy magyar dallal rukkoltak elő. Balázs Fecó (Korál) Maradj velem című dalát adták elő. Ezzel ellentétben a Rocktenors egy külföldi slágerrel párbajozott a továbbjutásért, a népszerű Queen együttes Who Wants to Live Forever dalával. Mindkét csapat küzdött a továbbjutásért, de végül egynek haza kellett mennie, így megszületett a végeredmény is, mely a következő:

Kiestek a Hajdu Ikrek

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

  1. lilo szerint:

    sziasztok ikrek,imádom a zenéteket!!

  2. diós mónika szerint:

    sziasztok nagyon csinik vagytok imádlak titeket

  3. diós mónika szerint:

    sziasztok ikrek nagyon csinik vagytok imádlak titeket