Cristofel visszakerülhet a villába?

Amikor a kiválasztáson a luxusbörtön lakói egyöntetűen Csabára tették voksukat, egyikük sem gondolta volna, hogy a villa helyes pasija majd a kubai csődört, Cristofelt fogja párbajra hívni. Arra pedig végképp senki sem számított, hogy a bevállalós skalpvadász marad alul a nézői szimpátiaszavazáson. Lehetséges, hogy Cristofel túl sokat mutatott magából, és a nézők úgy vélték, már minden kártyáját kijátszotta?

Flörtölt, pucérkodott, szexelt, balhézott, szerelembe esett… A párbajra is annak tudatában indult, hogy szerelme, Veronika visszavárja őt a villába.

A publikum szerint azonban Csaba sokkal érdemesebbnek bizonyult rá, hogy folytassa a játékot, így Cristofelnek jutott az utca ajtó. A fiút hideg zuhanyként érte a szavazás eredménye: “A stúdióban hirtelen még az is eszembe jutott, hogy véget vetek az életemnek!” – nyilatkozta a Bors című napilapnak. A játékkal együtt Alekosz exével való párkapcsolata is véget ért, köszönhetően a való világ villában hagyott búcsúlevelének, amelyben megírta kedvesének, hogy a házból más nővel is szívesen összegyűrte volna a lepedőt. A sorok olvastán Veronika teljesen összeomlott, több lakótársa együttes ereje volt szükséges ahhoz, hogy visszafogják a lányt, nehogy Eszternek ugorjon. Noha a fiú megbánta, hogy hacsak gondolatban is, de másfelé is kacsintgatott, és (most még) úgy gondolja megvárja Veronikát, az hallani sem akar Cristofelről.

Ámbár jól lehet, hogy a skalpvadásznak a későbbiekben lesz még lehetősége  a villában álomra hajtania fejét – és talán jelenlegi exe mellett. Kiesésének másnapján ugyanis az egyik közösségi portálon több, mint 50 ezres virtuális tömeg lépett be egy Cristofelt a játékba visszakövetelők csoportjába. A produkció sajtófőnöke szerint azonban a fiú mandátuma lejárt, hiszen a nézői szavazatok alapján esett ki a versenyből. Mindazonáltal, láttunk már karon varjút, nem igaz?

Hasonló bejegyzések..