Lil C. videó – 3. élő show

Lil C., vagyis Kelemen Csaba az a táncos lábú fiatalember, aki az előző élő adásban majdnem kiesett. Párbajoznia kellett, de aztán Keresztes Ildikó megmentette a kieséstől. A rockzenés estén Lil C. Michael Jackson egyik ismert dalát adta elő. Geszti Péter szerint mindent tud, amit egy popsztárnak tudnia kell a színpadon. Jacko pedig kifejezetten jól állt neki.

A mentorok azonban már sokallják, hogy legtöbbször Michael Jackson dalt hallanak Csabától, és most már látni szeretnék, milyen az igazi Lil C. Keresztes Ildikó azon próbálá segíteni, hogy igazi popsztár legyen a fiatal tehetségből. Ezt ki is hangsúlyozta az értékelésében.

Kelemen Csaba, Lil C. produkciója..

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. Melinda szerint:

    Kedves LIL C! Engedd meg, hogy ismeretlenül gratuláljak és további sok sikert kivánjak neked. Hétröl- hètre figyelemmel kisérlek és szurkolok neked. Telefonrol irok, ezért vannak helyesirási hibák. Elnézésedet kérem. Én 31 éves vagyok és Mosonmagyarovárrol irok. Ne törödj a kritikával, csak ha épitö szándéku. Szerintem kimagaslo teljesitményt nyujtasz. Csak igy tovább. Melinda

  2. Jega szerint:

    Ne térj el a stílusodtól! Ebben leszel népszerű. Gratulálok, tegnap is jó voltál.